SiteDeBucate » Aperitive

Retete Aperitive

 Conopida cu ulei Conopida cu ulei
Conopida se pune la fiert si se acopera vasul. Dupa ce fierbe, se scurge apa si se pune in farfurii. Peste acestea se toarna ulei cald si se adauga si sare dupa gust. Pofta buna! ...
 Omleta rustica Omleta rustica
Curatati cartofii de coaja, spalati-i, stergeti-i si taiati-i in rondele cu grosimea de 3 - 4mm. Treceti-i de cateva ori prin faina, pana cand sunt pe amandoua partile bine infainati. Ungeti o tigaie rotunda cu ulei si tapetati–o cu rondelele de ...
 MIC DEJUN COPIOS MIC DEJUN COPIOS
Se alege o tigaie de marime potrivita(functie de nr. de persoane); pentru o persoana:1/2rosie taiata in felii mai groase, 1/2 ceapa uscata ,taiata la fel,1 bucata champignon in acelasi mod feliata; toate legumele se vor cali 3-5 minute intr-o ...
 Chiftelute de peste Chiftelute de peste
Fierbeti cartofii in coaja, curatati-i de coaja si pisati-i. Curatati fileul de peste de eventualele oscioare ramase de la transare. Prajiti-l in uleiul de masline cate 4-5 minute pe fiecare parte, la foc potrivit, impreuna cu ceapa tocata marunt si ...
 Sandvisuri cu cascaval si nuci Sandvisuri cu cascaval si nuci
Se incalzeste cuptorul si in acest timp feliile de paine se ung cu putin unt. Peste acestea se pun felii subtiri de cascaval. Se presara miez de nuca si se baga la cuptor pana cand cascavalul se topeste. Sunt foarte bune calde. ...
 Ciuperci cu unt picat Ciuperci cu unt picat
Curatati painea de coaja si taiati miezul in cubulete cu latura de 1cm. Puneti-le intr-o tava si rumeniti-le pe toate partile, in cuptorul incins. Trebuie sa fie aurii si crocante. Amestecati untul cu usturoiul pisat, sare si piper, dupa gust. ...
 Clatite de ou Clatite de ou
Oul se bate ca pentru o omleta si se toarna ca o clatita in tigaia in care s-a incins uleiul. Cand e gata se unge clatita cu branza topita, se pune ketchup si apoi se pun restul de ingrediente. Dupa ce este gata se ruleaza ca o clatita. Este ...
 Cartofi cu oua si smantana la cuptor Cartofi cu oua si smantana la cuptor
Cartofii se pun la fiert cu putina sare si patrunjel. Dupa ce s-au fiert se lasa la racit. Se fierb 5 oua si se taie in bucati. Se rade si cascavalul. Se unge o tava cu ulei, se taie cartofii rondele, se adauga ouale taiate bucatele peste ...
 SNITZEL  DE  DOVLECEL SNITZEL DE DOVLECEL
Dovlecelul se taie feliute subtiri. Se bat ouale se pune putina apa sau lapte si se pune faina ,sare si piper se face o compozitie mai groas ,decat cea de clatite si se pune cate o felie de dovlecel .Intr-o tigaie se pune ulei si se lasa la incins ...
 Salata cu orez Salata cu orez
Rosiile se taie felii. Orezul se fierbe si se amesteca cu rosiile, cu ardeii grasi taiati fideluta si ceapa taiata rondele. Se amesteca putin ulei, cu otet si sare si apoi se adauga peste compozitia pregatita in prealabil. Pe deasupra se ...
 Crochete de cartofi Crochete de cartofi
Fierbeti cartofii, pasati-i si amestecati-i cu 2 galbenusuri, cascavalul ras, sare si piper. Formati din amestec crochete, treceti-le prin faina, ou batut si pesmet si prajiti-le in ulei incins. (Emilia Dinescu - }itesti, Valea Stanii, Arges) ...
 Cosulete de rosii cu vinete Cosulete de rosii cu vinete
Rosiile se spala, apoi se taie capacelele fiecareia. Se scoate apoi cu lingurita continutul din fiecare rosie si se pun cu gura in jos sa se scurga bine. Vinetele se coc si se prepara salata cu maioneza. Se umple fiecare rosie cu salata. Ceapa rosie ...
 Crochete cu sunca si ciuperci Crochete cu sunca si ciuperci
Dati carnea, sunca, ciupercile si ceapa prin masina de tocat. Pasta obtinuta trebuie sa fie cat mai fina, eventual, puteti s-o treceti de 2- 3 ori prin masina. Adaugati in compozitie 3 oua, ierburile, usturoiul pisat, sare si piper. Omogenizati cat ...
 Biscuiti cu parmesan Biscuiti cu parmesan
Se ancalzeste cuptorul pe 190 grade C. In doua tavii se pune hartie de copt. Se amesteca otetul sau zeama de lamaie cu laptele si se lasa deoparte pentru 7 minute.Antr-un bol se amesteca: faina, malaiul, praful de copt, bicarbonatul. Untul trebuie ...
 Pasta din cascaval Pasta din cascaval
Galbenusurile de oua se amesteca cu lapte, jumatate din cascavalul ras si jumatate din cantitatea de faina. Se fierbe la bain marin si se amesteca pana incepe sa se ingroase. Se ia de pe foc si se pune si restul de ingrediente. Se adauga sare ...
 Mufin sarat Mufin sarat
