SiteDeBucate » Aperitive

Retete Aperitive cu galbenus

 Rosii umplute cu ciuperci Rosii umplute cu ciuperci
Rosiile umplute au fost intotdeauna unul dintre cele mai iubite aperitive, pentru ca nu necesita o pregatire speciala. Ai nevoie de rosii mari, pe care le umplii dupa imaginatia si inspiratia de moment sau in functie de ce ai in frigider. ...
Gogosari umpluti cu pasta de fasole verde
Daca ardeii si rosiile umplute cu salata de vinete sau branza sunt aperitive la mare cautare, de ce nu ar fi si gogosarii cu diverse umpluturi? ...
Antreuri cu sunca
Se taie cubuletele de sunca si cascaval ,iar caizarul se taie felii.Rosia se curata de pielita si de seminte se taie marunt. ...
 Clatite la cuptor cu spanac si branza Clatite la cuptor cu spanac si branza
Se pregateste aluatul de clatite si acestea se coc. Mie mi-au iesit 10 bucati mai mici.Ceapa se toaca si se pune la calit. Se adauga spanacul, ceapa verde si mararul se mai lasa pe foc, acoperit, pana se inmoaie spanacul.. Se amesteca apoi cu branza ...
 TORT DE SPARANGHEL TORT DE SPARANGHEL
1.Faina se amesteca cu untul sau margarina RAMA,smantana,galbenusul si un varf de cutit de sare.Aluatul obtinut se pune in folie  si se tine la rece o ora. 2.Se prepara umplutura:se spala sparanghelul ,i se taie capetele,se leaga si se fierbe 10 ...
 Oua umplute cu ciuperci Oua umplute cu ciuperci
-Fierbem ouale,le decojim si le taiem in jumatati.Scoatem galbenusurile.Doua galbenusuri fierte le amestecam cu unul crud .Mixam bine pana se omogenizeaza.Din ele si din mustar,zeama de lamaie si ulei, facem o maioneza. -Galbenusurile fierte le ...
 Vinete cu maioneza Vinete cu maioneza
se coc vinetele..se decojesc se pun sa scurs..intre timp se face maioneza...se adauga vinetele tocate.se adauga peste maioneza se taie ceapa se pune si ea peste ingrediente putina sare si gata...pofta mare..nimic mai simplu ...
 CIUPERCUTE PANE CU SOS CIUPERCUTE PANE CU SOS
  Se curata ciupersile de coaja, se spala bine si se pun la apa clocotita. Se lasa pana se inmoaie un pic apoi se scot, se sareaza si se lasa la racit.   Se bat ouale impreuna cu sare si chilli, dupa gust. In alte doua farfurii separat ...
 Biscuiti cu unt si parmezan Biscuiti cu unt si parmezan
Se framanta aluatul si se lasa la dospit, dupa care se intinde o foaie subtire, se unge cu unt si se ruleaza. Se lasa 10 minute dupa care se intinde din nou. Se decupeaza forme care se ung apoi cu galbenus de ou si se presara cu parmezan ras. Se coc ...
 Salata de vinete Salata de vinete
Vinetele se spala, se sterg cu un prosop si se inteapa din loc in loc cu furculita. Se aseaza in tava pe hartie de copt si se coc aproximativ o ora. Se lasa apoi sa se raceasca si se decojesc. Mie nu imi plac facute la robot, imi place sa mai gasesc ...
 Saleuri cu susan Saleuri cu susan
Se decongeleaza aluatul, se taie fasii, se unge cu galbenus, se presara cascaval ras, sare si susan. Intr-o tava se pune hartie de copt, se aseaza saleurile si se dau la cuptorul incins, pana se umfla si se rumenesc. ...
 Saratele Saratele
  Ouale se bat bine si se freaca cu untul. Se pune si telemeaua data pe razatoare. Daca telemeaua este foarte sarata nu mai adaugati decat un praf de sare. Apoi se pune treptat faina amestecata cu prafuld e copt, aluatul trebuie sa fie ...
 Salata persana cu snitel umplut Salata persana cu snitel umplut
cartofii se curata , se spala , se taie in opt , se fierbin apa cu sare . dupa fierbere se scurg si se amesteca cu putin ulei si piper. din sfecla rosie se face o salata obisnuita . se spala ,fierbe , ,  curata , feliaza si se amesteca  ...
 OUA UMPLUTE 2 OUA UMPLUTE 2
Se fierb ouale cat mai tari, se curata, se taie in doua si se scot galbenusurile. Se face o maioneza dintr-un galbenus crud si unul fiert, se adauga iaurtul, smantana si se condimenteaza cu sare si piper. Se lasa putina maioneza pt ornat. Se amesteca ...
 Cremvursti in foietaj Cremvursti in foietaj
Se lasa sa se dezghete foietajul la temperatura camerei,se intinde si se imparte in opt fiecare bucata,se taie cu un cutit bine ascutit.Se pune pe fiecare bucata cate un cremvursti,se ruleaza,se unge cu galbenus de ou,se cresteaza aluatul si se ...
 Cosulete cu salata Cosulete cu salata
Pentru aluat, se amesteca faina cu sarea, se adauga untul rece taiat cubulete, galbenusul si apa si se framanta bine. Se lasa sa stea la temperatura camerei o ora, dupa care se intinde o foaie, se decupeaza si se intinde in formele unse si tapetate ...
 Crocantele Crocantele
Aluatul il intindem pe masa, daca e prea gros il mai intindem putin cu sucitorul. Cu rola zimtatata taiem fasii de 2 cm latime si lungime dupa preferinta. Fiecare fasie o ungem cu galbenus desfacut cu putin lapte, presaram cu sare si susan.  ...
 Placinta cu pui si ciuperci Placinta cu pui si ciuperci
Pentru crusta, se amesteca toate ingredientele (fara apa) pana cand se aseamana cu firimiturile, apoi se adauga apa cat sa se tina aluatul. Se formeaza o bila, se infasoara in celofan si se tine la frigider 30min. 25g de unt se topesc intr-o tigaie, ...
 Cuibusor de oua Cuibusor de oua
Ouale se fierb bine 15minute,se lasa sa se raceasca si se curata coaja.Se taie fundul fiecarui ou si se scoate cu grija galbenusul.Se face o maioneza dintr-un galbenus de ou crud cu 3galbenusuri fierte sfaramate bine in prealabil,ulei,sare,piper si ...
 Aperitiv rapid din aluat de foetaj Aperitiv rapid din aluat de foetaj
Intr-o tava de chec tapetata cu hartie de copt asternem o foaie de aluat foetaj si facem cateva gaurele cu furculita. Compozitia se amesteca manual se aseaza pe foaie si cu o alta bucata de aluat o acoperim cat mai artistic.Ungem cu galbenus si ...
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Aperitive cu galbenus
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z