SiteDeBucate » Aperitive

Retete Aperitive

 Ardei umpluti pane Ardei umpluti pane
Se spala ardeiul gras si se taie in 4.Se coc putin bucatile de ardei si se dau cu sare. Apoi se aseaza o bucata de ardei peste ea se aseaza marar verde tocat , apoi o felie de branza, apoi o felie de salam, apoi o felie de cascaval si ultima data o ...
 Dovlecei pane cu sos de usturoi Dovlecei pane cu sos de usturoi
Am curatat dovleceii de coaja, i-am taiat rondele si apoi i-am dat cu sare si piper si i-am lasat sa stea cateva minute. Intre timp am batut ouale si le-am amestecat cu cascavalul dat prin razatoarea cu ochiuri mici, faina, sare si piper. Am facut un ...
 Omleta cu ciuperci Omleta cu ciuperci
Taiem ciupercile felii si le calim putin intr-o lingura cu unt. Batem bine ouale cu sare,piper si  le amestecam cu marar si patrunjel tocat.  Dupa ce s-au calit  ciupercile punem amestecul de oua si il intindem bine pe toata ...
  Zucchini cu ou Zucchini cu ou
Zucchinile se spala bine,se curata de coaja si se taie cuulete nu prea mari. rosia se curata de pielita si se taia bucatele mici. ceapa se curata,se spala si se toaca marunt. intr-o tigaie se pune ulei. cand acesta este incins se pune ceapa si se ...
 Salata de cartofi noi cu ridichi Salata de cartofi noi cu ridichi
Cartofii se lasa la racit, dupa care se curata si se taie felii pentru a se face salata. Amestecati uleiul impreuna cu smantana inainte sa il puneti peste salata. Adaugati ridichele si patrunjelul. Se amesteca cu grija toate ingredientele.  ...
 Cartofi noi la cuptor Cartofi noi la cuptor
Cartofii se pun la inmuiat in putina apa si se curata cu buretele de sarma. Se unge o tava cu ulei (eu am uitat) si se pun cartofii peste care adaugam: patrunjelul tocat, marar, oregano, cascaval,sarea, o cescuta de apa. Se da la cuptor pentru 45 ...
 Omleta mexicana Omleta mexicana
Cartofii curatati si spalati ii taiem si  ii prajim. Ii scoatem din tigaie si ii  lasam deoparte. In 3 linguri ulei punem ciupercile taiate felii, ardeiul gras taiat fasii, carnatii rondele,parizerul cuburi si ardeiul iute ,intreg sau taiat ...
 Chiftelute Chiftelute
Tocam carnea (putem sa folosim si carne tocata amestec de vita cu porc),ceapa,usturoiul,frunzele de patrunjel,amestecam totul,portivim de sare si piper adaugam pesmetul si  ouale.Formam bilute din compozitia rezultata si le prajim in ulei ...
 Snitel de soia Snitel de soia
se pune un vas cu apa pe foc iar cand fierbe se pun cubul de costita afumata de la knorr si snitelele de soia si se lasa sa fiarba 10 minute apoi se stinge focul si se lasa in acea apa  1-2 ore Dupa ce s-au inmuiat bine snitelele se scot din apa ...
 Rulade din bostanei pentru masa festiva Rulade din bostanei pentru masa festiva
Bostaneii se spala bine, se sterg cu un prosop. Se taie in felii subtiri dealungul lor. Fiecare felie se sareaza putin cu sare si se lasa  cateva minute , ca sa se scurga  lichidul din bostanel. Se sterge lichidul cu servetele de bucatarie. ...
 Tarte cu sunca si mozzarella Tarte cu sunca si mozzarella
se framanta aluatul din faina ,apa,ulei,sare si drojdie si se lasa la dospit Cand aluatul e dospit se intinde foaie subtire cu sucitorul apoi se taie cu un pahar sau o forma de floare si se pune in forme de mini pizza sau medelene unse cu putin ulei ...
 Cheese&spinach in foi de placinta cu carnaciori la cuptor Cheese&spinach in foi de placinta cu carnaciori la cuptor
- ceapa se toaca fin si se caleste - peste se pune spanacul si se innabuseste nitel - se da la racit - se adauga branza si se amesteca - intr-un bol se bat ouale, sana, praful de usturoi, sare, piper - se combina cele doua "maglavaituri" - ...
 Bulgarasi Surpriza Bulgarasi Surpriza
Eu am folosit masina de paine pentru framantat. Drojdia si zaharul se dizolva in laptele caldut. Dupa ce s-a framantat, aluatul se lasa la dospit pana isi dubleaza volumul. Intre timp, carnea pentru mix se taie cubulete/bucatele mici, iar branza se ...
 Gusa si costite de porc cu boia Gusa si costite de porc cu boia
se spala si se usuca cusa si costitele,apoi se cresteaza si se presara cu sare .se lasa o ora la rece.apa se amesteca cu otetul si sarea,se adauga legumele si condimentele si se pune pe foc.se lasa sa fiarba 3-4 clocote apoi se adauga gusa si ...
 Mic Dejun Mic Dejun
Am taiat chifelele in doua, le-am uns cu unt. Apoi am asezat in fiecare chifla felii de salam, fasiii de ardei galben. fasii de cascaval si rondele de rosii, peste rosii am mai pus cascaval. Am inchis chifla si am pus deasupra cateva cubulete mici de ...
 Icre Arici Icre Arici
