SiteDeBucate » Aperitive

Retete Aperitive

 Chec aperitiv 2 Chec aperitiv 2
Se amesteca cascavalul,salamul cu 2 oua crude si samnatana ,faina si gogosarul.Se potriveste de sare,piper condimente.Se adauga verdeata si ouale cuburi.Toata compozitia se aseaza intr-o tava de chec in care pune hartie de copt .Dupa ce am asezat ...
 Puisori de pasti Puisori de pasti
Se pune oul la fier se lasa pana este fiert tare si de decojeste se taie in doua se infige un scobitor si se pune o rosie mica se fac niste gaurele la ochisorii la cioc si se taie fasi subtiri ardeii si maslina si se orneaza puisorul...Pofta Buna! ...
 Oute umplute Oute umplute
-ouale se fierb cam vreo 10 minute -se curata si se taie pe jumatate .-Umplutura:se scoate galbenusurile de la ouale fierte se pune cutiuta cu ton, maioneza , sarea si se amesteca bine,dupa care umplem ouale si le decoram cu gogosar. ...
 Sufleu cu cartofi si ciuperci Sufleu cu cartofi si ciuperci
Cartofii se spala, se fierb cam 20 minute in apa sarata dupa care se racesc, se curata de coaja si se taie cuburi.Ciupercile se calesc in ulei, se asezoneaza cu sare, piper si patrunjel, adaugand cata putina apa din cand in cand.Untul se topeste ...
 Omleta cu cascaval si bacon Omleta cu cascaval si bacon
Batem ouale bine, adaugam sare si piper dupa gust. Incingem tigaia, in care punem putin ulei, adaugam ouale batute, sa acopere toata suprafata tigaii. Lasam putin ouale sa sa prajeasca si pe jumate din suprafata punem cascavalul dat prin razatoare, ...
 Rulada de ou cu mazare si scoici(scallop) Rulada de ou cu mazare si scoici(scallop)
Mazarea se fierbe in apa cu o lingura de sare,se scurge si se amesteca cu ouale,zaharul,sake si hotate(maruntite).Se inginge tigaia(foc mic) si se unge cu putin ulei.Se toarna un polonic din compozitie si se lasa sa se faca oul,dupa care incepeti sa ...
 Omleta cu bacon si rosii Omleta cu bacon si rosii
Se incinge untul sau uleiul in tigaie; se adauga bacon-ul taiat bucatele mici, plus condimente, se lasa sa se prajeasca pe toate partile. Intre timp, se taie rosiile cubulete; se adauga in tigaie, se mai lasa putin sa se inmoaie. Ouale se bat intr-un ...
 Omleta ciuperci & mozzarela Omleta ciuperci & mozzarela
Oualele se bat bine apoi se adauga mozzarela taiat cuburi, sarea si mararul. Ciupercile taiate in sase se prajesc in tigaie la foc mic. Dupa ce s-au prajit ciupercile se adauga amestecul si se prajeste la foc mic.Se serveste calda. ...
 OMLETA TARANEASCA OMLETA TARANEASCA
Se caleste ceapa si ardeiul, taiata cubulete, apoi se pun si carnatii. Se pune branza rasa. Dupa ce se rumenesc, se adauga ouale amestecate cu condimente. Se ia de pe foc si se pune patrunjel. Se poate servi cu rosii. ...
 omleta cu carne si varza omleta cu carne si varza
Se sparg 2-3 oua, apoi se bat ouale intr-un castronel, se condimenteaza dupa plac, dupa care se taie marunt carnita si se adauga in compozitie, puneti ulei in tigaie la foc mic si adaugati compozitia, amestecati bine, apoi se serveste omleta cu ...
 Omleta de iarna Omleta de iarna
Sunca presata feliata si taiata cuburi se prajeste in ulei. Separat se bat ouale, apoi se incorporeaza boabele de porumb cu castravetii taiati felii subtiri, sarea si piperul.Se adauga peste sunca presata, incercand sa o incorporam in aluat.Se ...
 PAINE CU OU LA CUPTOR PAINE CU OU LA CUPTOR
Se bat 2 oua cu putina sare, se inmoaie painea, se aseaza feliile in tava unsa cu ulei, se aseaza: cabanosul, ceapa, ardeii, rosiile taiate pestisori. Se condimenteaza dupa gust, iar deasupra se rade cascavalul si se mai adauga un ou batut. Se ...
 Omleta de primavara Omleta de primavara
Se taie ceapa, mararul si patrunjelul si se amesteca cu ouale batute bine cu un praf de sare si putin piper.Se pun 2 linguri cu ulei in tigaie iar cand acesta s-a incins adaugam o parte din compozitia de oua.Din trei oua ies trei omlete.Se pune cate ...
 Oua rosii Oua rosii
Se degreseaza uoale si se fierb la foc mic 5 minute.Separat se face vopseaua de oua respectind instructiunile de pe plic, se adauga putin otet si se mai fierb ouale 2 sau 3 minute. ...
 Omleta cu spaghetti Omleta cu spaghetti
Se fierb pastele in apa clocotita cu sare.(mie mi-au ramas cateva spaghetti cu o zi precedenta si le-am folosit pe acelea).Se scurg bine de apa si se taie in bucatele mai mici cu ajutorul unui cutit sau cu foarfeca de bucatarie.Se bat cele 4 oua cu ...
 omleta rapida omleta rapida
