SiteDeBucate » Aperitive

Retete Aperitive cu ulei

 Ciuperci umplute Ciuperci umplute
Pentru acelea dintre voi care prefera sa faca aperitivele la bucata, adica acele aperitive din care fiecare invitat serveste cate unul, fara a fi voi nevoie sa le taiati sau sa le serviti, ciupercile umplute sunt aperitivul ideal! ...
 Rosii umplute cu ciuperci Rosii umplute cu ciuperci
Rosiile umplute au fost intotdeauna unul dintre cele mai iubite aperitive, pentru ca nu necesita o pregatire speciala. Ai nevoie de rosii mari, pe care le umplii dupa imaginatia si inspiratia de moment sau in functie de ce ai in frigider. ...
 Rosii umplute cu salata de vinete Rosii umplute cu salata de vinete
Ai zambit cand ai vazut titlul retetei? Cu siguranta cunoastem cu totii rosiile umplute cu salata de vinete si cate amintiri nu ne leaga de ocaziile speciale la care am servit acest aperitiv. ...
 Aperitiv picant cu rosii si telemea Aperitiv picant cu rosii si telemea
Este ideal ca atunci cand ai invitati mai multi sa ii intrebi dinainte care le sunt preferintele sau te pregatesti tu din timp cu toate tipurile de aperitive, astfel incat sa nu dai gres. ...
Chiftelute cu sunca si cartofi
Chiftelele sunt de departe cele mai apreciate aperitive, asa ca de ce sa nu mergi pe ideea aceasta dar sa faci ceva deosebit: incearca sa faci mai multe feluri de chiftelute, nu doar cele traditionale din carne tocata. ...
Cosulete de mezeluri cu diverse umpluturi
Din punctul meu de vedere, cosuletele de mezeluri cu diverse umpluturi sunt aperitivul ideal pentru mesele si musafirii neplanificati. Eu folosesc cel mai des parizerul pentru aceste cosulete, dar se poate folosi orice fel de sunca. ...
Oua umplute
Daca ouale umplute nu sunt reteta de baza a bucatariei romanesti atunci cand vine vorba de aperitive, nu stiu zau care ar putea fi. Asa ca nu are rost sa lungim foarte mult povestea, va prezint una dintre retetele pentru oua umplute, intrucat si aceastea variaza de la gospodina la gospodina, ca orice alta reteta populata. ...
Tartine cu icre de casa
Desi cel mai la indemana ne este sa cumparam icrele gata preparate, din experienta proprie pot spune cu mana pe inima ca nici un preparat din comert nu se compara cu unul proaspat, facut in casa. ...
Chiftelute in sos de iaurt
Chiftleutele pot fi preparate si altfel decat in mod obisnuit si pot fi servite si in combinatie cu sosuri ca si aperitiv, nu neaparat pe platou, impreuna cu alte preparate sau gustari reci. ...
Pasta de telina
Pastele de vinete, telina, conopida sunt de obicei folosite ca si aperitive, intrucat merg foarte bine cu tartinele, bruschettele sau ca umpluturi pentru rosii, ardei gogosari, oua etc. ...
Ciocanele in bacon
Aperitivele calde sunt de obicei mai consistente decat cele reci si e vorba de obicei depsre un sigur fel. Noi va propunem pentru aperitiv cald ciocanelele in bacon, care pot si preparate si inainte sa vina musafirii si apoi doar reincalzite in cuptorul cu microunde. ...
Gogosari umpluti cu pasta de fasole verde
Daca ardeii si rosiile umplute cu salata de vinete sau branza sunt aperitive la mare cautare, de ce nu ar fi si gogosarii cu diverse umpluturi? ...
Ciuperci cu maioneza
Ciupercile se spala, se taie felii subtiri si se fierb in apa cu sare. Se face o maioneza din galbenusurile de oua si ulei. Se amesteca ciupercile racite si taiate marunt cu maioneza, se adauga patrunjelul... ...
Saleuri
Se imparte pachetul de 800 g in doua. O parte o folosesti la saleuri, cealalta o pui la frigider. Intinde o foaie pe care o tai pe margini sa ramana frumos. ...
Rulouri de aluat cu sunca afumata
aluat: amesteci faina cu uleiul, drojdia apa si framanti un aluat elastic pe care il lasi la crecut. umplutura ...
Crochete din carne cu legume
Carnea se da prin masina de tocat impreuna cu legumele. Se amesteca cu albusul si verdeata si se formeaza crochete potrivite ca marime.. ...
CASCAVAL PANE
cascavalul taiat in felii de 1,5 cm grosime,7-8 cmlungime,se da prin faina,prin oul batut cu sare si piper,apoi prin pesmet. ...
Aperitiv de gogosari
Curatati vinetele, spalati-le si taiati-le in rondele. Curatati gogosarii, apoi taiati-i in cuburi mici. Prajiti legumele cu ulei fierbinte pina prind o crusta aurie. ...
Unt cu mustar
Se fierb ouale.Se freaca untul cu galbenusurile tari date prin sita, sare,piper, mustar si ulei. ...
tartine cu icre de creier
Se fierbe creierul ( de vita sau porc) se da prin sita sau robot apoi se freca cu ulei zeama de lamaie si sare pana obtimen o pasta consistenta.La sfarsit se adauga ceapa taiata foarte fin. ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-64
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Aperitive cu ulei
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z