SiteDeBucate » Aperitive

Retete Aperitive cu rosii

 Rosii umplute cu ciuperci Rosii umplute cu ciuperci
Rosiile umplute au fost intotdeauna unul dintre cele mai iubite aperitive, pentru ca nu necesita o pregatire speciala. Ai nevoie de rosii mari, pe care le umplii dupa imaginatia si inspiratia de moment sau in functie de ce ai in frigider. ...
 Ardei umpluti cu pasta de conopida Ardei umpluti cu pasta de conopida
La fel ca si rosiile umplute, ardeii umpluti cu diverse tipuri de pasta sunt aperitive la mare cautare si nelipsite din meniurile festive. La nunti si botezuri veti primi cu siguranta ardei umpluti cu pasta de hrean sau pasta de branza iute. ...
 Rosii umplute cu salata de vinete Rosii umplute cu salata de vinete
Ai zambit cand ai vazut titlul retetei? Cu siguranta cunoastem cu totii rosiile umplute cu salata de vinete si cate amintiri nu ne leaga de ocaziile speciale la care am servit acest aperitiv. ...
 Aperitiv picant cu rosii si telemea Aperitiv picant cu rosii si telemea
Este ideal ca atunci cand ai invitati mai multi sa ii intrebi dinainte care le sunt preferintele sau te pregatesti tu din timp cu toate tipurile de aperitive, astfel incat sa nu dai gres. ...
Pasta de conopida
Se stie ca conopida este un aliment esential vietii continand o mare cantitate de potasiu,vitaminele B,B2,C,calciu,magneziu dar si fier.Tocmai de aceea am pregatit aceasta reteta pentru dumneavoastra ...
Aperitiv cu rosii si oua fierte
Se aleg 6 rosii si se taie la fiecare cate un capac. Se curata de miez cu o lingurita, se dau cu un praf de sare si se lasa la scurs. Jumatate din pieptul de pui se taie cubulete si se amesteca intr-un castron cu ardeiul gras taiat cubulete, salata verde maruntita si o lingura de maioneza. se pune aceasta umplutura.. ...
Rulouri cu crema de branza topita
Se freaca branza topita cu smantana si unt. Se adauga sare si piper dupa gust. ...
 Mic dejun crocant Mic dejun crocant
Luam 12 felii de paine, le presam cu o sticla sau cu un sucitor pentru a le intinde. ...
 Bruschete a la Sabina Bruschete a la Sabina
Prajim painea, aromam cu usuroi (razuim usturoiul pe painea prajita, practic acesta se topeste si isi lasa aroma in paine), adaugam rosiile si maslinele tocate , stropim cu ulei de masline, condimentam cu rozmarin si ardei iute tocat. Pofta buna !!! ...
 FLORI DE DOVLECEL UMPLUTE FLORI DE DOVLECEL UMPLUTE
1.Florile de dovlecel se sterg usor cu un servet moale de bucatarie si se taie stigmatul cu foarfeca. 2.Dovlecelul se curata de coaja ,se scot semintele si se taie in cubulete de 2-3 cm. 3.Rosiile se curata de pielita (prin scufundare in apa ...
 Cartofi aromati Cartofi aromati
Curatam cartofii si ii dam la fiert in apa cu putina sare. Cand sunt fierti pe jumatate ii punem intr-un vas pentru cuptor, adaugam maslinele tocate, uleiul, usturoiul zbrobit si necuratat, ierburile aromate (cimbru si rozmarin), apoi condimentam cu ...
 Rulouri de vinete cu marar si rosii Rulouri de vinete cu marar si rosii
Vanata se spala si se taie felii subtiri, se presara sare. Gratarul se incinge si se pun feliile de vinete. Apoi se continua cu rosiile, care au fost taiate in prealabil in felii. Usturoiul se curata si se piseaza. Cand sunt gata vinetele si ...
 OUA UMPLUTE "CIUPERCI CU PALARIE" OUA UMPLUTE "CIUPERCI CU PALARIE"
1.Se taie din ambele capete ale oului in asa fel incat din partea de sus sa se taie mai mult  pentru a se putea scoate galbenusul. 2.Galbenusurile se zdrobesc bine cu furculita,se amesteca cu crema de branza,mustarul si zaharul praf ,apoi se ...
 Mamaliga la cuptor Mamaliga la cuptor
Am pregatit o mamaliga mai tare pe care am amestecat-o cu branza telemea si ceapa verde tocata si calita putin. Am turnat mamaliga in forma de chec ondulata si am lasat-o sa se raceasca. Am rasturnat-o apoi din forma, am taiat-o felii. Am asezat ...
 Tartine cu jambon Tartine cu jambon
Am asezat feliile de paine in tava si le-am dat putin la cuptor. Intre timp am preparat sosul, maruntind bine la robot rosiile decojite, usturoiul si ardeiul taiate bucati si restul ingredientelor. Am uns fiecare felie cu o lingura din sos si am ...
 Ratatouille Ratatouille
1. Pregatirea legumelor Se taie vinetele in jumatate pe lungime. Se asaza pe tocator, cu partea taiata in jos. Se sectioneaza inca o data pe lungime, apoi pe latime in bucatele de 1,5 cm grosime. Cu ajutorul unui cutit pentru curatarea legumelor se ...
 Tabbuleh Tabbuleh
Se spala graul bine, apoi se strecoara. Se pune graul intr-un castron impreuna cu sucul de la 3 lamai si se lasa cateva minute sa stea deoparte.   Se toaca patrunjelul si menta fin. Rosiile se taie marunt si se adauga peste graul inmuiat.   ...
 Placinta cu patrunjel Placinta cu patrunjel
Se preincalzeste cuptorul la 180-200 de grade.Ardeii se taie cubulete mici si se calesc in putin ulei. Patrunjelul si spanacul se spala si se taie marunt.Coca se intinde cat sa acopere fundul tavii si peretii acesteia.Se amesteca patrunjelul , ...
 Quiche cu ton Quiche cu ton
se bat ouale, se adauga parmezanul, smantana, busuiocul si la urma concentratul de rosii, sare,piper, se omogenizeaza bine. intr-o tava unsa bine cu ulei se toarna jumatate din cantitatea de oua batute, se  pune si tonul scurs bine si peste el ...
 Vinete si ardei umpluti Vinete si ardei umpluti
Vinetele se taie in jumatate pe lung, se scobesc de miez, se sareaza si se lasa deoparte. Ardeii se taie si ei in jumatate si se curata de seminte.Se caleste ceapa si ardeiul in putin ulei, se adauga pastrama taiata cubulete, apoi miezul de la ...
1-1011-2021-22
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Aperitive cu rosii
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z