SiteDeBucate » Aperitive

Retete Aperitive cu oregano

 Placinta cu rosii si masline Placinta cu rosii si masline
Intr-un castron amestecam uleiul de masline, zeama de porto, plantele aromatice, sarea, piperul si zaharul. Separat amestecam faina cu malaiul si praful de copt, peste acestea adaugandu-se amestecul de ulei de masline, oul, si laptele, apoi ...
 Salata de oua cu panite Salata de oua cu panite
Taiem ouale cubulete mici, tocam ceapa si verdeturile si apoi le amestecam cu branza, smantana si iaurt. Condimentam cu sare, piper, ardei iute, oregano, sau orice alte condimente care va plac si se potrivesc. Servim cu Panite si decoram cu bucatele ...
 Legume la cuptor Legume la cuptor
Pentru inceput punem la copt in cuptor sfecla rosie. Curatam si taiem cartofii, morcovii si telina, apoi le punem la fiert. Cand sunt fierte pe jumatate luam legumele si le punem intr-un vas uns cu ulei de masline, adaugam brocoli, rozmarin, oregano, ...
 Tartine cu jambon Tartine cu jambon
Am asezat feliile de paine in tava si le-am dat putin la cuptor. Intre timp am preparat sosul, maruntind bine la robot rosiile decojite, usturoiul si ardeiul taiate bucati si restul ingredientelor. Am uns fiecare felie cu o lingura din sos si am ...
 Varza de Bruxelles gratinata Varza de Bruxelles gratinata
Punem varza in apa fierbinte sa se opareasca pt cca 10 minute, apoi o lasam la scurs intr-o strecuratoare. Intr-un ibric punem untul la topit si adaugam amidonul, stingem cu lapte si smantana. Condimentam cu oregano, piper si sare. ...
Budinca de cartofi cu carne
Se taie cartofii deja curatati ,bucatele, si se pun la fiert cu un pic de sare. ...
 Cartofi gratinati Cartofi gratinati
Cartofii i-am fiert  in coaja(dar nu trebuie ff fierti ca apoi sa nu se faramiteze),i-am scurs,i-am lasat sa se raceasca putin,i-am curatat  si i-am  taiat rondele. Am amestecat smantana cu ouale,iar cascavalul l-am dat pe razatoarea ...
 Briose pizza Briose pizza
am facut un aluat din ingrediente si am lasat la crescut! se toaca ceapa,ardeiul si se calesc in ulei si apa,sare si oregano,ciupercile se curata si se taie feliute apoi se calesc. crenvusti se taie rondele,cascavalul se razuie ungem tavile pentru ...
 Dovlecei umpluti cu carne Dovlecei umpluti cu carne
Se toaca ceapa si ustroiul,se pun la calit în ceva ulei de masline.Cînd ceapa e putin transparenta,se adauga carnea tocata.Se amesteca în timp ce se prajeste. Cînd carnea e rumena,adaugati rosiile,frunzele de busuioc si ...
 Baghete cu bacon Baghete cu bacon
Dezghetam aluatul de foietaj ( atentie sa nu-l confundam cu aluatul de placinta care are mai multe foi si e mult mai subtire) si-l intindem cu grija sa nu se rupa. Ungem jumatate de foaie cu ketchup, asezam baconul si presaram cascavalul. ...
 Poienita cu ciuperci a la Michelle Poienita cu ciuperci a la Michelle
ciupercile intregi se fierb,cartofii si morcovul la fel,apoi separat cartofi se curata de coaja se dau pe razatoarea mare si se amesteca cu branza si oregano. Morcovul se razuie si se amesteca cu jumate din maioneza si se adauga sare dupa gust. ...
 Platou asortat cu pastrama de casa Platou asortat cu pastrama de casa
Se alege si se cumpara carne ( muschi de la picior sau de pe spate) de calitate buna de porc, vitel, piept de gaina sau de curcan. Toate bucatile de carne sa fie cam de aceeasi greutate si  de forma lunguiata, pe masura ...
 Quesadilla cu pui Quesadilla cu pui
pieptul de pui de  taie felii .din zeama de lamaie ulei oregano sare si piper se face o marinata ce se toarna peste pieptul de pui si se lasa la rece pt o ora in timpul asta dam cascavalul pe razatoare taiem rosiile felii ( eu am pregati ...
 Aperitiv din rosii pentru micul dejun Aperitiv din rosii pentru micul dejun
De la fiecare rosie se taie cu atentie capacelul.Se scoate miezul cu o lingurita,scobind cu grija sa nu le rupem.Se condimenteaza cu sare si piper in interior dupa gust,si se lasa cu gura in jos pentru 5 minute,sa se scurga surplusul se zeama. Se ...
 Cartofi acordeon Cartofi acordeon
Se curata cartofii si se spala. Se taie fiecare in felii subtiri fara sa se patrunda pana la partea de jos astfel incat sa ramana lipite una de cealalta. Se taie mezelurile , ciupercile, ardeiul si branza in felii subtiri si se introduc in ...
 Rulouri din aluat foitaj, umplute, pentru vin sau bere Rulouri din aluat foitaj, umplute, pentru vin sau bere
Pana se decongeleaza aluatul, putem prepara umplutura. Salamul se razuie pe razatoarea cu gauri mari, se condimenteaza cu piper, sare, oregano, enibahar, adaugam oul, amestecam totul bine, lasam deoparte. Se lasa aluatul la decongelat, se desface, se ...
 Aperitiv rapid din aluat de foetaj Aperitiv rapid din aluat de foetaj
Intr-o tava de chec tapetata cu hartie de copt asternem o foaie de aluat foetaj si facem cateva gaurele cu furculita. Compozitia se amesteca manual se aseaza pe foaie si cu o alta bucata de aluat o acoperim cat mai artistic.Ungem cu galbenus si ...
 Vinete cu sunca de Praga si cascaval Vinete cu sunca de Praga si cascaval
Se taie vinete in lungime,se prajesc in ulei incins,se scot pe servete de hatie pentru a se scurge de grasime.Deasupra se pune cate o felie de sunca de Praga si una de cascaval.Peste ele se toarna un sos de rosii cu piper,busuioc,usturoi ...
 Budinca de cartofi Budinca de cartofi
Cartofii se fierb in coaja,se curata si se razuiesc pe razuitoarea mare. Ceapa se taie solzisori,usturoiu se toaca si ardeiul taiat feliute si se calesc intr-o jumate de cana de apa,se adauga sare dupa gust si oregano.  Asamblare: Cartofii ...
 Cartofi cu crusta de mustar Cartofi cu crusta de mustar
Se încinge cuptorul la 170 °C. Cartofii se curata, se spala si se taie în bucati potrivite. Din mustar,ulei de masline,oregano,sare, piper si usturoi se face un sos gros si cremos.Se toarna sosul peste cartofi . Se amesteca bine.Se ...
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Aperitive cu oregano
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z