SiteDeBucate » Aperitive

Retete Aperitive cu untura

Tartine slovace
Feliile paine se stropesc cu vin rosu.Ficatul si slanina se taie in cuburi cat mai mici, se amesteca cu pesmetul,ouale,sarea si boiaua. ...
 Platou asortat cu pastrama de casa Platou asortat cu pastrama de casa
Se alege si se cumpara carne ( muschi de la picior sau de pe spate) de calitate buna de porc, vitel, piept de gaina sau de curcan. Toate bucatile de carne sa fie cam de aceeasi greutate si  de forma lunguiata, pe masura ...
 Saratele Saratele
Se framanta o coca din ingredientele mentionate mai sus, se intinde o foaie si se taie dupa preferinta. Se ung cu ou si se presara cascaval razuit, mac si chimen. Se dau la cuptor pana cand se rumenesc. ...
 Saratele gustoase Saratele gustoase
Apa se pune la incalzit. faina se pune intr-un lighean. peste faina se pune untura,chimenul si sarea si apa calda atat cat sa iese un aluat tare, usor de modelat. cand e gata aluatul,se iau bucatele mici si se fac bilute. se pun in forma incinsa,rand ...
 Branzoaice Branzoaice
se amesteca oul cu margarina RAMA topita, untura,1/2 lingurita sare, 4-5linguri zahar , drojdia si apa calduta se adauga apoi faina pana obtineti un aluat elastic(se lucreaza foarte, foarte usor) se lasa 30min la dospit timp in care pregatiti ...
 Covrigei Covrigei
Se freaca bine smantana,margarina RAMA si untura - like there is not tomorow - si apoi se adauga jumatate din faina. Se face o maia din drojdie, lapte si sare si se adauga peste aluat. Se mai pune si galbenusul si se framanta bine. Va rezulta un ...
 Saratele fragede Saratele fragede
Drojdia se amesteca cu laptele caldut si zaharul.Faina se amesteca bine cu untura si margarina RAMA,pina se obtine un aluat sfarimicios.Se adauga galbenusurile frecate cu sare,drojdia inmuiata in lapte,smintina si se framinta un aluat care se intinde ...
 Covrigei Covrigei
Se framanta bine faina cu untura, se adauga sarea, ouale si drojdia si se face o maia. Se intinde o foaie de aprox. jumatate de cm si se taie cu forma covrigeii. Se preincalzeste cuptorul la 200 de grade. Se pune intr-o tava hartie de copt, se aseaza ...
 Cornulete sarate Cornulete sarate
Se pune drojdia cu putin lapte la dospit,dupa ce a dospit se pune peste faina si se amesteca cu restul de ingrediente: untura,sare,laptele caldut cate putin pana devine un aluat elastic. La sfarsit punem o mana de ulei ca sa-l modelam mai bine. ...
 Saratele cu cascaval Saratele cu cascaval
Se dizolva drojdia cu putina apa calduta. Faina se amesteca cu untura  ,untul (margarina RAMA unirea) si sarea pana se incorporeaza toata faina in grasime,dupa care se pune drojdia cu apa, ouale,smantana,cascavalul ras(branza ...
 Clatite brasovene Clatite brasovene
Se bat bine ouale cu un praf de sare, se adauga faina si laptele si se amesteca pana se omogenizeaza. Se da aluatul la frigider ptr aprox. o ora.  Ciupercile (sau carnea) se spala si se curata (daca este cazul) si se toaca marunt. Se curata si ...
 Saratele/Saleuri Saratele/Saleuri
Se amesteca faina cu untura,adaugam drojdia dospita in putina apa calduta,sarea,ouale,smantana cate putin se framanta pana devine un aluat elastic (igredientele sa fie la temperatura camerei).lasam la dospit 15-20 minute dupa care luam jumatate ...
 Clatite brasovene Clatite brasovene
Umplutura: Ceapa, ciupercile si carnea se trec prin masina de tocat ( sa fie cat mai simplu ;)   Se incinge uleiul sau untura si se pun toate la calit. Faina se desface in lapte rece si se bate cu ouale. Cand s-au inmuiat si s-au rumenit ...
 Rulada cu branza Rulada cu branza
Branza se rupe in bucatele. Ouale se spala sub jet de apa rece. Branza se amesteca cu smantana, gris si 3 oua. Faina se cerne. Din 450 g faina, 2 oua, untura, sare si 150 ml de apa se pregateste un aluat care se lasa deoparte aproximativ 20 de ...
 Pogacele dospite cu cartofi Pogacele dospite cu cartofi
Cartofii curatati si taiati cubulete se fierb in apa cu sare. Se strecoara si se racesc. Drojdia se inmoaie in putina apa calduta. Cartofii raciti se zdrobesc, se adauga faina, un varf de cutit sare, 2 galbenusuri, grasimea si drojdia. Se framanta ...
 Placinta cu branza si marar Placinta cu branza si marar
Coca:galbenususrile se bat cu sare si smintina, apoi se adauga peste faina si se framinta un aluat foarte elastic, care se imparte in doua. Se intinde prima foaie, se pune 1/4 din grasimea amestecata cu faina, pt a adrera mai bine, si se intinde ...
 Cascaval pane Cascaval pane
Cascavalul se taie felii groase de 1/2cm. Se tavalesc in faina, oua din nou in faina, oua, apoi pesmet si se prajesc foarte repede in ulei sau untura. Trebuie sa se prepare repede, altfel cascavalul se topeste. ...
 Empanadas Empanadas
Din faina galbenus si laptele caldut se framanta un aluat. Se inglobeaza incet incet si uleiul in aluatul obtinut. Se formeaza o minge care se pune la frigider pana facem umplutura. Calim ceapa in ulei sau untura, adaugam carnea pana isi schimba ...
 Miel umplut Miel umplut
Se pregateste mielul pentru umplut, adica pielea de pe coaste se separa usor cu mana printr-un orificiu. (la noi, cel care taie mielul sufla atunci cand e taiat proaspat si astfel locul pentru umplut este mai usor de aranjat).Se sareaza mielul si se ...
 Chiftele de cartofi cu carne Chiftele de cartofi cu carne
Se fierb cartofii, se curata si se trec prin masina de tocat. Se amesteca cu o lingura de faina, un ou, si 200 gr. carne data prin masina si rumenita cu putina ceapa. Se pune sare si piper. Se fac chiftelele si se prajesc in untura.Se servesc cu sos ...
12
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Aperitive cu untura
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z