CHOCOLATE CHIP COOKIES
Se amesteca untul, care trebuie sa fie la temperatura camerei cu zaharul pana ce capata o consistenta cremoasa apoi se adauga oul si esenta de vanilie. ...
Clatite la metru
Se coc clatitele simple fara zahar,apoi se lasa la racit Dupa ce s-au racit se iau clatitele si se aseaza suprapuse,cate 5-6 bucati (vezi foto>)apoi se pune crema de branza ,sunca ,ardei rosu taiat subtire se dau capetele spre interior si se ...
Placintele cu urda
Preparare aluat: Se cerne faina, la mijloc se face o gaura in care punem drojdia, putin lapte cald si putin zahar, incorporand si putina faina. Se lasa plamada de maia sa creasca, apoi se framanta aluatul incorporandu-se pe rand laptele, oul, uleiul, ...
Placintele cu ricotta si stafide
Se toarna faina in forma de vulcan,intr-un castron,iar in interior se adauga vinul,1/4 din ulei,sare si bicarbonat.Se amesteca totul pana se formeaza un aluat destul de consistent si se poate lucra cu mainile.Se intinde aluatul, pe o suprafata ...
Clatite cu carne tocata
Punem intr-un bol toate ingredientele:faina,oua,2pliculete de zahar vanilat,3 lingurite de zahar praf cu gust de vanilie de la Dr Otker si trei lingurite de unt topit si racit,amestecam cu mixerul pana se face o crema si indoim cu laptele punand cate ...
orez cu lapte
Se spala orezul si se pune la fiert in putina apa pana infloreste. Se adauga laptele clocotit si se fierbe la foc domol. Cand este fiert, se pune sarea, zaharul, vanilia si coaja de lamaie. Se rastoarna in castronul respectiv, unde se garniseste cu ...
Crema de branza cu dovleac
O felie de paine cu creama de branza cu dovleac constituie un mic dejun excelent, dulce si sarat in acelasi timp. Apoi, este de sezon. Toamna e anotimpul dovlecilor si putem face si altceva cu ei in afara de supa si placinta.
Combinati toate ...
1