SiteDeBucate » Aperitive

Retete Aperitive cu zahar

Sufle de carne cu nuci
Sufleul de carne cu nuci face parte din categoria aperitivelor usor de facut, in primul rand pentru ca nu sunt \"la bucata\", deci nu sunt atat de migaloase si in plus pot fi servite atat reci cat si calde, astfel ca pot fi preparate in avans. ...
 Placinta cu rosii si masline Placinta cu rosii si masline
Intr-un castron amestecam uleiul de masline, zeama de porto, plantele aromatice, sarea, piperul si zaharul. Separat amestecam faina cu malaiul si praful de copt, peste acestea adaugandu-se amestecul de ulei de masline, oul, si laptele, apoi ...
 TORT DE SPARANGHEL TORT DE SPARANGHEL
1.Faina se amesteca cu untul sau margarina RAMA,smantana,galbenusul si un varf de cutit de sare.Aluatul obtinut se pune in folie  si se tine la rece o ora. 2.Se prepara umplutura:se spala sparanghelul ,i se taie capetele,se leaga si se fierbe 10 ...
 OUA UMPLUTE "CIUPERCI CU PALARIE" OUA UMPLUTE "CIUPERCI CU PALARIE"
1.Se taie din ambele capete ale oului in asa fel incat din partea de sus sa se taie mai mult  pentru a se putea scoate galbenusul. 2.Galbenusurile se zdrobesc bine cu furculita,se amesteca cu crema de branza,mustarul si zaharul praf ,apoi se ...
 Ratatouille Ratatouille
1. Pregatirea legumelor Se taie vinetele in jumatate pe lungime. Se asaza pe tocator, cu partea taiata in jos. Se sectioneaza inca o data pe lungime, apoi pe latime in bucatele de 1,5 cm grosime. Cu ajutorul unui cutit pentru curatarea legumelor se ...
 Varzari cu varza dulce Varzari cu varza dulce
Am pregatit intr-un castron ingredientele pentru paine. Am amestecat apa calduta cu ouale, zaharul, sarea, uleiul, laptele praf si drojdia pana s-au dizolvat complet, apoi am pus acest amestec in vasul de la masina de facut paine si am adaugat ...
 Inele de ceapa Inele de ceapa
Se amesteca ingredientele solide intr-un castronel, cele lichide la fel, apoi se amesteca intre ele. Se obtine o pasta ca o ciulama. Ceapa se taie rondele si se tine la frigider cam 1 ora, inainte sa ne apucam sa preparam compozitia prin care dam ...
 Buccelute cu sunca, cascaval si verdeata Buccelute cu sunca, cascaval si verdeata
Se face o coca de marimea unei bile de tenis din faina, sare, zahar, vf de cutit de drojdie,putin ulei,un ou. Se lasa coca la crescut intre timp se pregateste umputura amestecandu-se ingredientele, sunca, cascavalul, verdeata si condimentele dupa ...
 Placinte cu carne ca la turci Placinte cu carne ca la turci
Se pregateste o coca din faina cca 400 grame, 2 oua, 1 lingurita sare, 2 linguri zahar, drojdia si apa calda cat cuprinde faina, se framanta acest aluat cu mana intr-un vas de bucatarie.Se acopera si se lasa la crescut. Se pregateste in putin ulei de ...
 Biscuiti cu unt si parmezan Biscuiti cu unt si parmezan
Se framanta aluatul si se lasa la dospit, dupa care se intinde o foaie subtire, se unge cu unt si se ruleaza. Se lasa 10 minute dupa care se intinde din nou. Se decupeaza forme care se ung apoi cu galbenus de ou si se presara cu parmezan ras. Se coc ...
 CHOCOLATE CHIP COOKIES CHOCOLATE CHIP COOKIES
Se amesteca untul, care trebuie sa fie la temperatura camerei cu zaharul pana ce capata o consistenta cremoasa apoi se adauga oul si esenta de vanilie. ...
 Mini pizza Mini pizza
am framantat un aluat din ingredientele date pe care l-am lasat la dospit timp de o ora intre timp am taiat cubulete sunca si salamul, am scos samburii maslinelor si am amestecat si cu restul ingredientelor am intins o foaie din aluat(de fapt doua,pt ...
 FOCACIA FOCACIA
Se framanta coca, se intinde foaia (cu mana) imediat in tava unsa si tapetata cu faina si se lasa la dospit 1 ora. Dupa ce s-a dospit se pune deasupra un praf de sare, cimbru si branza rasa. Se baga in cuptorul incins si se coace la foc mediu ...
 Floricele cu carne Floricele cu carne
Aluat: Toate ingredientele le-am pus la masina de paine, la programul de framantare+dospire. Umplutura: Carnea se toaca impreuna cu ceapa, usturoi, ulei de masline, ou,ierburi si condimente. Se intinde aluatul, nu foarte gros si se taie cu o forma ...
 Clatite umplute cu branza la cuptor Clatite umplute cu branza la cuptor
Clatitele: se amesteca toate ingredientele intr-un bol mare dar laptele sa fie un pic caldut, apoi se fac intr-o tigaie potrivita unsa cu uleiDupa ce sunt gata clatitele se face umplutura astfel: cele 5 oua se bat bine cu un praf de sare si piper se ...
 Bretzel Bretzel
Se topeste drojdia si zaharul in 100 ml apa calduta.Se lasa la dospit pana se formeaza o spuma densa deasupra.Se cerne faina ,se adauga untul topit si racit,sarea (topita in 50 ml apa calduta),apoi se toarna si drojdia....se framanta un aluat elastic ...
 Painici cu carne Painici cu carne
Se framanta aluatul si se lasa la crescut.Eu l-am facut la masina de paine. Carnea tocata o amestecam cu ou si condimente. Dupa ce a crescut aluatul rupem  bucati potrivite le aplatizam in palma punem carnita si rulam ca la sarmalute.Procedam ...
 Carnati imbracati Carnati imbracati
Aluat: Toate ingredientele le-am pus la masina de paine. Va rezulta un aluat elastic si nelipicios. Daca e nevoie mai adaugati faina, dar nu mai mult de 50 de grame. Aluatul il impartim in doua parti, pe care le vom intinde pe masa infainata intr-o ...
 Neptun lux Neptun lux
1. Se fierb pastele in apa cu sofran , boia ,curcuma ,se scurge apa si se lasa sa se raceasca bine. 2. Se prepara sosul din ceapa , zahar sos soia si sos peste, 1 lingura apa si usturoi se incalzeste apa cu sosul de soia si de peste ,se adauga ...
 Cascaval in painici Cascaval in painici
Se face un aluat de paine, eu il fac la masina de paine, se intinde o foaie, se taie bucatele de aproximativ 10/5cm se pune o feliuta de cascaval si se impatureste. Marginile se preseaza cu furculita si se lasa la crescut 20 min. Se coc in ...
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Aperitive cu zahar
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z