SiteDeBucate » Aperitive

Retete Aperitive

 Mozzarella la gratar Mozzarella la gratar
Taiati mozzarella in rondele cu diametrul de 6 - 8cm.Inmuiati fiecare bucata in ulei de masline si puneti-o pe o frunza de vita de vie. Presarati deasupra cimbru, ardei iute uscat si pisat, sare si piper. Infasurati fiecare bucata de mozzarella in ...
 Sandvisuri la gratar Sandvisuri la gratar
Taiati vinetele in felii cu grosimea de 1cm. Taiati rosiile in rondele. Piperati-le bine. Puneti vinetele si rosiile pe gratar.Prajiti-le pe ambele parti. Luati-le de pe gratar si stropiti-le cu ulei si zeama de lamaie. Faceti sandvisurile astfel: ...
 Chiftele din linte si pui Chiftele din linte si pui
Fierbeti separat lintea si pieptul de pui, lasati-le la racit, apoi scurgeti-le de apa. Taiati carnea in cubulete cat mai mici. Puneti intr-un castron lintea bine scursa de apa, ouale batute, ceapa si usturoiul, tocate fin, mararul taiat marunt. ...
 Paine umpluta cu ciuperci Paine umpluta cu ciuperci
Incalzesti supa de legume si lasi ciupercile la inmuiat. Dupa 3 ore, tai franzela in jumatate, pe lungime si scoti miezul cu grija, folosind o lingura. Scurgi ciupercile, iar in supa ramasa, inmoi miezul de paine.Cureti ceapa si ardeii si le tai in ...
 Sandvis cu naut si sos de vin Sandvis cu naut si sos de vin
Amesteci ingredientele pentru sos si le pui intr-o cratita pe foc, timp de 20 de minute, amestecand continuu. Pasezi nautul fiert si cartofii copti impreuna cu prazul calit, usturoiul pisat si 2 linguri cu margarina, pana obtii o pasta delicioasa.Iei ...
 Aperitiv pufos Aperitiv pufos
Incingi uleiul (amestecat cu untul) si prajesti feliile de paine pe ambele parti. Apoi le scoti si le asezi intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Bati 8 albusuri spuma tare, le condimentezi si le asezi in forma de cuib pentru fiecare felie de ...
 Ardei umplut cu cascaval si oua Ardei umplut cu cascaval si oua
Da cascavalul pe razatoarea mica. Adauga usturoiul zdrobit, sare si incorporeaza maioneza.Separat, spala ardeii grasi, taie deasupra un capacel si indeparteaza cu grija cotorul si semintele.Umple ardeii pana la jumatate cu compozitia astfel obtinuta. ...
 Burrito Burrito
Intr-un castron, amesteca bine fasolea scursa de apa cu porumbul, ceapa taiata marunt si ardeiul cubulete.Adauga smantana si potriveste gustul de sare. Unge lipiile cu putin ketchup si asaza cate o frunza de salata verde. Pune umplutura si ruleaza-le ...
 Chec de legume cu branza Chec de legume cu branza
Lasa legumele sa se decongeleze intr-o sita pentru a se scurge bine. Separat, amesteca intr-un castron branza faramitata cu ouale, grisul, smantana si mararul tocat.Incorporeaza legumele scurse bine si potriveste de sare si piper. Toarna compozitia ...
 Sufleu cu oua Sufleu cu oua
Pune la incins untul, caleste iute faina, stinge cu lapte, turnat putin cate putin, si adauga smantana. Separat, bate albusurile spuma.Amesteca incontinuu, ca sa nu ramana cocoloase. Sareaza, pipereaza si lasa la foc mic o jumatate de ora. Amesteca ...
 Drob de pui Drob de pui
Pune la fiert maruntaiele si radacinoaselein apa cu sare. Ia spuma cand se formeaza si lasa sa fiarba acoperit, la foc domol.Curata ceapa si toac-o marunt. Cand s-au fiert maruntaiele, lasa-le sa sa racoreasca un pic si trece-le prin masina de tocat ...
 Drob cu ciuperci Drob cu ciuperci
Curata ciupercile si ceapa uscata, taie-le marunt si pune-le la calit impreuna cu ficateii curatati si ei de pielite.Da prin masina de tocat carnea si caleste-o putin. Cand se racoresc ficateii, da-i prin masina de tocat impreuna cu ceapa si ...
 Rulouri festive Rulouri festive
Taiati dovleceii (pe lungime) in felii cu grosimea de 2 - 3mm, fara sa-i curatati. Opariti feliile timp de 3 - 5 minute cu apa sarata si piperata, apoi scoateti-le intr-un vas cu apa rece. In acest fel, feliile isi vor pastra culoarea placuta. ...
 Chiftelute Chiftelute
Cureti cartofii si ii dai prin razatoarea cu gauri mici. Tai marunt ceapa si ciupercile si pui, dupa gust, sare, piper, boia, ulei. Adaugi ouale si spanacul fiert si tocat. Tai marunt sunca de porc si adaugi si carnea tocata. Amesteci bine totul. Pui ...
 Bruschete speciale Bruschete speciale
Tai bagheta in felii subtiri, apoi le dai la cuptor pana capata o culoare aurie. Pregatesti crema de ficat, amesteci pateul cu maioneza si adaugi mararul spalat si tocat marunt. Condimentezi cu sare si piper. Ornezi cu gogosari si castravete dupa ...
 Clatite aperitiv Clatite aperitiv