Aluatul: se amesteca galbenusurile cu sare, faina, sana si praful de copt. Separat se bat albusurile spuma. Se amesteca usor in aluatul obtinut, de consistenta smantanii. Se adauga cascavalul, salamul, carnea taiate cubulete amestecand usor. Se ...
 Conopida cu sunca Conopida cu sunca
Conopida se fierbe in apa cu vegeta. Cand e gata se adauga in apa care fierbe cartofii curatati si taiati exact cum procedati pentru piure. Cand sunt gata se strecoara legumele si se adauga sunca taiata marunt, smantana, 2 catei de usturoi ...
 Spuma de cartofi cu ciuperci Spuma de cartofi cu ciuperci
Ingrediente: 600 gr cartofi 500 gr ciuperci champignon 50 gr unt 25 gr parmezan 6 rosiore picante 4 galbenusuri 2 catei usturoi marar sare piper 50 gr cascaval sau emmental Curatam cartofii, ii taiem cubulete si ii punem la ...
 Crochete din paste Crochete din paste
Fierbeti pastele in apa cu sare, scurgeti-le de apa si tocati-le marunt. Amestecati-le cu sunca tocata, cascavalul ras, chimenul, 3 oua batute, sare si piper, dupa gust. Formati din compozitia bine omogenizata crochete alungite, treceti-le prin ou ...
 Crema de branza Crema de branza
Branza se pune intr-un vas si se sfarma un pic cu furculita, apoi se adauga smantana si se amesteca pana devine o pasta. Apoi se pune ceapa (poate fi folosita si ceapa verde)taiata marunt,sarea si mararul tocat si el la randul lui. Este usor de ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-9091-100101-110111-120121-130131-140141-150151-156
Filtreaza retetele
Ingredient:
aluat (157) piept de pui (153) mustar (151)
cimbru (142) ardei gras (131) busuioc (126)
otet (123) salam (115) zahar (114)
iaurt (111) margarina (107) orez (104)
vinete (104) parmezan (99) susan (98)
verdeata (97) bacon (96) ficat (93)
dovlecei (92) carne tocata (91) praf de copt (87)
galbenus (86) branza de vaci (86) vin (83)
oregano (82) porumb (80) castraveti (74)
spanac (70) vegeta (69) telina (66)
salata verde (65) peste (64) malai (63)
chimen (61) vita (61) vin alb (61)
branza topita (60) mazare (60) ton (60)
dafin (58) conopida (54) rozmarin (53)
ardei iute (51) carnati (51) nucsoara (51)
gogosar (50) mozzarella (50) sunca presata (49)
icre (46) somon (44) mac (43)
carne de porc (42) praz (42) ketchup (41)
curry (38) apa minerala (38) varza (37)
castraveti murati (37) coriandru (37) nuca (37)
aluat foietaj (36) gris (33) bulion (30)
feta (29) amidon (28) franzela (27)
fasole verde (25) sos de soia (25) untura (24)
ridichi (24) tarhon (23) drojdie uscata (22)
slanina (21) gaina (20) gelatina (19)
ghimbir (19) parizer (19) menta (19)
mere (19) menta (19) bicarbonat (18)
foi de placinta (18) piper boabe (18) suc de lamaie (18)
hrean (17) capere (17) suc de rosii (16)
suc de lamaie (16) carne de vita (16) salam uscat (15)
miere (15) drojdie proaspata (14) ienibahar (13)
bagheta (13) kaiser (13) costita afumata (13)
supa de pui (12) pastarnac (11) lipii (11)
muschi de porc (11) telemea de oaie (11) sfecla rosie (11)
scortisoara (10) crap (10) maghiran (9)
ardei kapia (9) paste (9) salvie (9)
stafide (8) fasole boabe (8) portocale (8)
sardele (8) leustean (8) vanilie (8)
albus (8) cuisoare (8) sofran (7)
arpagic (7) zahar pudra (7) sparanghel (7)
carne de miel (7) andive (6) prosciuto (6)
vin rosu (6) ananas (6) alune (6)
broccoli (6) coaja de lamaie (6) salau (6)
struguri (6) wasabi (5) pulpe de pui (5)
caise (5) rom (5) fulgi de ovaz (5)
pateu de ficat (5) migdale (5) loboda (5)
frisca (4) carne de curcan (4) crenvusti (4)
varza rosie (4) file de peste (4) pepene galben (4)
zahar vanilat (4) fistic (4) cafea (4)
mozarella (4) fidea (4) carne de vitel (4)
compot (3) anason (3) esenta de rom (3)
lapte batut (3) pasta tomate (3) zmeura (3)
zmeura (3) gorgonzola (3) kiwi (3)
banane (2) macris (2) esenta de vanilie (2)
kefir (2) mango (2) leurda (2)
capsuni (2) chilli iute (2) macaroane (2)
coacaze (2) dulceata (2) suc natural (2)
aripioare de pui (2) fenicul (2) visine (2)
anchois (2) ementaler (1) sirop (1)
vanat (1) ceapa ciorii (1) ierburi de provance (1)
ciocolata (1) patrunjel radacina (1) coaja de portocala (1)
ciolan afumat (1) melci (1) tortellini (1)
afine (1) pere (1) gulii (1)
macrou in ulei (1) cardamon (1) stevie (1)
varza de bruxelles (1) file de cod (1) biscuiti (1)
cotlet de porc (1) nuca de cocos (1) ciocolata alba (1)
cacao (1) piersici (1) barnza (1)
carne de pasare (1) foi lasagna (1) mascarpone (1)
spaghetti (1) jambon de porc (1) cirese (1)
fructe de padure (1)
+ vezi toate
 
Tara:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Aperitive - Pagina 81
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z