SiteDeBucate » Aperitive

Retete Aperitive

 Briose cu legume Briose cu legume
Bate bine oul, adauga laptele, doua linguri cu ulei si iaurtul. Adauga branza de vaci si cascavalul ras.Amesteca faina cu praful de copt si cu 1/2 lingurita cu sare. Adauga aceasta compozitie peste cea preparata inainte. Amesteca usor (la viteza ...
 Calamar picant Calamar picant
Amesteci painea  faramitata cu ouale, caperele, kaizerul, usturoiul, piperul negru si verdeata.Potrivesti de sare.Umpli tuburile de calamar, dar nu foarte tare.Pregatesti fasolea verde si morcovul fiert pentru garnitura.Inchizi cu capac de ...
 Melon chorizo Melon chorizo
Taie pepenii in jumatate, scobeste-i si danteleaza-le marginile cu un cutit, ca in imagine.Taie salamul si cascavalul cubulete.Amesteca toate ingredientele plus bile din miez de pepene ( formate cu lingurita ) intr-un castron, sareazasi pipereaza ...
 Barcute din oua umplute cu creier Barcute din oua umplute cu creier
Fierbi ouale timp de 8-10 minute pentru a fi tari. Cand s-au racit, le cureti, le tai in 2 si le scoti galbenusurile pe care le pasezi.Separat, cureti creierul de pielite si de vinisoarele de sange, apoi il speli foarte bine in mai multe ape reci. ...
 Tartine cu fasole si susan Tartine cu fasole si susan
Treci boabele de fasole prin masina de tocat, le amesteci apoi cu usturoiul bine pisat si cu semintele de susan putin prajite.Rumenesti ceapa tocata in 5-6 linguri de ulei si adaugi cele 2 linguri de pasta de rosii, sare si piper.Ungi feliile de ...
 Rulouri gratinate cu costita Rulouri gratinate cu costita
Tai andivele in patru, pe lungime, si le calesti 2-3 minute in unt, lasi sa se raceasca.Tai cascavalul bastonase, reconstitui fiecare andiva,  intercaland cateva bastonase de cascaval, si le infasori in feliile de costita sau sunca afumata.Asezi ...
 Antreuri cu pui pane Antreuri cu pui pane
Desfaci andivele si folosesti frunzele mari ca suport pentru salata de orez cu pui pane.Fierbi orezul in apa cu sare si cu o lingura de ulei, scurgi apa si lasi orezul sa se raceasca. Separat, fierbi cartoful in coaja, scurgi apa, cureti coaja si-l ...
 Aperitiv cu ton Aperitiv cu ton
Fierbi cartofii cu tot cu coaja in apa cu sare.Scurgi apa, inlaturi coaja si ii tai cuburi.Scurgi sosul din conserva de ton, tai pestele bucati si il adaugi peste cartofi.Adaugi ceapa taiata rondele subtiri, maslinele taiate in doua, patrunjelul ...
 Corabioare cu salata Corabioare cu salata
Tai ciupercile cubulete si le calesti in putin ulei.Pieptul de pui si castravetii ii tai cubulete mici.Zdrobesti usturoiul, toci patrunjelul, adaugi crutoanele si amesteci toate aceste ingrediente intr-un castron.Prepari un sos din ulei, zeama de ...
 Rulouri cu castraveti acri sos si paste Rulouri cu castraveti acri sos si paste
Speli carnea, o tai felii pe care le bati apoi ca pentru snitele. Tai 5 castraveti in jumatate pe lungime, pui pe fiecare felie de carne castravete, rulezi si o legi cu ata. Procedezi la fel cu fiecare felie de carne, apoi le prajesti pe  toate ...
 Tortellini cu rozmarin Tortellini cu rozmarin
Se dau pe razatoarea mica ceapa, morcovul si telina, apoi se calesc in uleiul de masline. Cand s-au inmuiat, se adauga sucul de rosii si apa si se mai lasa 5 minute. Se potriveste gustul de sare si piper si se adauga rozmarin.Tortellini se fierb in ...
 Gustare cu doua feluri de branza Gustare cu doua feluri de branza
Se coc cartofii, se curata de coaja si se sfarama cu furculita, intr-un castron. Se amesteca usor cu urda, pieptul de pui fiert si taiat cubulete, rosia curatata de pielita si taiata marunt. Se adauga iaurtul (sau smantana), sare si piper, dupa ...
 Sunca in straturi Sunca in straturi
Se taie feliile de sunca subtiri sau se cumpara gata feliate. Pe un fund din lemn se suprapun o felie de sunca de porc, doua de cascaval subtire si din nou una de sunca.Se presara boiaua pe bucata de cascaval. Acesta se taie bucati dreptunghiulare un ...
 Briose pizza Briose pizza
Incalzesti cuptorul si pui hartia de copt in forme. Tai cubulete mici mozzarella si ardeiul. Adaugi usturoiul pisat. Amesteci cu ajutorul robotului de bucatarie faina, parmezanul, sarea si oul. Adaugi si compozitia de ardei si mozzarella si amesteci ...
 Branzica pentru copii Branzica pentru copii
Framanti bine toate ingredientele. Pui totul la fiert pe baie de aburi, pana obtii o textura asemanatoare branzei topite. Cand e gata, lasi compozitia la racit. Poti imbunatati gustul dupa preferinta cu: piper, marar, patrunjel tocat marunt, boia de ...
 Paine neagra cu branza si fructe Paine neagra cu branza si fructe
