SiteDeBucate » Aperitive

Retete Aperitive cu ienibahar

 Cuscus cu peste si sos iute-dulceag Cuscus cu peste si sos iute-dulceag
Cus-Cus-ul: Se taie fff marunt ceapa. Se pune la calit usor ceapa marunta cu 2linguri de ulei de masline si cana de cus cus. Se amesteca continuu si se rumeneste frumos usor pret de cateva minute. Se adauga apoi morcovul si telina taiate bucatele si ...
 Aperitive pizza Aperitive pizza
Se lasa sa se decongeleze foile putin dupa care se ung bine cu unt si bulion(facut de mine) sau pasta de tomate. Se taie salamul si sunca bucatele mici si se amesteca cu ouale crude sau fierte (mai bine fierte ,eu le-am pus crude),mozzarella sau ...
 Muschi afumat (acasa) Muschi afumat (acasa)
Amestecam condimentele, intindem amestecul de prafuri peste muschi.Lasam 3-4 ore,il asezam intr-un vas mai inalt, peste care turnam baitzul.Baitzul se obtine prin fierberea apei cu sarea, condimentele, ceapa si usturoiul.Lasam carnea in baitz 24 de ...
 Piftelute cu maioneza si ceapa Piftelute cu maioneza si ceapa
Dau pe robot carnea, costita, painea,ceapa,pesmetul,condimentele, ouale. Modelez bile pe care le prajesc in ulei incins.Scot bilele pe hartie absorbanta. Ceapa taiata juliene, o oparasc in baitzul obtinut din ingredientele prezntate.Strecor ceapa. ...
 Ceafa afumata Ceafa afumata
Incorporam condimentele si sarea.Ceafa se pudreaza cu amestecul de condimente.Baitzul obtinut din apa, ceapa, usturoi, condimente,il rastorni peste ceafa care a stat condimentata la rece timp de 3-4 ore. Lasi carnea in baitz timp de 24 de ore, dupa ...
 Caizer afumat Caizer afumat
Obtin un amestec din sare,condimente si usturoi. Presar foarte bine spata cu acest amestec, las 4-5 ore la rece.Baitzul se obtine prin fierberea condimentelor cu ceapa si usturoiul. Se rastorna baitzul peste carne pentru 24 de ore. Se sterge carnea, ...
 Racitura de porc Racitura de porc
Picioarele,urechile,coada,capul se spala si se razuie foarte bine.Picioarele se pot taia in doua pe lungime,iar capul se portioneaza in bucati mai mici.Ceapa si morcovul se curata,se spala si se taie pe jumatate.Carnea se fierbe la foc potrivit , se ...
 Piftelute marinate Piftelute marinate
Carnea se da de 2 ori pe masina, se incorporeaza ceapa si painea muiata ,oua,sare, piper, ienibahar...Se modeleaza bilute mici care se prajesc in ulei incins. Se lasa la scurs pe prosop de hartie. Nu refolosim uleiul pentru urmatoarea tura de ...
 Toba de porc Toba de porc
Capul si urechea se curata,se rad ,se spala bine, slanina,limba,inima,soriciul se spala si se pun la fiert in apa rece cu putina sare,foile de dafin,boabele de piper si boabele de coriandru spumandu-se incontinuu.Carnea fiarta se taie in cubulete de ...
 DROB DE MIEL DROB DE MIEL
Ceapa,taiata marunt, se prajeste putin in cca 60 ml ulei;se pune apoi carnea si maruntaiele,taiate bucati(curatate f bine,sa nu aiba fire de par,apoi spalate, repede.Nu se lasa in apa);maruntaiele se pun in ordinea ...
 CHIFTELE DIN LEGUME CHIFTELE DIN LEGUME
Dovleceii se spala, se taie capetele si se dau pe razatoarea mica sau se toaca la blender,se amesteca cu putina sare si se storc foarte bine de surplusul de zeama.Morcovii ,ceapa si cartofii se curata de coaja,se spala, usturoiul se curata si ...
 Sarmalute din foi de vita de vie ,fara carne(specific arab) Sarmalute din foi de vita de vie ,fara carne(specific arab)
Frunzele de vita,curate,se oparesc.Orezul,curat, se pune la inmuiat in apa calduta;se lasa 30 minute;dupa aceea se spala bine, se pune intr-o strecuratoare, sa se scurga putin.Cele 2 rosii se taie patra tele de cca 1/2 cm.Patrunjelul se toaca;menta ...
 Macrou cu maioneza Macrou cu maioneza
Ceapa taiata juliene, se opareste intr-un baitz obtinut din otet, o cana de apa, condimente. Se lasa la racit dupa care se incorporeaza maioneza si cu pestele care a fost scos din marinata, scurs pe servet de harte. Se orneza cu felii de lamaie. ...
1
Filtreaza retetele
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Aperitive cu ienibahar
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z