SiteDeBucate » Aperitive

Retete Aperitive

 Rosii umplute cu pasta de peste Rosii umplute cu pasta de peste
Cureti pestele si-l pui la fiert. Intre timp golesti rosiile de continut si le pui cu gura in jos, sa se scurga bine de zeama. Dupa ce a fiert pestele, il cureti de oase si-l treci prin masina de tocat. Il amesteci apoi cu margarina, mustar, mujdei ...
 Sandvici cald cu legume si cascaval Sandvici cald cu legume si cascaval
Cascavalul se taie felii subtiri. Dintr-o ceapa mai mica se taie cateva rondele, la fel si din ardeiul gras. Pe o felie de paine se asaza cascavalul, apoi legumele, se acopera cu o alta felie de paine si se prajesc in aparatul incins de facut ...
 Batoane cu cascaval Batoane cu cascaval
Branza se trece prin sita, se framanta cu faina, untul si un varf de cutit sare. Aluatul se acopera si se da la frigider pentru 1 ora. Dupa care se intinde in foaie de 3-4 mm grosime, se unge cu ou batut si se taie fasii de 1-2 cm latime si 8-10 cm ...
 Pogacele dospite cu cartofi Pogacele dospite cu cartofi
Cartofii curatati si taiati cubulete se fierb in apa cu sare. Se strecoara si se racesc. Drojdia se inmoaie in putina apa calduta. Cartofii raciti se zdrobesc, se adauga faina, un varf de cutit sare, 2 galbenusuri, grasimea si drojdia. Se framanta ...
 Aperitive cu sardine Aperitive cu sardine
Se pregateste aluatul dupa indicatiile de pe ambalaj. Pestele scurs se amesteca cu maslinele taiate marunt, busuiocul si ceapa verde. Aluatul (daca nu este in foaie) se intinde in grosime de 3-4 mm si se taie in 18 patrate. Marginile se ung cu ou ...
 Aperitiv de masline Aperitiv de masline
Intr-un borcan asezi alternate, randuri de masline si randuri de felii de lamaie peste care presari felioare de usturoi. Deasupra torni uleiul amestecat cu otet. Le tii cateva zile la murat, apoi le poti servi langa o salata de ridiche alba. ...
 Rosii umplute cu orez Rosii umplute cu orez
Rosiile le cureti de miez, presari sare in interior si le lasi sa se scurga.Orezul il fierbi bine.Separat faci o maioneza din 3 oua, 2 crude + 1 galbenus fiert, ulei, sare si mustar.Toci marunt ca pentru salata boeuf ardeiul copt si curatat si-l ...
 Rosii umplute cu urda dulce Rosii umplute cu urda dulce
Amesteci ursa cu smantana pana se omogenizeaza, potrivesti de sare si piper si pui si mararul tocat fin.Rosiile le golesti de miez si le pui la scurs.Le umpli apoi cu pasta de urda si le lasi la rece.Cand le servesti poti sa le tai rondele. ...
 Chipsuri Chipsuri
Cartofii se curata, se spala si se taie fasiute cu instrumentul de curatat legume. Se pun pe un servet ca sa fie uscati, se condimenteaza si se pun la prajit in ulei incins la foc iute. Se intorc cand sunt rumeniti frumos pe o parte.Atentie! Nu se ...
 Frigarui cu fructe Frigarui cu fructe
Peste smantana torni sucul de la 1/2 portocala, 1/2 grapefruit si de la 1/2 lamaie. Adaugi zaharul si amesteci pana devine o pasta omogena. Peste acest sos razi coaja de la 1 portocala si de la 1 lamaie. Tai bucati portocalele, grapefruitul si ...
 Oua umplute Oua umplute
Fierbi ouale bine, apoi le cureti, le tai in 2 si le scoti galbenusul. Amesteci galbenusurile cu pateul, sarea, concentratul de legume, piperul, mustarul, pana obtii o pasta. Umpli jumatatile de oua cu aceasta pasta, iar, la final, ornezi ouale ...
 Vinete umplute Vinete umplute
Speli vinetele si le tai in 2 pe lungime. Toci ceapa si o pui la calit. Dupa 1 minut adaugi 1 cana cu apa si cand fierbe, pui orezul si lasi sa fiarba timp de 5 minute. Dupa ce s-a racit compozitia, bati ouale si le pui in compozitie impreuna cu ...
 Carnati imbracati Carnati imbracati
Tai carnatii in bucati de 7-8 cm lungime si ii crestezi la capete in cruce de 1 cm. Intinzi aluatul si il tai fasii de 1.5-2 cm. Separi albusul de galbenus. Rulezi carnaciorii in fasiile de aluat, lasand capetele crestate afara. Ungi o tava cu unt, ...
 Aperitiv cu gulie si fasole boabe Aperitiv cu gulie si fasole boabe
Amesteci 2 linguri de ulei, otetul, sare si piper. Adaugi apoi boabele de fasole din conserva.Iei o tigaie mare si asezi intr-un singur strat feliile de sunca. Le lasi sa se caleasca putin pana cand devin aurii, aproximativ 5 minute. Nu ai nevoie de ...
 Chiftelute delicioase de cartofi Chiftelute delicioase de cartofi
Cartofii si morcovii se curata, se spala si se rad foarte marunt. Apoi se scurg de suc foarte bine si se pun intr-un castron.Deasupra se rade usturoiul tot foarte fin si se pune ceapa tocata marunt, mararul ,ouale, telemeaua, cascavalul si faina. Se ...
 Chiftele de carne cu fulgi de ovaz Chiftele de carne cu fulgi de ovaz
