SiteDeBucate » Aperitive

Retete Aperitive

 Gustari reci pe minifrigarui Gustari reci pe minifrigarui
Am pregatit legumele, decupand cubulete castravetii si lasand intregi rosiile si ridichiile. Pe un platou de lemn am pregatit betisoarele, cascavalul si mezelurile, taindu-le in maniera in care sa poata fi mancate cu usurinta, cu exceptia jambonului ...
 Oua decorate Oua decorate
Eu anul acesta am incercat ceva nou. Mi-au placut foarte mult decoratiunile pentru oute care au aparut pe piata si am zis sa incerc. Au iesit foarte frumoase si nici nu e bataie de cap. La anul am sa fac cu frunze pentru ca nu am incercat pana acum. ...
 Oua rosii (si nu numai) de Paste Oua rosii (si nu numai) de Paste
...am spalat ouale, apoi le-am pus la fiert (in apa cu sare si otet) pentru aproximativ 15 minute... ...intre timp am pregatit culoarea: intr-o oala am pus 700 ml de apa, pliculetul cu vopsea (7gr) si 2 linguri cu otet...amestecam si punem la fiert ...
 Chiftelute de miel Thai Curry Chiftelute de miel Thai Curry
se amesteca carnea cu usturoiul pisat,patrunjelul tocat si restul de ingrediente.se formeaza bilute rotunde care se prajesc in ulei incins pe ambele parti.se servesc fierbinti cu smantana si putina boia dulce presarata deasupra. ...
 Oua de Pasti Oua de Pasti
Spalam bine ouale cu detergent apoi le punem la fiert.Dupa ce le fierbem le coloram conform instructiunilor dupa pachet .Daca nu au luciu la pachet le stergem cu un servetel imbibat in ulei. Nu am facut fotografii la tot procedeul ,am uitat. ...
 Sa ciocnim un ou si Paste Fericit Sa ciocnim un ou si Paste Fericit
In primul rand, dragi Bucatarasi, va doresc sa aveti niste sarbatori pline de dragoste si bucate gustoase (nu prea multe, ca strica la sanatate) Si am aici cateva oua pe care vreau sa le ciocnim, chiar daca virtual. Cum le-am facut: Am folosit oua ...
 DROB CU MASLINE DROB CU MASLINE
Se spala bine pipotele si inimile si se pune la fiert cu putina sare Ficatu se curata bine apoi se spala si dupa ce sant fierte pipttele si inimile se ameteca toate si se pun impreuna cu putin ulei intr-o cratita Pieptul de curcan se taie bucatele si ...
 Oua vopsite Oua vopsite
eu spal bine ouala inainte apoi la pun la fiert in apa cu sare si otet Apoi daca le fac cu frunzulite tai un ciorap de dama in bucatele ,fixez frunzulita pe ou si apoi il prin pe ou dupa care il leg cu ata si il pun in solutie,apoi se taia ciorapu se ...
 Oua decorate Oua decorate
Se pun ouale la fiert la foc mic  in apa rece cu sare si putin otet ca sa nu crape. Cand sunt gata se scot pe un prosop sa se scurga si se lasa la racit. Fierbem intr-un ibric apa si cand clocoteste o dam deoparte. Punem oul racit in inel apoi ...
 Oua vopsite de Paste Oua vopsite de Paste
 Preparare: Se fierb ouale, spalate cu detergent de vase in prealabil  si se lasa la racit. Dupa aceea punem intr-un platou mai mare un strat subtire de aracet si trecem fiecare ou prin aracet. Pregatim separat un platou cu gris si trecem ...
 Oua rosii Oua rosii
ouale se spala cu detergent si apa rece(se degreseaza) intr-o craticioara se pun la fiert dandu-le drumul foarte usor in apa clocotita. separat se amesteca 700ml apa,3linguri otet,doua plicuri vopsea praf,(desi pe plic scrie 1:P)si se lasa sa fiarba ...
 SALATA DE BOEUF CU BACON SI CASCAVAL SALATA DE BOEUF CU BACON SI CASCAVAL
Se taia toate cubulete mici ,apoi se pune mazarea ,(daca vreti puteti sa tocati pieptul ,noi l-am taiat cubulete mici) si smantana se ameteca bine toate apoi se pune maioneza Se decoreaza dupa bunul plac al fiecaruia daca puneti smantana e mult mai ...
 Dahl cu cartofi dulci, spanac si linte verde Dahl cu cartofi dulci, spanac si linte verde
Cu cateva ore inainte, pune lintea sa stea in apa apoi scurge-o. Intr-o cratita, pe foc potrivit, pune toate ingredientele in afara de spanac.Lasa sa fiarba 35-40 minute pana cand lintea si cartofii s-au inmuiat. Adauga spanacul si lasa-l sa fiarba 2 ...
 Ciuperci cu maioneza Ciuperci cu maioneza
ceapa se caleste timp de 5minute in ulei(eu pun si putina apa) se adauga apoi ciupercile si se mai calesc10minute amestecand se lasa la racit,se scurg si se amesteca cu maioneza,usturoi,patrunjel ,sare dupa gust   ...
 Saratele de sarbatoare Saratele de sarbatoare
Se lasa sa se dezghete foile la temperatura camerei si se decupeaza cu formele de biscuiti din aluat.Se ung cu oul batut,se presara chimen deasupra si se dau la cuptor 15minute,pana se rumenesc frumos ...
 Cartofi umpluti la cuptor Cartofi umpluti la cuptor