Speli fructele si le cureti.Iei fiecare felie de paine si pui cateva rondele de mar, apoi cate 50 g de branza pe fiecare felie de paine. Deasupra poti pune, pe o felie de paine felioare de portocale, pe alta felii de kiwi si pe cea de-a treia felii ...
 Clatite cu porumb Clatite cu porumb
Amesteci ouale cu faina, laptele, cascavalul ras, sarea si piperul, pana obtii o pasta omogena. Pui si porumbul dulce.lei cate un polonic din aluat si faci cate o clatita pe care o prajesti pe ambele parti. Servesti clatitele cu salata verde sau ...
 Clatite cu ciuperci Clatite cu ciuperci
Amesteci toate ingredientele pentru clatite si le bati, pana obtii o pasta de consistenta unei smantani subtiri. Iei cu polonicul din aceasta compozitie si coci clatite intr-o tigaie unsa cu ulei. Separat, tai ceapa marunt si o calesti cu ciupercile ...
 Sandvis dulce Sandvis dulce
Freci margarina topita cu zaharul. Adaugi ouale unul cate unul. Presari faina, amidonul si praful de copt. Torni apoi laptele caldut si putina esenta de rom. Adaugi piersicile scurse bine si taiate cubutete. Torni compozitia intr-o forma de chec unsa ...
 Chiftele cu branza Chiftele cu branza
Freci untul spuma. Adaugi branzeturile si mararul tocat. Amesteci energic, dupa care asezi pasta astfel obtinuta la baza unei bucati de celofan. Rulezi usor si lasi batonul la rece doua ore. Separat, amesteci carnea cu ceapa tocata, usturoiul ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-9091-100101-110111-120121-130131-140141-150151-156
Filtreaza retetele
Ingredient:
morcov (157) piept de pui (153) mustar (151)
cimbru (142) ardei gras (131) busuioc (126)
otet (123) salam (115) zahar (114)
iaurt (111) margarina (107) orez (104)
vinete (104) parmezan (99) susan (98)
verdeata (97) bacon (96) ficat (93)
dovlecei (92) carne tocata (91) praf de copt (87)
branza de vaci (86) galbenus (86) vin (83)
oregano (82) porumb (80) castraveti (74)
spanac (70) vegeta (69) telina (66)
salata verde (65) peste (64) malai (63)
chimen (61) vita (61) vin alb (61)
mazare (60) ton (60) branza topita (60)
dafin (58) conopida (54) rozmarin (53)
ardei iute (51) carnati (51) nucsoara (51)
mozzarella (50) gogosar (50) sunca presata (49)
icre (46) somon (44) mac (43)
carne de porc (42) praz (42) ketchup (41)
apa minerala (38) curry (38) castraveti murati (37)
coriandru (37) nuca (37) varza (37)
aluat foietaj (36) gris (33) bulion (30)
feta (29) amidon (28) franzela (27)
fasole verde (25) sos de soia (25) untura (24)
ridichi (24) tarhon (23) drojdie uscata (22)
slanina (21) gaina (20) mere (19)
menta (19) gelatina (19) ghimbir (19)
parizer (19) menta (19) suc de lamaie (18)
bicarbonat (18) foi de placinta (18) piper boabe (18)
capere (17) hrean (17) suc de lamaie (16)
carne de vita (16) suc de rosii (16) miere (15)
salam uscat (15) drojdie proaspata (14) kaiser (13)
costita afumata (13) ienibahar (13) bagheta (13)
supa de pui (12) pastarnac (11) lipii (11)
muschi de porc (11) telemea de oaie (11) sfecla rosie (11)
scortisoara (10) crap (10) ardei kapia (9)
paste (9) salvie (9) maghiran (9)
portocale (8) sardele (8) leustean (8)
vanilie (8) albus (8) cuisoare (8)
stafide (8) fasole boabe (8) sparanghel (7)
carne de miel (7) sofran (7) arpagic (7)
zahar pudra (7) vin rosu (6) ananas (6)
alune (6) coaja de lamaie (6) broccoli (6)
salau (6) struguri (6) andive (6)
prosciuto (6) pulpe de pui (5) caise (5)
rom (5) fulgi de ovaz (5) pateu de ficat (5)
migdale (5) loboda (5) wasabi (5)
varza rosie (4) file de peste (4) pepene galben (4)
zahar vanilat (4) fistic (4) cafea (4)
mozarella (4) fidea (4) carne de vitel (4)
frisca (4) carne de curcan (4) crenvusti (4)
zmeura (3) zmeura (3) gorgonzola (3)
kiwi (3) compot (3) anason (3)
esenta de rom (3) lapte batut (3) pasta tomate (3)
chilli iute (2) macaroane (2) coacaze (2)
dulceata (2) suc natural (2) aripioare de pui (2)
fenicul (2) visine (2) anchois (2)
banane (2) macris (2) esenta de vanilie (2)
kefir (2) mango (2) leurda (2)
capsuni (2) cardamon (1) stevie (1)
varza de bruxelles (1) file de cod (1) biscuiti (1)
cotlet de porc (1) nuca de cocos (1) ciocolata alba (1)
cacao (1) piersici (1) barnza (1)
carne de pasare (1) foi lasagna (1) mascarpone (1)
spaghetti (1) jambon de porc (1) cirese (1)
fructe de padure (1) ementaler (1) vanat (1)
ceapa ciorii (1) sirop (1) ierburi de provance (1)
ciocolata (1) patrunjel radacina (1) coaja de portocala (1)
melci (1) tortellini (1) ciolan afumat (1)
afine (1) pere (1) gulii (1)
macrou in ulei (1)
+ vezi toate
 
Tara:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Aperitive - Pagina 87
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z