Pui fulgii intr-un castron, torni lapte si ii lasi sa stea un pic. Toci carnea impreuna cu ceapa, usturoiul, adaugi ou, sare, un praf concentrat de legume, piper, chimen si patrunjel. Framanti bine si imparti in cate bucati vrei, in functie de ...
 Chiftelute lovistene Chiftelute lovistene
Amesteci carnea tocata cu ceapa tocata, adaugi galbenusurile, cartofii fierti si pasati si usturoiul pisat. Amesteci bine, adaugi sare si piper dupa gust, dupa care pui albusurile batute spuma si verdeata. Formezi chiftelute de marimea unei nuci, le ...
 Bilute de cartofi cu telemea Bilute de cartofi cu telemea
Se curata cartofii, se spala si se taie cubulete. Se pun la fiert si cand sunt gata se zdrobesc ca pentru piure .Se adauga ouale, branza rasa, faina, mararul tocat marunt si piperul. Se amesteca foarte bine compozitia si se fac bilute potrivite ...
 Porc picant crocant Porc picant crocant
Bucatelele de carne se condimenteaza picant , se dau prin amidon si se prajesc in ulei la foc iute pe toate partile. Se servesc calde . Pofta buna! ...
 Rulouri bicolore Rulouri bicolore
Pentru umplutura, lasa spanacul cu usturoi pisat si putin unt sa se soteze 15 minute.Sareaza si pipereaza dupa gust.Pe o foaie de clatita, pune un " cilindru " de spanac bine racorit, iar apoi altul cu crema de branza cu unt si ardei capia tocati ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-9091-100101-110111-120121-130131-140141-150151-156
Filtreaza retetele
Ingredient:
aluat (157) piept de pui (153) mustar (151)
cimbru (142) ardei gras (131) busuioc (126)
otet (123) salam (115) zahar (114)
iaurt (111) margarina (107) orez (104)
vinete (104) parmezan (99) susan (98)
verdeata (97) bacon (96) ficat (93)
dovlecei (92) carne tocata (91) praf de copt (87)
galbenus (86) branza de vaci (86) vin (83)
oregano (82) porumb (80) castraveti (74)
spanac (70) vegeta (69) telina (66)
salata verde (65) peste (64) malai (63)
chimen (61) vita (61) vin alb (61)
mazare (60) ton (60) branza topita (60)
dafin (58) conopida (54) rozmarin (53)
ardei iute (51) carnati (51) nucsoara (51)
gogosar (50) mozzarella (50) sunca presata (49)
icre (46) somon (44) mac (43)
carne de porc (42) praz (42) ketchup (41)
curry (38) apa minerala (38) castraveti murati (37)
coriandru (37) nuca (37) varza (37)
aluat foietaj (36) gris (33) bulion (30)
feta (29) amidon (28) franzela (27)
fasole verde (25) sos de soia (25) untura (24)
ridichi (24) tarhon (23) drojdie uscata (22)
slanina (21) gaina (20) ghimbir (19)
parizer (19) menta (19) mere (19)
menta (19) gelatina (19) foi de placinta (18)
piper boabe (18) suc de lamaie (18) bicarbonat (18)
capere (17) hrean (17) suc de rosii (16)
suc de lamaie (16) carne de vita (16) miere (15)
salam uscat (15) drojdie proaspata (14) kaiser (13)
costita afumata (13) ienibahar (13) bagheta (13)
supa de pui (12) pastarnac (11) lipii (11)
muschi de porc (11) telemea de oaie (11) sfecla rosie (11)
scortisoara (10) crap (10) ardei kapia (9)
paste (9) salvie (9) maghiran (9)
fasole boabe (8) portocale (8) sardele (8)
leustean (8) vanilie (8) albus (8)
cuisoare (8) stafide (8) arpagic (7)
zahar pudra (7) sparanghel (7) carne de miel (7)
sofran (7) vin rosu (6) ananas (6)
alune (6) coaja de lamaie (6) broccoli (6)
salau (6) struguri (6) andive (6)
prosciuto (6) pulpe de pui (5) caise (5)
rom (5) fulgi de ovaz (5) pateu de ficat (5)
migdale (5) loboda (5) wasabi (5)
crenvusti (4) varza rosie (4) file de peste (4)
pepene galben (4) zahar vanilat (4) fistic (4)
cafea (4) mozarella (4) fidea (4)
carne de vitel (4) frisca (4) carne de curcan (4)
lapte batut (3) pasta tomate (3) zmeura (3)
zmeura (3) gorgonzola (3) kiwi (3)
compot (3) anason (3) esenta de rom (3)
mango (2) leurda (2) capsuni (2)
chilli iute (2) macaroane (2) coacaze (2)
dulceata (2) suc natural (2) aripioare de pui (2)
fenicul (2) visine (2) anchois (2)
banane (2) macris (2) esenta de vanilie (2)
kefir (2) afine (1) pere (1)
gulii (1) macrou in ulei (1) cardamon (1)
stevie (1) varza de bruxelles (1) file de cod (1)
biscuiti (1) cotlet de porc (1) nuca de cocos (1)
ciocolata alba (1) cacao (1) piersici (1)
barnza (1) carne de pasare (1) foi lasagna (1)
mascarpone (1) spaghetti (1) jambon de porc (1)
cirese (1) fructe de padure (1) ementaler (1)
ceapa ciorii (1) sirop (1) vanat (1)
ierburi de provance (1) patrunjel radacina (1) coaja de portocala (1)
ciocolata (1) melci (1) tortellini (1)
ciolan afumat (1)
+ vezi toate
 
Tara:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Aperitive - Pagina 86
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z