SiteDeBucate » Aperitive

Retete Aperitive cu carne tocata

Gulii umplute
Guliile umplute sunt un aperitiv cald foarte aromat, care va face senzatie, fiind mult mai putin cunoscut in randul aperitivelor. ...
Chiftelute in sos de iaurt
Chiftleutele pot fi preparate si altfel decat in mod obisnuit si pot fi servite si in combinatie cu sosuri ca si aperitiv, nu neaparat pe platou, impreuna cu alte preparate sau gustari reci. ...
Sufle de carne cu nuci
Sufleul de carne cu nuci face parte din categoria aperitivelor usor de facut, in primul rand pentru ca nu sunt \"la bucata\", deci nu sunt atat de migaloase si in plus pot fi servite atat reci cat si calde, astfel ca pot fi preparate in avans. ...
 Rulada de sorici de porc Rulada de sorici de porc
Se intinde soriciul pe masa si pe toata suprafata lui punem carnea tocata amestecata cu ceapa calita si putin usturoi pisat si se ruleaza. Se leaga cu ata mai groasa si se fierbe intr-o oala cu apa. Rulada de sorici se scufunda in apa clocotita, in ...
Budinca de cartofi cu carne
Se taie cartofii deja curatati ,bucatele, si se pun la fiert cu un pic de sare. ...
 Placinta cu ficat de pui Placinta cu ficat de pui
Se curata ceapa si se caleste in ulei, cand devine aurie se adauga si carnea tocata. Se lasa pana carnea capata o culoare de putin prajit. Separat se prajesc ficateii de pui in ulei si cu putin apa( eu i-am taiat in sferturi). Cand sunt gata se ...
 Chiftelute Chiftelute
-Ceapa tocata marunt se caleste in putin ulei,apoi se amesteca bine cu celelalte ingrediente, cu usturoiul pisat si patrunjelul verde tocat marunt. -Se formeaza chiftelutele si se prajesc in ulei incins. ...
 Hamburger delicios Hamburger delicios
se pun toate ingredientele intr-un vas si se amesteca foarte bine se formeaza 3 chiftele se prajesc intr-o tigaie teflonata cu foarte putin ulei sau intr-o tigaie traditionala cu mai mult ulei, pentru a nu se lipi de fundul tigaii intre timp se ...
 Placinte cu carne ca la turci Placinte cu carne ca la turci
Se pregateste o coca din faina cca 400 grame, 2 oua, 1 lingurita sare, 2 linguri zahar, drojdia si apa calda cat cuprinde faina, se framanta acest aluat cu mana intr-un vas de bucatarie.Se acopera si se lasa la crescut. Se pregateste in putin ulei de ...
 Dovlecei umpluti cu carne Dovlecei umpluti cu carne
Se toaca ceapa si ustroiul,se pun la calit în ceva ulei de masline.Cînd ceapa e putin transparenta,se adauga carnea tocata.Se amesteca în timp ce se prajeste. Cînd carnea e rumena,adaugati rosiile,frunzele de busuioc si ...
 Rulada din carne de vita cu pruna uscata Rulada din carne de vita cu pruna uscata
Pentru acesta rulada trebuie sa alegeti cu mare atentie carnea de vita , sa fie mai frageda, de culoare roz  - cea mai reusita bucata este antricotul. Deasemenea , va atrag atentia  la alegerea prunelor uscate- pentru ca gustul acestei ...
 Painici cu carne Painici cu carne
Se framanta aluatul si se lasa la crescut.Eu l-am facut la masina de paine. Carnea tocata o amestecam cu ou si condimente. Dupa ce a crescut aluatul rupem  bucati potrivite le aplatizam in palma punem carnita si rulam ca la sarmalute.Procedam ...
 Chiftelute cu carne si ciuperci Chiftelute cu carne si ciuperci
Se toaca marunt ciupercile si coditele,se adauga carnea tocata,usturoi,pasta de ardei,oul,cascavalul dat prin razatoarea cu ochiuri mici,piper,sare si pesmet. Se amesteca toate si se formeaza chiftelute care se prajesc in ulei incins . ...
 Pachetele de primavara Pachetele de primavara
Intr-o tigaie tip woc,se pune la incins 2-3 linguri de ulei,apoi se pune la calit carnea de pui sau sunca, pana este gata carnea. Se adauga morcovii, varza,prazul,usturoiul,ciupercile si ardeii taiati fideluta, piperul si sosul de soia, se fierbe ...
 Chiftelute cu susan Chiftelute cu susan
Le puteti face din orice fel de carne. Se amesteca carnea tocata cu painea inmuiata in apa/lapte sau cu pesmetul, ouale si se adauga condimentele (cimbru, piper, sare, dupa gust) si verdeata.Daca, compozitia este prea moale, mai adaugati pesmet. Se ...
 Chiftelute de miel Thai Curry Chiftelute de miel Thai Curry
se amesteca carnea cu usturoiul pisat,patrunjelul tocat si restul de ingrediente.se formeaza bilute rotunde care se prajesc in ulei incins pe ambele parti.se servesc fierbinti cu smantana si putina boia dulce presarata deasupra. ...
 Drob cu ou si fara Drob cu ou si fara
Marubtaiele se spala bine si se pun la fiert in apa(ficatul si plamanul se pun mai tarziu ca fierb mai repede)cu vegeta si piper. cand sunt fiarte ,se scurge apa ramasa si se lasa la racit. cand s-au racit se dau pe masina de tocat. ceapa se spala,se ...
 Chiftelute cu verdeata Chiftelute cu verdeata
Verdeturile si ceapa se toaca marunt si se amesteca cu carnea tocata , sare si piper . Se amesteca bine , la sfarsit se pune bicarbonatul stins cu zeama de lamaie . Se formeaza din compozitie bilute care se prajesc in ulei incins . Pentru diversitate ...
 Chiftele de pui Chiftele de pui
Carnea tocata se amesteca bine cu ouale si cu painea inmuiata in lapte. Ceapa si cartoful se dau pe razatoare pe ochiurile cele mai mici iar apoi se adauga peste compozitia de carne. Pisam usturoiul si-l punem peste compozitie amestecand bine bine. ...
 Hamburger de primavara Hamburger de primavara
Se amesteca carnea cu cartoful dat pe razatoarea mica,patrunjelul tocat fin,ceapa si usturoiul tocate fin si ele,oul si condimentele plus pasta de tomate. Se formeaza 16 bile,se pun in folie alimentara si se turtesc. Se dau la rece pt 30 minute dupa ...
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Aperitive cu carne tocata
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z