Cerni faina intr-un vas, ii faci o adancitura in mijloc si adaugi ouale, laptele si un praf de sare. Bati compozitia cu telul pana nu mai raman cocoloase, dupa care adaugi 2 linguri de unt si amesteci. Compozitia trebuie sa-ti iasa ca o smantana ...
 Portofele cu bani Portofele cu bani
Tai maslinele in rondele si indepartezi samburii. Tai cascavalul in felii dreptunghiulare, groase de jumatate de centimetru. Trebuie sa fie cat jumatate din felia de sunca presata. Asezi pe fiecare felie de sunca o felie de cascaval si rondele de ...
 Ciuperci umplute Ciuperci umplute
Speli ciupercile, le scoti piciorusele si le toci impreuna cu ardeii grasi, carnaciorii si cascavalul. Pui sare si piper dupa gust. Asezi compozitia in mijlocul ciupercilor si mai pui o suvita de cascaval deasupra, ca un capac. Asezi ciupercile ...
 Pranzul burlacului Pranzul burlacului
Tai salamul si jambonul cubulete, le amesteci cu ceapa si usturoiul tocate marunt si le calesti impreuna 5-6 minute. Adaugi apoi boabele de mazare fierte separat, sosul de rosii si continui calirea inca 5-6 minute. Torni amestecul intr-o tava ...
 Barcute din andive Barcute din andive
Speli andivele si le stergi. Prepari o pasta din ton si sucul lamaii si o alta pasta din ciuperci si maioneza. Umpli frunzele de andive, jumatate cu pasta de ton si lamaie si jumatate cu ciuperci (calite) cu maioneza. Decorezi cu masline si porumb. ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-9091-100101-110111-120121-130131-140141-150151-156
Filtreaza retetele
Ingredient:
aluat (157) piept de pui (153) mustar (151)
cimbru (142) ardei gras (131) busuioc (126)
otet (123) salam (115) zahar (114)
iaurt (111) margarina (107) orez (104)
vinete (104) parmezan (99) susan (98)
verdeata (97) bacon (96) ficat (93)
dovlecei (92) carne tocata (91) praf de copt (87)
branza de vaci (86) galbenus (86) vin (83)
oregano (82) porumb (80) castraveti (74)
spanac (70) vegeta (69) telina (66)
salata verde (65) peste (64) malai (63)
chimen (61) vita (61) vin alb (61)
branza topita (60) mazare (60) ton (60)
dafin (58) conopida (54) rozmarin (53)
ardei iute (51) carnati (51) nucsoara (51)
gogosar (50) mozzarella (50) sunca presata (49)
icre (46) somon (44) mac (43)
carne de porc (42) praz (42) ketchup (41)
curry (38) apa minerala (38) varza (37)
castraveti murati (37) coriandru (37) nuca (37)
aluat foietaj (36) gris (33) bulion (30)
feta (29) amidon (28) franzela (27)
fasole verde (25) sos de soia (25) ridichi (24)
untura (24) tarhon (23) drojdie uscata (22)
slanina (21) gaina (20) gelatina (19)
ghimbir (19) parizer (19) menta (19)
mere (19) menta (19) bicarbonat (18)
foi de placinta (18) piper boabe (18) suc de lamaie (18)
hrean (17) capere (17) carne de vita (16)
suc de rosii (16) suc de lamaie (16) salam uscat (15)
miere (15) drojdie proaspata (14) ienibahar (13)
bagheta (13) kaiser (13) costita afumata (13)
supa de pui (12) telemea de oaie (11) sfecla rosie (11)
pastarnac (11) lipii (11) muschi de porc (11)
scortisoara (10) crap (10) maghiran (9)
ardei kapia (9) paste (9) salvie (9)
stafide (8) fasole boabe (8) portocale (8)
sardele (8) leustean (8) vanilie (8)
albus (8) cuisoare (8) sofran (7)
arpagic (7) zahar pudra (7) sparanghel (7)
carne de miel (7) struguri (6) andive (6)
prosciuto (6) vin rosu (6) ananas (6)
alune (6) broccoli (6) coaja de lamaie (6)
salau (6) loboda (5) wasabi (5)
pulpe de pui (5) caise (5) rom (5)
fulgi de ovaz (5) pateu de ficat (5) migdale (5)
frisca (4) carne de curcan (4) crenvusti (4)
varza rosie (4) file de peste (4) pepene galben (4)
zahar vanilat (4) fistic (4) cafea (4)
mozarella (4) fidea (4) carne de vitel (4)
compot (3) anason (3) esenta de rom (3)
lapte batut (3) pasta tomate (3) zmeura (3)
zmeura (3) gorgonzola (3) kiwi (3)
anchois (2) banane (2) macris (2)
esenta de vanilie (2) kefir (2) mango (2)
leurda (2) capsuni (2) chilli iute (2)
macaroane (2) coacaze (2) dulceata (2)
suc natural (2) aripioare de pui (2) fenicul (2)
visine (2) fructe de padure (1) ementaler (1)
sirop (1) vanat (1) ceapa ciorii (1)
ierburi de provance (1) ciocolata (1) patrunjel radacina (1)
coaja de portocala (1) ciolan afumat (1) melci (1)
tortellini (1) afine (1) pere (1)
gulii (1) macrou in ulei (1) cardamon (1)
stevie (1) varza de bruxelles (1) file de cod (1)
biscuiti (1) cotlet de porc (1) nuca de cocos (1)
ciocolata alba (1) cacao (1) piersici (1)
barnza (1) carne de pasare (1) foi lasagna (1)
mascarpone (1) spaghetti (1) jambon de porc (1)
cirese (1)
+ vezi toate
 
Tara:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Aperitive - Pagina 88
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z