SiteDeBucate » Aperitive

Retete Aperitive cu mustar

 Rosii umplute cu ciuperci Rosii umplute cu ciuperci
Rosiile umplute au fost intotdeauna unul dintre cele mai iubite aperitive, pentru ca nu necesita o pregatire speciala. Ai nevoie de rosii mari, pe care le umplii dupa imaginatia si inspiratia de moment sau in functie de ce ai in frigider. ...
Oua umplute
Daca ouale umplute nu sunt reteta de baza a bucatariei romanesti atunci cand vine vorba de aperitive, nu stiu zau care ar putea fi. Asa ca nu are rost sa lungim foarte mult povestea, va prezint una dintre retetele pentru oua umplute, intrucat si aceastea variaza de la gospodina la gospodina, ca orice alta reteta populata. ...
Gogosari umpluti cu pasta de fasole verde
Daca ardeii si rosiile umplute cu salata de vinete sau branza sunt aperitive la mare cautare, de ce nu ar fi si gogosarii cu diverse umpluturi? ...
Unt cu mustar
Se fierb ouale.Se freaca untul cu galbenusurile tari date prin sita, sare,piper, mustar si ulei. ...
OUA UMPLUTE
Ouale fierte se taie fiecare in jumatate. Albusurile se pun deoparte, galbenusurile se pun intr-un castron si se zdrobesc foarte fin cu furculita; castravetele acru se scurge de zeama si se taie marunt; sunca se taie cubulete foarte mici . ...
 OUA UMPLUTE OUA UMPLUTE
1Se fierb ouale in apa sarata. 2.Se curata de coaja, se taie  in jumatati si  se scot galbenusurile 3.Galbenusurile se pun intr-un bol si se zdrobesc cu furculita , apoi se amesteca cu pasta de sardele, casul  ras pe razatoarea ...
 OUA UMPLUTE "CIUPERCI CU PALARIE" OUA UMPLUTE "CIUPERCI CU PALARIE"
1.Se taie din ambele capete ale oului in asa fel incat din partea de sus sa se taie mai mult  pentru a se putea scoate galbenusul. 2.Galbenusurile se zdrobesc bine cu furculita,se amesteca cu crema de branza,mustarul si zaharul praf ,apoi se ...
 Painici delicioase cu mustar,cascaval, ciuperci si verdeata Painici delicioase cu mustar,cascaval, ciuperci si verdeata
Se prepara un sos din catravetele dat pe razatoare si scurs putin de apa, o lingurita mica de maioneza, un catel de usturoi si iaurt. Ceapa se taie in 2 si apoi rondele subtiri, catelul de usturoi se marunteste, se trag impreuna scurt intr-o ...
 Salata de vinete Salata de vinete
Vinetele se spala, se sterg cu un prosop si se inteapa din loc in loc cu furculita. Se aseaza in tava pe hartie de copt si se coc aproximativ o ora. Se lasa apoi sa se raceasca si se decojesc. Mie nu imi plac facute la robot, imi place sa mai gasesc ...
 Salata de cartofi Salata de cartofi
Se curata cartofii, se spala si se pun la fiert alturi de pieptul de pui. Cat se fierb acestea se toaca marunt castravetii si se lasa la scurs. Se face maioneza. Cand s-au fiert cartoifii se taie cubulete.Daca se poate cartofii sa fie cat mai ...
 Rulada asortata din piept de pui Rulada asortata din piept de pui
Se taie pieptul de pui  felii, se bate cu batatorul de carne dar nu prea mult, pana ii dam grosimea care o dorim si ungem cu mustar. Stropim cu sare si piper asezam la mijloc cate un sfert de castravete murat , cascavalul taiat betisoare, ...
 Platou rece aperitiv Platou rece aperitiv
Se aseaza toate pe un platou rotund, ornand dupa imaginatie. ...
 Oua umplute cu curry indian Oua umplute cu curry indian
Ouale se fierb cca 10 minute se lasa sa se raceasca sub jet de apa rece, se curata si se taie in 2 de-a lungul cu un cutit ascutit.Se amesteca galbenusurile zdrobite cu furculita cu maioneaza cu iaurt, mustarul , sarea, piperul si curry indian , se ...
 Aperitiv oua umplute - reteta cea mai simpla Aperitiv oua umplute - reteta cea mai simpla
Dupa fierberea oualelor se taie in jumatate cu un cutit cu lamela lata, si se scot galbenusurile. Acestea se paseaza cu furculita si se amesteca cu pateul, untul, mustarul, maioneza si condimentele. Se umplu jumatatile de ou, si se orneaza dupa plac ...
 Salata persana cu snitel umplut Salata persana cu snitel umplut
cartofii se curata , se spala , se taie in opt , se fierbin apa cu sare . dupa fierbere se scurg si se amesteca cu putin ulei si piper. din sfecla rosie se face o salata obisnuita . se spala ,fierbe , ,  curata , feliaza si se amesteca  ...
 Oua umplute-cu de toate... Oua umplute-cu de toate...
Se fierb ouale tari si se curata de coaja,se taie in doua si se scot galbenusurile.Se face o maioneza dintr-un galbenus crud si 2-3 galbenuse fierte,cu ulei,condimentata cu sare si piper dupa gust si putina zeama de lamaie.Se lasa cateva linguri de ...
 OUA UMPLUTE 2 OUA UMPLUTE 2
Se fierb ouale cat mai tari, se curata, se taie in doua si se scot galbenusurile. Se face o maioneza dintr-un galbenus crud si unul fiert, se adauga iaurtul, smantana si se condimenteaza cu sare si piper. Se lasa putina maioneza pt ornat. Se amesteca ...
 snitele din muschi de porc snitele din muschi de porc
Se portioneaza muschiul pe grosime, se bate fiecare bucata, se unge cu putin mustar si pe o parte si pe alta. Intre timp se bat ouale si se amesteca cu faina, se adauga sarea, piperul. Se dau bucatile prin acest amestec si apoi se dau prin pesmet pe ...
 Crenvursti fierti "Ceva bun" Crenvursti fierti "Ceva bun"
Reteta am gasit-o la prietenii nostri de la CevaBun.ro, un blog culinar foarte, foarte misto. Si, am testat-o, preparind mai intii crenvursti normali, fierti in apa, apoi altii fierti in mirodenii (vezi ingrediente). Diferenta este cu multe +++ in ...
 Oua umplute cu sunca Oua umplute cu sunca
10 oua de spala si se fierb 10 min. sa fie tari . dintr-un galbenus se face maioneza cu ulei . ouale se curata , se taie in doua si se scot galbenusurile care se pun intr-un bol . galbenusurile se zdrobesc cu furculita , se pune 4 linguri de maioneza ...
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Aperitive cu mustar
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z