SiteDeBucate » Aperitive

Retete Aperitive cu lapte

 Gomboti de mamaliga cu branza Gomboti de mamaliga cu branza
Aperitivele nu sunt necesar sa fie doar chiftelute, rulouri cu branza sau rosii umplute, desi cu totii le iubim si le devoram cu drag ori de cate ori avem ocazia. ...
Chiftelute cu sunca si cartofi
Chiftelele sunt de departe cele mai apreciate aperitive, asa ca de ce sa nu mergi pe ideea aceasta dar sa faci ceva deosebit: incearca sa faci mai multe feluri de chiftelute, nu doar cele traditionale din carne tocata. ...
Sufle de carne cu nuci
Sufleul de carne cu nuci face parte din categoria aperitivelor usor de facut, in primul rand pentru ca nu sunt \"la bucata\", deci nu sunt atat de migaloase si in plus pot fi servite atat reci cat si calde, astfel ca pot fi preparate in avans. ...
Rulouri de aluat cu sunca afumata
aluat: amesteci faina cu uleiul, drojdia apa si framanti un aluat elastic pe care il lasi la crecut. umplutura ...
GOGOSELE APERITIV
Aceste gogosele pe cat sunt de aratoase pe atat sunt de gustoase si pot constitui un aperitiv excelent chiar si la cele mai pretentioase dineuri. ...
Legume in stil chinezesc
Pasul 1 - Scurgeţi lichidul din conserva cu miez de palmier. Spălaţi boabele de soia şi lăsaţi lichidul să se scurgă. Curăţaţi morcovul şi tăiaţi-l în bucăţi dreptunghiulare. Curăţaţi ardeiul gras de seminţe şi tăiaţi-l în cubuleţe. ...
 Mic dejun crocant Mic dejun crocant
Luam 12 felii de paine, le presam cu o sticla sau cu un sucitor pentru a le intinde. ...
 Clatite la cuptor cu spanac si branza Clatite la cuptor cu spanac si branza
Se pregateste aluatul de clatite si acestea se coc. Mie mi-au iesit 10 bucati mai mici.Ceapa se toaca si se pune la calit. Se adauga spanacul, ceapa verde si mararul se mai lasa pe foc, acoperit, pana se inmoaie spanacul.. Se amesteca apoi cu branza ...
 Placinta cu rosii si masline Placinta cu rosii si masline
Intr-un castron amestecam uleiul de masline, zeama de porto, plantele aromatice, sarea, piperul si zaharul. Separat amestecam faina cu malaiul si praful de copt, peste acestea adaugandu-se amestecul de ulei de masline, oul, si laptele, apoi ...
 Mancare verde Mancare verde
Se toaca ceapa verde si leura si se calesc in putin ulei de masline. Se adauga spanacul tocat si o ceasca de apa si se lasa acoperit sa fiarba. Cand verdeturile sunt fierte se condimenteaza. Se adauga lingura de faina, se amesteca bine si se adauga ...
 Ciuperci cu smantana Ciuperci cu smantana
Ciupercile se lasa in apa apoi se spala curata de pelita. Se pune ulei la incins si apoi cipercile se prajesc cu capac, dupa ce  a scazut zeama se pune faina si se aduga supa si cand da in clocot se pune si smantana. Se ...
 Varza de Bruxelles gratinata Varza de Bruxelles gratinata
Punem varza in apa fierbinte sa se opareasca pt cca 10 minute, apoi o lasam la scurs intr-o strecuratoare. Intr-un ibric punem untul la topit si adaugam amidonul, stingem cu lapte si smantana. Condimentam cu oregano, piper si sare. ...
 Chec aperitiv Chec aperitiv
Se poate servi cu smantana deasupra. ...
 Dovlecei pane Dovlecei pane
Dovleceii se spala si se taie rondele , se condimenteaza si se lasa la scurs . Separat se amesteca ouale cu faina, laptele , sare, piper si un pic de delicat, astfel incat sa obtinem o compozitie un pic mai groasa decat cea de clatite. Dovleceii ...
 CUPE DE SOMON AFUMAT CU CUKKINI CUPE DE SOMON AFUMAT CU CUKKINI
1.Se preincalzeste cupotorul la 180*C. 2.Se ung cu unt formele -6 bucati -pentru preparat. 3.Se pune la fiert tapioca dupa indicatiile de pe ambalaj in lapte cald,invartind incontinuu.Se lasa la rece. 4.Se separa ouale.Se adauga galbenusurile si ...
SUFLEU CU BROCCOLI
Se spala broccoli, se desparte in buchetele mici. Se procedeaza ca si la conopida; se taie partea cotorului si se curata de frunze. Se pune la fiert in apa cu sare pentru aproximativ 7 minute. ...
 Varzari cu varza dulce Varzari cu varza dulce
Am pregatit intr-un castron ingredientele pentru paine. Am amestecat apa calduta cu ouale, zaharul, sarea, uleiul, laptele praf si drojdia pana s-au dizolvat complet, apoi am pus acest amestec in vasul de la masina de facut paine si am adaugat ...
 Inele de ceapa Inele de ceapa
Se amesteca ingredientele solide intr-un castronel, cele lichide la fel, apoi se amesteca intre ele. Se obtine o pasta ca o ciulama. Ceapa se taie rondele si se tine la frigider cam 1 ora, inainte sa ne apucam sa preparam compozitia prin care dam ...
 Biscuiti cu telemea Biscuiti cu telemea
Se framanta un aluat din faina, unt, telemea rasa, 1 ou si 1 albus, sare in functie de cat de sarata este telemeaua si pasta de gulas iute (puteti inlocui cu boia iute sau nu si pasta de tomate). Se lasa 30 de minute la frigider. Se intinde apoi o ...
 Coronita sarata Coronita sarata
Se amesteca ingredientele pt. aluat si se lasa la crescut pana isi dubleaza volumul. Apoi se intinde foaie de forma unui dreptunghi, se unge cu unt topit, se aseaza feliile de kaiser, sunca si se presara cascavalul. Se ruleaza, se lipesc marginile cu ...
1-1011-20
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Aperitive cu lapte
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z