SiteDeBucate » Aperitive

Retete Aperitive cu pastarnac

 Salata cu paste si porumb Salata cu paste si porumb
Le amesteci pe toate si.....POFTA BUNA. ...
 Chiftelute de legume Chiftelute de legume
Dai legumele pe razatoarea mare,le presari cu sare si le lasi 30 de minute sa se scurga. Apoi le amesteci cu ouale, faina, sare si piper dupa gust, patrunjelul tocat marunt si usturoiul zdrobit. Pui cu lingura intr-o tigaie cu ulei incins si le ...
 Orez cu legume Orez cu legume
Morcovii, ceapa, patrunjelu, pastarnacu, telina, ardei rosu se curata, se spala si se toaca marunt sau se dau pe razatoarea mare. Intr-o cratita se pune putin ulei si se adauga: legumele de mai sus impreuna cu sare si piper si se aseaza pe foc. In ...
 Salata de boeuf Salata de boeuf
Morcovii,pastarnacul,radacina de patrunjel si cartofii se spala bine si se pun la fiert. pana fierb legumele, se taie cubulete parizerul. castravetii se spala putin,se scurg si se taie cubulete. intr-un lighean se pune parizerul taiat ...
 Salata de boeuf Salata de boeuf
Se pun la fiert cartofii in coaja. Separat se fierb morcovul, telina si pastarnacul. In alt vas se fierbe carnea. Dupa ce au fiert cartofii ,se pun in apa rece si se curata de coaja ,apoi se taie cuburi mici. Morcovul, telina, pastarnacul, carnea , ...
 Piftie de pui Piftie de pui
Se curata bine capatanile de restul de pene si se scoate ciocul, se curata picioarele de resturi de piele si se taie ghearele. Se spala bine carnea de pui si se lasa in apa 5-10 minute ca sa iasa sangele. Curatati ceapa si radacinoasele apoi puneti ...
 Caltabos de porc cu ficat Caltabos de porc cu ficat
Puneti la fiert ficatul in 2 litri de apa rece cu putina sare si cu albitura, aproximativ 20-25 minute, la foc mic. Spalati orezul si lasati-l sa se umfle cel putin 1/2 de ora in apa rece. Curatati si tocati marunt cepele si puneti-le la calit in ...
 Racituri Racituri
Rasolul de porc si pulpele se curata, se spala si se fierb la foc potrivit intr-un vas cu apa descoperit. La mijlocul timpului de fierbere se adaugazarzavatul curatat, spalat, taiat bucati mari si o lingura de sare. Cind se desprinde carnea de pe os, ...
 Piftie de ciolan afumat Piftie de ciolan afumat
Se curata bine ciolanul (daca e nevoie il parliti putin la aragaz) si il radeti cu un cutit, spalati-l in apa fierbinte.Puneti-l la fiert in apa rece cat sa acopere bine, cam 3 litri, intr-o oala cu capac. Se fierbe aproximativ 90 de minute, apoi ...
 gaina rasol  cu   hrean gaina rasol cu hrean
Carnea de gaina se fierbe in apa cu sare, se spumeaza,se adauga morcovii, telina,ceapa, patrunjelul radacina si pastarnacul apoi se fierb.Carnea fiarta se scoate separat, se lasa sa se raceasca putin,se portioneaza si se pastreaza intr-un vas cu supa ...
 Salata boeuf Salata boeuf
Pieptul de pui se spala si se pune la fiert intr-o oala cu apa.Dupa ce se aduna spuma se adauga legumele curatate, spalate taiate cel mult in jumatate, si un praf de sare. Dupa ce carnea si legumele sunt fierte( dar sa ramana putin "al dente") se ...
1
Filtreaza retetele
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Aperitive cu pastarnac
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z