SiteDeBucate » Aperitive

Retete Aperitive cu ridichi

 Tartine cu icre capelin si anchoise Tartine cu icre capelin si anchoise
feliile de franzeluta se dau la toaster sa fie putin prajite , se taie pe diagonala , se ung  cu unt . pe fiecare felie se pune , icre [ f. putine ] sau anchoise . se decoreaza dupa gust sau inspirate pe un platou mare . la sfarsit se stropesc ...
 Pungute de jambon cu spuma de branza Pungute de jambon cu spuma de branza
 Preparare: se maruntesc cat de fin se poate ridichiile si firele de ciboulette, eu am folosit un robot mic , se pot face si pe razatoare si  tocat firele de ciboulette daca nu aveti acest robot ( il recomand cu caldura ca marunteste in 10 ...
 Salata aperitiv spaniola Salata aperitiv spaniola
Se taie salata bucatele mici ,morcovul,patrunjelul si telina se rad prin razuitoarea cu gauri mici,castravetele se taie in 4 si apoi cubulete ,sidiile la fel taiate mici,ouale se fierb tare si se razuiesc prin razuitoarea cu gauri mari,ardeiul se ...
 Ridichi cu maioneza Ridichi cu maioneza
Se curata ridichile si se dau prin razuitoarea cea mai mica ,apoi se pune sare si se amesteca bine ,dupa care se storc in mana (moderat nu foarte foarte tare)apoi se amesteca cu maioneza si se decoreaza. Se servesc pe paine uscata sau ca aperitiv ...
 Gustare pentru udatori Gustare pentru udatori
Se aseaza frumos  toate ingredientele pe un platou ...
 Platou festiv Platou festiv
Ardeiul capia ,l-am curatat si l-am umplut cu o pasta facuta din urda amestecata cu marar,iar feliile de sunca le-am umplut cu o pasta facuta din pate de ficat amestecat cu galbenus de ou fiert si mustar. ...
 Shaorma de casa Shaorma de casa
Se caleste puiul si ardeiul, taiate fasii intr-o lingura de ulei. Se taie legumele in felii subtiri,lipia se incalzeste intr-o tigaie neunsa la foc mic.   Ingredientele se impart in patru  si se umple fiecare lipie .  Se ...
 Ardei ,,Surpriza,, Ardei ,,Surpriza,,
Ardeii se spala si li se taie un capacel. Se curata de seminte si se pastreaza si capacelul cu tot cu codita. Se face o salata din rosii taiate cubulete, salata verde rupta fasiute, ridichi cubulete, telemea cubulete, crutoane, ulei, sare si piper. ...
 Hamburger de primavara Hamburger de primavara
Se amesteca carnea cu cartoful dat pe razatoarea mica,patrunjelul tocat fin,ceapa si usturoiul tocate fin si ele,oul si condimentele plus pasta de tomate. Se formeaza 16 bile,se pun in folie alimentara si se turtesc. Se dau la rece pt 30 minute dupa ...
 Aperitiv cu somon afumat Aperitiv cu somon afumat
Se amesteca bine branza cu ceapa verde si patrunjelul verde (frunzele de ceapa ) taiata foarte fin,apoi se amesteca foarte bine. Se pun 2 lingurite  din compozitia de branza cu ceapa pe felia de  somon afumat si se intinde bine apoi se ...
 Salata de cartofi noi cu ridichi Salata de cartofi noi cu ridichi
Cartofii se lasa la racit, dupa care se curata si se taie felii pentru a se face salata. Amestecati uleiul impreuna cu smantana inainte sa il puneti peste salata. Adaugati ridichele si patrunjelul. Se amesteca cu grija toate ingredientele.  ...
 Gustare rustica Gustare rustica
se taie  felii produsele , se pun pe platou . ...
 Urda cu marar Urda cu marar
Urda se amesteca foarte bine cu maioneza. Ridichile se dau prin razatoarea mica si se adauga cu mararul taiat marunt in compozitia formata din urda si maioneza. Maslinelor li se arunca samburii si se toc marunt. Pasta se aseaza pe un platou si pe ...
 Pasta de branza cu ridichi Pasta de branza cu ridichi
Cureti si speli legumele. Razi fin ridichile si le presari cu putina sare, iar ceapa o tai marunt.Freci branza dulce cu smantana si uleiul, apoi incorporezi pe rand ridichile stoarse si chimenul.Scoti samburii maslinelor si le tai in fasii. intinzi ...
 Aperitive reci Aperitive reci
Chiftelute:Se amesteca carnea tocata cu ouale,painea inmuiata si stoarsa bine,ceapa data pe razatoare,restul condimentelor si usturoiul dupa gust,se fac bilute mici si se prajesc in uleiCrochete de cascaval reteta luata de pe site:se rade cascavalul ...
 Gustari reci pe minifrigarui Gustari reci pe minifrigarui
Am pregatit legumele, decupand cubulete castravetii si lasand intregi rosiile si ridichiile .Pe un platou de lemn am pregatit betisoarele, cascavalul si mezelurile, taindu-le in maniera in care sa poata fi mancate cu usurinta, cu exceptia jambonului ...
 Rosii umplute cu branza Rosii umplute cu branza
Rosiile se taie de-a lungul in jumatate, cu lingurita se inlatura semintele, se sareaza, Telemeaua se da prin razatoare. O parte se amesteca cu usturoiul pisat si cu untul incalzit putin. Se umplu rosiile cu amestecul obtinut, se pun in farfurie si ...
 Oua umplute cu sunca si ciuperci Oua umplute cu sunca si ciuperci
Ouale umplute se pot prepara in zeci si zeci de feluri, depinde ce ingrediente aveti la indemana. Pentru ca mai multe prietene m-au rugat sa dau o reteta de oua umplute, am incropit ceva ad-hoc cu ce am avut in frigider: ciuperci mai mici decat ...
 Omleta Calzone cu cascaval si verdeturi Omleta Calzone cu cascaval si verdeturi
Tocati marunt ceapa verde si sunca, apoi puneti-le la calit intr-o lingura de ulei cateva minute la foc mic. In 2 castronele amestecati cu un tel mic sub forma de para cate 2 oua cu 2 lingurite de faina, cu putina sare si piper dupa gust. Puneti la ...
 Salata de oua cu cartofi Salata de oua cu cartofi
Dupa ce au fiert cartofii in coaja si ouale, le lasam sa se racoreasca si preparam sosul de maioneza. Opariti faina: puneti la clocotit 100 ml apa, amestecati intr-un ibric micut faina cu 10 -20 ml ulei, apoi amestecati energic cu un tel cu putina ...
12
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Aperitive cu ridichi
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z