cartofii se spala bine sub jet de apa rece la fel si morcovul se fierb in apa cu sare cand se racesc usor, se curata de coaja si se taie in doua cu ajutorul unei ligurite scobim miezul pe care-l amestecam cu urda, morcov fiert, dat pe ...
 Oua decorate pentru copii Oua decorate pentru copii
Am  folosit oua rosii ,vopsite de soacra mea...am zis sa incerc noutatile de pe piata:) Ouale trebuie sa fie caldute...am fiert apa la 90-100 grade ..am luat decoratiunea si am pus-o pe ou,decoratiunea trebuie sa fie la jumatatea oului..cu o ...
 Omleta cu ceapa rosie Omleta cu ceapa rosie
Se spala ceapa,se taie marunt si se pune intr-o tigaie unde am pus ulei in prealabil.Se adauga si kaizerul si se lasa la foc potrivit pana se inmoaie ceapa iar kaizerul se rumeneste. Separat, intr-un castron se bat ouale, se adauga verdeata si se ...
 Cosulet de ceapa cu salata boeuf Cosulet de ceapa cu salata boeuf
Salata: Carnea se pune la fiert in apa cu sare.Cand este aproape fiarta se adauga legumele spalate si curatate.Dupa ce au fiert se scot din supa si se lasa la racit,apoi se taie cubulete.La fel si castravetii murati.Se amesteca totul,se potriveste ...
 Drob de miel Drob de miel
...spalam maruntaiele si le punem la fiert cu putina sare. Adaugam o ceapa pentru a mai lua din mirosul carnii... ...dupa ce prima apa da in clocot...schimbam apa...mai lasam la fiert aproximativ 40 de minute... ...intre timp ...pregatim restul ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-9091-100101-110111-120121-130131-140141-150151-156
Filtreaza retetele
Ingredient:
aluat (157) piept de pui (153) mustar (151)
cimbru (142) ardei gras (131) busuioc (126)
otet (123) salam (115) zahar (114)
iaurt (111) margarina (107) orez (104)
vinete (104) parmezan (99) susan (98)
verdeata (97) bacon (96) ficat (93)
dovlecei (92) carne tocata (91) praf de copt (87)
galbenus (86) branza de vaci (86) vin (83)
oregano (82) porumb (80) castraveti (74)
spanac (70) vegeta (69) telina (66)
salata verde (65) peste (64) malai (63)
chimen (61) vita (61) vin alb (61)
branza topita (60) mazare (60) ton (60)
dafin (58) conopida (54) rozmarin (53)
ardei iute (51) carnati (51) nucsoara (51)
gogosar (50) mozzarella (50) sunca presata (49)
icre (46) somon (44) mac (43)
carne de porc (42) praz (42) ketchup (41)
curry (38) apa minerala (38) varza (37)
castraveti murati (37) coriandru (37) nuca (37)
aluat foietaj (36) gris (33) bulion (30)
feta (29) amidon (28) franzela (27)
fasole verde (25) sos de soia (25) untura (24)
ridichi (24) tarhon (23) drojdie uscata (22)
slanina (21) gaina (20) parizer (19)
ghimbir (19) menta (19) mere (19)
menta (19) gelatina (19) bicarbonat (18)
foi de placinta (18) piper boabe (18) suc de lamaie (18)
hrean (17) capere (17) suc de rosii (16)
suc de lamaie (16) carne de vita (16) salam uscat (15)
miere (15) drojdie proaspata (14) bagheta (13)
kaiser (13) costita afumata (13) ienibahar (13)
supa de pui (12) pastarnac (11) lipii (11)
muschi de porc (11) telemea de oaie (11) sfecla rosie (11)
scortisoara (10) crap (10) ardei kapia (9)
paste (9) salvie (9) maghiran (9)
stafide (8) fasole boabe (8) portocale (8)
sardele (8) leustean (8) vanilie (8)
albus (8) cuisoare (8) sofran (7)
arpagic (7) zahar pudra (7) sparanghel (7)
carne de miel (7) andive (6) prosciuto (6)
vin rosu (6) ananas (6) alune (6)
coaja de lamaie (6) broccoli (6) salau (6)
struguri (6) wasabi (5) pulpe de pui (5)
caise (5) rom (5) fulgi de ovaz (5)
pateu de ficat (5) migdale (5) loboda (5)
carne de curcan (4) crenvusti (4) varza rosie (4)
file de peste (4) pepene galben (4) zahar vanilat (4)
fistic (4) cafea (4) mozarella (4)
fidea (4) carne de vitel (4) frisca (4)
anason (3) esenta de rom (3) lapte batut (3)
pasta tomate (3) zmeura (3) zmeura (3)
gorgonzola (3) kiwi (3) compot (3)
banane (2) macris (2) esenta de vanilie (2)
kefir (2) mango (2) leurda (2)
capsuni (2) chilli iute (2) macaroane (2)
coacaze (2) dulceata (2) suc natural (2)
aripioare de pui (2) fenicul (2) visine (2)
anchois (2) ierburi de provance (1) patrunjel radacina (1)
coaja de portocala (1) ciocolata (1) melci (1)
tortellini (1) ciolan afumat (1) afine (1)
pere (1) gulii (1) macrou in ulei (1)
cardamon (1) stevie (1) varza de bruxelles (1)
file de cod (1) biscuiti (1) cotlet de porc (1)
nuca de cocos (1) ciocolata alba (1) cacao (1)
piersici (1) barnza (1) carne de pasare (1)
foi lasagna (1) mascarpone (1) spaghetti (1)
jambon de porc (1) cirese (1) fructe de padure (1)
ementaler (1) ceapa ciorii (1) sirop (1)
vanat (1)
+ vezi toate
 
Tara:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Aperitive - Pagina 31
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z