- se fierbe grisul pana se ingroasa - se da la racit - apoi se mixeaza grisul cu icrele, adaugand pe parcurs si zeama de lamaie - pentru a deveni mai albe is mai spumoase, se poate adauga putina apa RECE in timp ce mixati PENTRU ORNAT: - un cutit cu ...
 Bulgarasi de branza cu marar Bulgarasi de branza cu marar
- frecati bine branza de vaci cu maioneza si smantana - puneti un praf de sare - piperul si nucsoara (putina) - cu o lingurita puneti in podul palmei compozitie, pe care o rasuciti si o faceti biluta - o tavaliti prin marar - se dau apoi la rece ...
 Cartofi deliciosi Cartofi deliciosi
- cartofii se spala bine, dar nu se curata - se taie cubulete in 2 sau in 3 - se pun la calin intr-o oala cu capac, in putin ulei de masline - peste ei se presara sare, piper, marar - din cand in cand se adauga un strop de apa pentru a se innabusi - ...
 Cornuri surpriza Cornuri surpriza
Pregatim aluatul ca la chifle cu branza Dupa ce am pregatit aluatul si l-am lasat la dospit, taiem 2-3 bucati de coca, pe care le intindem cu mana sub forma de dreptunghi, apoi ungem cu smantana si punem cate o bucatica de carnat in mijloc, dupa care ...
 Cartofi Duchesse Cartofi Duchesse
Curatam cartofii pe care apoi ii taiem cubulete.Intr-o oala punem cartofii la fiert cu un praf de sare. Cand s-au fiert cartofii,se lasa la racit putin.Apoi pasam cartofii printr-o strecuratoare sau ii mixam la robot.Se adauga sare dupa ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-9091-100101-110111-120121-130131-140141-150151-156
Filtreaza retetele
Ingredient:
aluat (157) piept de pui (153) mustar (151)
cimbru (142) ardei gras (131) busuioc (126)
otet (123) salam (115) zahar (114)
iaurt (111) margarina (107) orez (104)
vinete (104) parmezan (99) susan (98)
verdeata (97) bacon (96) ficat (93)
dovlecei (92) carne tocata (91) praf de copt (87)
galbenus (86) branza de vaci (86) vin (83)
oregano (82) porumb (80) castraveti (74)
spanac (70) vegeta (69) telina (66)
salata verde (65) peste (64) malai (63)
chimen (61) vita (61) vin alb (61)
branza topita (60) mazare (60) ton (60)
dafin (58) conopida (54) rozmarin (53)
ardei iute (51) carnati (51) nucsoara (51)
gogosar (50) mozzarella (50) sunca presata (49)
icre (46) somon (44) mac (43)
carne de porc (42) praz (42) ketchup (41)
curry (38) apa minerala (38) varza (37)
castraveti murati (37) coriandru (37) nuca (37)
aluat foietaj (36) gris (33) bulion (30)
feta (29) amidon (28) franzela (27)
fasole verde (25) sos de soia (25) untura (24)
ridichi (24) tarhon (23) drojdie uscata (22)
slanina (21) gaina (20) gelatina (19)
ghimbir (19) parizer (19) menta (19)
mere (19) menta (19) bicarbonat (18)
foi de placinta (18) piper boabe (18) suc de lamaie (18)
hrean (17) capere (17) suc de rosii (16)
suc de lamaie (16) carne de vita (16) salam uscat (15)
miere (15) drojdie proaspata (14) ienibahar (13)
bagheta (13) kaiser (13) costita afumata (13)
supa de pui (12) pastarnac (11) lipii (11)
muschi de porc (11) telemea de oaie (11) sfecla rosie (11)
scortisoara (10) crap (10) maghiran (9)
ardei kapia (9) paste (9) salvie (9)
stafide (8) fasole boabe (8) portocale (8)
sardele (8) leustean (8) vanilie (8)
albus (8) cuisoare (8) sofran (7)
arpagic (7) zahar pudra (7) sparanghel (7)
carne de miel (7) andive (6) prosciuto (6)
vin rosu (6) ananas (6) alune (6)
broccoli (6) coaja de lamaie (6) salau (6)
struguri (6) wasabi (5) pulpe de pui (5)
caise (5) rom (5) fulgi de ovaz (5)
pateu de ficat (5) migdale (5) loboda (5)
frisca (4) carne de curcan (4) crenvusti (4)
varza rosie (4) file de peste (4) pepene galben (4)
zahar vanilat (4) fistic (4) cafea (4)
mozarella (4) fidea (4) carne de vitel (4)
compot (3) anason (3) esenta de rom (3)
lapte batut (3) pasta tomate (3) zmeura (3)
zmeura (3) gorgonzola (3) kiwi (3)
banane (2) macris (2) esenta de vanilie (2)
kefir (2) mango (2) leurda (2)
capsuni (2) chilli iute (2) macaroane (2)
coacaze (2) dulceata (2) suc natural (2)
aripioare de pui (2) fenicul (2) visine (2)
anchois (2) ementaler (1) ceapa ciorii (1)
sirop (1) vanat (1) ierburi de provance (1)
ciocolata (1) patrunjel radacina (1) coaja de portocala (1)
ciolan afumat (1) melci (1) tortellini (1)
pere (1) afine (1) gulii (1)
macrou in ulei (1) stevie (1) cardamon (1)
varza de bruxelles (1) file de cod (1) biscuiti (1)
cotlet de porc (1) nuca de cocos (1) ciocolata alba (1)
cacao (1) piersici (1) carne de pasare (1)
barnza (1) foi lasagna (1) mascarpone (1)
spaghetti (1) cirese (1) jambon de porc (1)
fructe de padure (1)
+ vezi toate
 
Tara:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Aperitive - Pagina 51
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z