SiteDeBucate » Aperitive

Retete Aperitive cu faina

Chiftelute in sos de iaurt
Chiftleutele pot fi preparate si altfel decat in mod obisnuit si pot fi servite si in combinatie cu sosuri ca si aperitiv, nu neaparat pe platou, impreuna cu alte preparate sau gustari reci. ...
Bulete de cascaval la cuptor
Nu cred ca exista meniu de la restaurant, pentru ocazii speciale, care sa nu contina bulete de cascaval la aperitivul rece. Sunt foarte populare si cu siguranta primul preparat care dispare de pe platouri, pentru ca pana si cei mai pretentiosi invitati le apreciaza. ...
Saleuri
Se imparte pachetul de 800 g in doua. O parte o folosesti la saleuri, cealalta o pui la frigider. Intinde o foaie pe care o tai pe margini sa ramana frumos. ...
Rulouri de aluat cu sunca afumata
aluat: amesteci faina cu uleiul, drojdia apa si framanti un aluat elastic pe care il lasi la crecut. umplutura ...
Drob de ciuperci
Se toaca ceapa marunt, se caleste un pic impreuna cu mirodeniile, se amesteca cu ciupercile, ouale si faina si se pune in tava unsa si presarata cu faina (sau in doua tavi de chec inguste) apoi se da la cuptor. ...
GOGOSELE APERITIV
Aceste gogosele pe cat sunt de aratoase pe atat sunt de gustoase si pot constitui un aperitiv excelent chiar si la cele mai pretentioase dineuri. ...
CASCAVAL PANE
cascavalul taiat in felii de 1,5 cm grosime,7-8 cmlungime,se da prin faina,prin oul batut cu sare si piper,apoi prin pesmet. ...
 Pernute picante de cartofi Pernute picante de cartofi
-Dam cartofii pe razatoare -adaugam ouale -apoi untul si cascavalul -date pe razatoare, susanul, curry, praful de usturoi, piperul, sarea si amestecam -adaugam faina -amestecam pana nu se mai leaga de mana -infainam bine de tot locul unde lucram si ...
 Chiftelute de naut Chiftelute de naut
-Nautul se lasa la muiat de seara pe dimineata. A doua zi se pune la fiert in apa cu sare si vegeta -se zdrobeste nautu cu furculita ca sa ramana bucatele mai mari -toate ingredientele se pun intr-un vas incapator si se amesteca bine -se formeaza ...
 Drob de cartofi Drob de cartofi
-Cartofii se curata, se spala si se dau pe razatoare -fulgii se inmoaie in apa clocotita -se pun toate ingredientee intr-un lighean -se amesteca pana la omogenizare -se toarna compozitzia intr-o tava tapetata cu hartie de copt -se baga la cuptor ...
 Clatite la cuptor cu spanac si branza Clatite la cuptor cu spanac si branza
Se pregateste aluatul de clatite si acestea se coc. Mie mi-au iesit 10 bucati mai mici.Ceapa se toaca si se pune la calit. Se adauga spanacul, ceapa verde si mararul se mai lasa pe foc, acoperit, pana se inmoaie spanacul.. Se amesteca apoi cu branza ...
 Boccelute cu pastrama de curcan si ciuperci Boccelute cu pastrama de curcan si ciuperci
Se framanta aluatul si se lasa la dospit. Intre timp se pregateste umplutura. Cascavalul si pastrama se dau prin razatoare. Se toaca ciupercile si patrunjelul. Se amesteca toate si se condimenteaza. Se intinde aluatul si se decupeaza forme rotunde ...
 Placinta cu rosii si masline Placinta cu rosii si masline
Intr-un castron amestecam uleiul de masline, zeama de porto, plantele aromatice, sarea, piperul si zaharul. Separat amestecam faina cu malaiul si praful de copt, peste acestea adaugandu-se amestecul de ulei de masline, oul, si laptele, apoi ...
 TORT DE SPARANGHEL TORT DE SPARANGHEL
1.Faina se amesteca cu untul sau margarina RAMA,smantana,galbenusul si un varf de cutit de sare.Aluatul obtinut se pune in folie  si se tine la rece o ora. 2.Se prepara umplutura:se spala sparanghelul ,i se taie capetele,se leaga si se fierbe 10 ...
 Rulada cu branza Rulada cu branza
Se separa galbenusurile de albusuri. Se bat albusurile bine, se adauga galbenusurile, faina,uleiul. Se unge dosul tavii,se pune  hartie de copt,care se unge si ea Se pune aluatul de rulada cat mai uniform si se baga in cuptorul incins. Blatul ...
 Mancare verde Mancare verde
Se toaca ceapa verde si leura si se calesc in putin ulei de masline. Se adauga spanacul tocat si o ceasca de apa si se lasa acoperit sa fiarba. Cand verdeturile sunt fierte se condimenteaza. Se adauga lingura de faina, se amesteca bine si se adauga ...
 Mini-tarte cu crema de branza si pastrama de pui Mini-tarte cu crema de branza si pastrama de pui
Se amesteca ingrendientele pentru aluat pana se omogenizeaza si se pune la rece o ora. Apoi se rup bucatele cu care se captusesc formele. Se coc la 180C pentru 20-25 de minute pana se rumenesc putin pe margini. Intre timp se amesteca pastrama de ...
 Vareniki Vareniki
      Se face o coca de taitei din faina, apa, ou si putina sare. Se lasa sa se odihneasca timp de o ora, dupa aceea se intinde o foaie subtire si se taie in patrate . In fiecare patrat se pune o lingura de brinza rasa, care ...
 Ciuperci cu smantana Ciuperci cu smantana
Ciupercile se lasa in apa apoi se spala curata de pelita. Se pune ulei la incins si apoi cipercile se prajesc cu capac, dupa ce  a scazut zeama se pune faina si se aduga supa si cand da in clocot se pune si smantana. Se ...
 Mamaliga la cuptor Mamaliga la cuptor
Am pregatit o mamaliga mai tare pe care am amestecat-o cu branza telemea si ceapa verde tocata si calita putin. Am turnat mamaliga in forma de chec ondulata si am lasat-o sa se raceasca. Am rasturnat-o apoi din forma, am taiat-o felii. Am asezat ...
1-1011-2021-3031-40
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Aperitive cu faina
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z