SiteDeBucate » Aperitive

Retete Aperitive cu marar

 Ciuperci umplute Ciuperci umplute
Pentru acelea dintre voi care prefera sa faca aperitivele la bucata, adica acele aperitive din care fiecare invitat serveste cate unul, fara a fi voi nevoie sa le taiati sau sa le serviti, ciupercile umplute sunt aperitivul ideal! ...
Ardei umpluti cu pasta de branza
Chiar daca ardeii cu pasta de branza sunt un aperitiv la ordinea zilei, noi iti sugeram o reteta putin mai deosebita si mai ales iti sugeram o varianta de prezentare inedita - o data umpluti ardeii cu branza. ...
Oua umplute
Daca ouale umplute nu sunt reteta de baza a bucatariei romanesti atunci cand vine vorba de aperitive, nu stiu zau care ar putea fi. Asa ca nu are rost sa lungim foarte mult povestea, va prezint una dintre retetele pentru oua umplute, intrucat si aceastea variaza de la gospodina la gospodina, ca orice alta reteta populata. ...
Pasta de telina
Pastele de vinete, telina, conopida sunt de obicei folosite ca si aperitive, intrucat merg foarte bine cu tartinele, bruschettele sau ca umpluturi pentru rosii, ardei gogosari, oua etc. ...
Pasta de conopida
Se stie ca conopida este un aliment esential vietii continand o mare cantitate de potasiu,vitaminele B,B2,C,calciu,magneziu dar si fier.Tocmai de aceea am pregatit aceasta reteta pentru dumneavoastra ...
Batoane umplute cu ciuperci
Se spala ciupercile si se pun la fiert impreuna cu sarea,apoi se strecoara si se taie marunt.Se fierb cartofii si se piseaza ca pentru piure.Apoi se curata si se zdrobeste usturoiul. Se iau batoanele si se taie in bucati de 5-6 cm lungime,se extrage miezul care se inmoie in apa apoi se stoarce bine. ...
Drob de ciuperci
Se toaca ceapa marunt, se caleste un pic impreuna cu mirodeniile, se amesteca cu ciupercile, ouale si faina si se pune in tava unsa si presarata cu faina (sau in doua tavi de chec inguste) apoi se da la cuptor. ...
 Cartofi noi la cuptor Cartofi noi la cuptor
Se curata cartofii. Se aseaza in tava unsa cu ulei de masline,se sareaza,se pipereaza,se pune apoi usturoiul taiat marunt si se baga tava in coptor.Se lasa in cuptor circa 30-45 de minute. Cand cartofii sunt rumeniti se scot din cuptor si sepresara o ...
 Clatite la cuptor cu spanac si branza Clatite la cuptor cu spanac si branza
Se pregateste aluatul de clatite si acestea se coc. Mie mi-au iesit 10 bucati mai mici.Ceapa se toaca si se pune la calit. Se adauga spanacul, ceapa verde si mararul se mai lasa pe foc, acoperit, pana se inmoaie spanacul.. Se amesteca apoi cu branza ...
 Salata de oua cu panite Salata de oua cu panite
Taiem ouale cubulete mici, tocam ceapa si verdeturile si apoi le amestecam cu branza, smantana si iaurt. Condimentam cu sare, piper, ardei iute, oregano, sau orice alte condimente care va plac si se potrivesc. Servim cu Panite si decoram cu bucatele ...
 FLORI DE DOVLECEL UMPLUTE FLORI DE DOVLECEL UMPLUTE
1.Florile de dovlecel se sterg usor cu un servet moale de bucatarie si se taie stigmatul cu foarfeca. 2.Dovlecelul se curata de coaja ,se scot semintele si se taie in cubulete de 2-3 cm. 3.Rosiile se curata de pielita (prin scufundare in apa ...
 Omleta la cuptor Omleta la cuptor
Se amesteca toate ingredientele, se toarna in forma de tarta si se coace in coptorul incins pentru 10 minute. Simplu, rapid si delicios. Am servit cu salata de rosii si ridichi. ...
 Cartofi la cuptor Cartofi la cuptor
Ceapa si usturoiul tocat se calesc in putin ulei de masline.Cartofii se fierb in coaja, se lasa la racit, apoi se curata si se feliaza. Intr un vas se pun feliile de cartofi, iar deasupra ceapa calita. ...
 Rulada cu branza Rulada cu branza
Se separa galbenusurile de albusuri. Se bat albusurile bine, se adauga galbenusurile, faina,uleiul. Se unge dosul tavii,se pune  hartie de copt,care se unge si ea Se pune aluatul de rulada cat mai uniform si se baga in cuptorul incins. Blatul ...
 Rulouri de vinete cu marar si rosii Rulouri de vinete cu marar si rosii
Vanata se spala si se taie felii subtiri, se presara sare. Gratarul se incinge si se pun feliile de vinete. Apoi se continua cu rosiile, care au fost taiate in prealabil in felii. Usturoiul se curata si se piseaza. Cand sunt gata vinetele si ...
 Fasole galbena (teci) a la Adi Fasole galbena (teci) a la Adi
 * Fierbi fasolea bine, o gusti sa vezi daca e fiarta (textura sa fie moale dar sa n-o fierbi pana cand se desface) * Dupa ce a fiert o lasi 2 min in apa, timp in care prepari "dressingul" de salata, uleiul/otetul/usturoiul/mararul/sare/piper. * ...
 Spanakopita Spanakopita
Curatam frunzele de spanac, le spala si le fierbem in apa cu putina sare. Scurgem bine de surplusul de apa si lasam deoparte spanacul. Tocam ceapa, mararul si patrunjelul si adaugam spanacul, branza Feta si cele doua oua. Condimentam cu sare si piper ...
 Ciuperci cu smantana Ciuperci cu smantana
Ciupercile se lasa in apa apoi se spala curata de pelita. Se pune ulei la incins si apoi cipercile se prajesc cu capac, dupa ce  a scazut zeama se pune faina si se aduga supa si cand da in clocot se pune si smantana. Se ...
 Salata de orez Salata de orez
Spalam orezul si il punem la fiert pentru un sfert de ora. Intre timp curatam, spalam si taiem legumele si verdeturile. Tocam si maslinele. Amestecam intr-un vas orezul fiert si racorit cu legume, verdeturi, condimentam cu sare si piper si stropim ...
 Salata de fasole verde Salata de fasole verde
Se curata fasolea, se spala si se pune la fiert in apa cu sare.  Fasolea este fiarta cand devine sticloasa si intra furculita usor in ea. Pina se fierbe fasolea se curata usturoiul, se piseaza,se freaca bine cu ulei si zeama de lamaie. Se taie ...
1-1011-2021-26
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Aperitive cu marar
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z