Intr-o tigaie se prajesc salamul, ciupercile si ceapa.Cand sunt aproape gata se adauga oul batut bine, porumbul si apoi cascavalul ras.Se adauga sare si piper dupa gust. la final se adauga o felie de branza topita.pofta buna! ...
 Sandwichuri crocante Sandwichuri crocante
Se ung feliile de paine cu unt, se aseaza deasupra feliile de salam sau sunca si se pun intr-o tava cu hartie de copt care merge apoi la cuptor pentru maxim 5 minute(pana cand feliile de paine devin crocante si untul se topeste). Se scoate painea din ...
 Oua prajite pane Oua prajite pane
1.Se da in clocot apa cu sarea si otetul.2.Se sparg pe rand intr-o ceasca 8 oua ( asa incat sa nu se destrame ) si fiecare in parte se lasa sa alunece in apa care fierbe.Se da focul mai incet si se lasa ouale aprox.4 minute, ca sa se coaguleze.Apoi ...
 Oua umplute - reteta casei Oua umplute - reteta casei
Se fierb ouale f tare in apa cu sare si putin otet.Se curata si se taie pe jumatate.Galbenusurile impreuna cu mustarul se amesteca f bine sa nu ramana cocoloase, se adauga untul si se amesteca la fel de bine pana se obtine o pasta consistenta.La ...
 oua ochi oua ochi
Se incinge uleiul intr-o cratita si se adauga ouale intregi unul cate unul. Se mai ia ulei cu lingura si se pune peste oua pana cand ouale sunt prajite. Se presara marar, se scurg de ulei si se servesc calde. ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-9091-100101-110111-120121-130131-140141-150151-156
Filtreaza retetele
Ingredient:
aluat (157) piept de pui (153) mustar (151)
cimbru (142) ardei gras (131) busuioc (126)
otet (123) salam (115) zahar (114)
iaurt (111) margarina (107) orez (104)
vinete (104) parmezan (99) susan (98)
verdeata (97) bacon (96) ficat (93)
dovlecei (92) carne tocata (91) praf de copt (87)
galbenus (86) branza de vaci (86) vin (83)
oregano (82) porumb (80) castraveti (74)
spanac (70) vegeta (69) telina (66)
salata verde (65) peste (64) malai (63)
chimen (61) vita (61) vin alb (61)
branza topita (60) mazare (60) ton (60)
dafin (58) conopida (54) rozmarin (53)
ardei iute (51) carnati (51) nucsoara (51)
gogosar (50) mozzarella (50) sunca presata (49)
icre (46) somon (44) mac (43)
carne de porc (42) praz (42) ketchup (41)
curry (38) apa minerala (38) varza (37)
castraveti murati (37) coriandru (37) nuca (37)
aluat foietaj (36) gris (33) bulion (30)
feta (29) amidon (28) franzela (27)
fasole verde (25) sos de soia (25) untura (24)
ridichi (24) tarhon (23) drojdie uscata (22)
slanina (21) gaina (20) parizer (19)
ghimbir (19) menta (19) mere (19)
menta (19) gelatina (19) bicarbonat (18)
foi de placinta (18) piper boabe (18) suc de lamaie (18)
hrean (17) capere (17) suc de rosii (16)
suc de lamaie (16) carne de vita (16) salam uscat (15)
miere (15) drojdie proaspata (14) bagheta (13)
kaiser (13) costita afumata (13) ienibahar (13)
supa de pui (12) pastarnac (11) lipii (11)
muschi de porc (11) telemea de oaie (11) sfecla rosie (11)
scortisoara (10) crap (10) ardei kapia (9)
paste (9) salvie (9) maghiran (9)
stafide (8) fasole boabe (8) portocale (8)
sardele (8) leustean (8) vanilie (8)
albus (8) cuisoare (8) sofran (7)
arpagic (7) zahar pudra (7) sparanghel (7)
carne de miel (7) andive (6) prosciuto (6)
vin rosu (6) ananas (6) alune (6)
broccoli (6) coaja de lamaie (6) salau (6)
struguri (6) wasabi (5) pulpe de pui (5)
caise (5) rom (5) fulgi de ovaz (5)
pateu de ficat (5) migdale (5) loboda (5)
carne de curcan (4) crenvusti (4) varza rosie (4)
file de peste (4) pepene galben (4) zahar vanilat (4)
fistic (4) cafea (4) mozarella (4)
fidea (4) carne de vitel (4) frisca (4)
anason (3) esenta de rom (3) lapte batut (3)
pasta tomate (3) zmeura (3) zmeura (3)
gorgonzola (3) kiwi (3) compot (3)
banane (2) macris (2) esenta de vanilie (2)
kefir (2) mango (2) leurda (2)
capsuni (2) chilli iute (2) macaroane (2)
coacaze (2) dulceata (2) suc natural (2)
aripioare de pui (2) fenicul (2) visine (2)
anchois (2) ierburi de provance (1) patrunjel radacina (1)
coaja de portocala (1) ciocolata (1) tortellini (1)
ciolan afumat (1) melci (1) pere (1)
afine (1) gulii (1) macrou in ulei (1)
stevie (1) cardamon (1) varza de bruxelles (1)
file de cod (1) biscuiti (1) cotlet de porc (1)
nuca de cocos (1) ciocolata alba (1) cacao (1)
piersici (1) barnza (1) carne de pasare (1)
foi lasagna (1) mascarpone (1) spaghetti (1)
cirese (1) jambon de porc (1) fructe de padure (1)
ementaler (1) ceapa ciorii (1) sirop (1)
vanat (1)
+ vezi toate
 
Tara:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Aperitive - Pagina 131
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z