SiteDeBucate » Aperitive

Retete Aperitive cu maghiran

 Pate de ficat de pui Pate de ficat de pui
Ficateii se pun la inabusit in putin ulei, stins cu apa, impreuna cu ceapa si usturoiul, acoperiti cu un capac, circa 10 minute. Eu opresc mereu cam un sfert de ceapa si 2 catei usturoi, pe care le pun crude la sfarsit cand mixez totul, pentru a ...
 Cartofi copti cu ceapa si kefir Cartofi copti cu ceapa si kefir
Se spala si se curata cartofi (se pot lasa si in coaja dupa preferinte) , se taie sferturi si se ung cu ulei, se preasara sare,piper si amestecul de ierburi, se pun intro tava tapetata cu hartie de copt si se dau la cuptor la foc mediu 30 minute. Se ...
 Rulada ,,Veselie in culori" Rulada ,,Veselie in culori"
1. Spanacul decongelat si scurs bine se amesteca cu ceapa si verdeata tocate marunt,cu cele 4 galbenusuri,cu condimentele si se amesteca bine ,pana se omogenizeaza perfect,apoi icorporam albusul batut spuma tare cu un praf de sare si faina turnata in ...
 Cartofi in evantai cu cascaval Cartofi in evantai cu cascaval
Se curata cartofii, se spala si se usuca bine. Se cresteaza pe lungime in feliute, fara a le taia de tot. Se preincalzeste cuptorul la 180 de grade.  Se unge bine cu unt un vas termorezistent, se aseaza cartofii in vas desfacuti ca un evantai si ...
 Rosti cu dovlecei Rosti cu dovlecei
Se spala cartofii si se fierb in coaja cca 15 minute, apoi se scurg si se lasa la racit. Cand sunt reci se curata si se dau pe razatoarea mare impreuna cu dovleceii curatati si ei in prealabil. Se condimenteaza cu sare si piper si se amesteca cu ...
 Aperitiv cu rosii la cuptor Aperitiv cu rosii la cuptor
Topesti untul in 100 ml apa calduta, apoi il torni peste faina pui si drojdia faramitata, putina sare si framanti aluatul pana se omogenizeaza. Il acoperi apoi cu un prosop curat si-l lasi 30 de minute intr-un loc mai cald ca sa creasca.In  ...
 Piftele din dovlecel si ton. Piftele din dovlecel si ton.
Curatam dovleceii de coaja ,taiem pe jumatate si punem la fiert cu putina sare ( 25 minute).Ii scoatem intr-o strecuratoare unde cu ajutorul unui pisalog ii zdrobim pana se face un pireu. Ii punem intr-un castronel si adaugam:--tonul scurs de ...
 Chiftele din morcovi si cartofi Chiftele din morcovi si cartofi
Cartofii si morcovii se rad pe razatoarea mica, se spala sub un jet de apa si se scurg bine. Apoi se pun intr-un bol, se adauga sare, piper, usturoiul zdrobit (daca nu doriti nu puneti), ouale si faina. Se amesteca bine si se adauga maghiranul sau ...
 Piftele din frunze de cardon. Piftele din frunze de cardon.
*Luam frunzele de cardon si le fierbem in 2 litri de apa cu sare , 15-20 de minute.*Le scoatem ,le taiem marunt si le punem intr-un castron mai inalt(apa unde a fiert nu o aruncam)*Adaugam:-ceapa taiata maruntusturoiul dat pe razuitoaremaghiranul ...
1
Filtreaza retetele
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Aperitive cu maghiran
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z