SiteDeBucate » Aperitive

Retete Aperitive cu menta

 Tabbuleh Tabbuleh
Se spala graul bine, apoi se strecoara. Se pune graul intr-un castron impreuna cu sucul de la 3 lamai si se lasa cateva minute sa stea deoparte.   Se toaca patrunjelul si menta fin. Rosiile se taie marunt si se adauga peste graul inmuiat.   ...
 omleta cu patrunjel omleta cu patrunjel
Se bat ouale bine, dupa care se amesteca cu menta, patrunjelul, ceapa verde si faina. Compozitia se condimenteaza cu sare si piper, dupa gust, apoi prajeste in transe mici, in ulei incins. ...
 Oua cu legume la tigaie(Menemen) Oua cu legume la tigaie(Menemen)
Ceapa se curata si se taie pestisori.Rosiile se oparesc,se racesc cu apa rece si se decojesc.Se taie in cubulete,la fel si branza.Ardeii se taie in bucati mici.Se incalzeste untul sau uleiul intr-o tigaie,se adauga pe rand ceapa,rosiile si ardeiul ...
 Drob din organe de ied Drob din organe de ied
Se pune carnea de ied si organele sa fiarba intr-o oala incapatoare,cu capacul pus,impreuna cu o foaie de dafin si cateva boabe de piper si ienibahar.Dupa ce sunt gata,se scot din apa,se lasa la racit,apoi se taie in cubulete mici. Se spala bine ...
 Pate de mazare si ceapa verde Pate de mazare si ceapa verde
Se pune intr-o cratita aprox. o cana cu apa la fiert.Se adauga ceapa si mazarea si se lasa sa fiarba 10 minute.Dupa ce legumele au fiert, se scurg si se trec ptrintr-un jet de apa rece apoi pun intr-un vas.Se adauga restul ingredientelor si se ...
 Musaca aperitiv vegetarian Musaca aperitiv vegetarian
Dovleceii se spala bine si se taie rondele potrivite fara a-i curata.Se presara cu un praf de sare si se lasa cam 30 min. in strecuratoare.Se scurg bine si se tamponeaza usor cu un servetel de hartie. Se rumenesc in putin ulei de masline. Rosiile ...
 Omleta cu urda Omleta cu urda
Amestecam urda cu cascavalul si asezonam. Facem o omleta din cele 4 oua pe care o rasturnam pe o  folie . Intindem pe suprafata ei urda cu cascaval, apoi repartizam pe randuri legumele.  Ajutandu-ne de folie, rulam omleta cat mai strans, o ...
 Pasta de branza cu castraveti si ceapa verde Pasta de branza cu castraveti si ceapa verde
Amesteca toate ingredientele,in afara castravetelui. Adauga sare si piper dupa gust. Incorporeaza castravetii si amesteca usor. Se serveste pe paine,pe biscuiti sarati,in clatite sarate. ...
 CHIFTELUTE DE ROSII CHIFTELUTE DE ROSII
Rosiile se taie cubulete, se adauga ceapa taiata marunt, verdeata, sarea, piperul, oregano,menta si faina. se modeleaza chiftelute in palma si se prajesc in ulei. Se servesc cu betisoare de frigarui infipte in ele si tavalite prin sos de rosii . ...
 Tartine cu crema picanta de branza Tartine cu crema picanta de branza
Pune branza intr-un bol si sfaram-o cu o furculita. Adauga apoi branza de vaci si amesteca-le bine. Adauga iaurtul si freaca energic pana obtii o compozitie cremoasa. Spala si toaca marunt cateva fire de patrunjel verde. Adauga-l peste crema de ...
 Omleta cu urda Omleta cu urda
Amestecam urda cu cascavalul si asezonam. Facem o omleta din cele 4 oua pe care o rasturnam pe o folie . Intindem pe suprafata ei urda cu cascaval, apoi repartizam pe randuri legumele.Ajutandu-ne de folie, rulam omleta cat mai strans, o impachetam si ...
 Drob din organe de ied Drob din organe de ied
Se pue carnea de ied si organel sa fiarba intr-o oala icapatoare,cu capacul pus,impreuna cu o foie de dafin si cateva boabe de piper si ienibahar.Dupa ce sunt gata,se scot din apa,se lasa la racit,apoi se taie in cubulete mici.Se spala bine ...
 Cornulete picante Cornulete picante
Aluatul;faina + drojdia dizolvata in apa +uleiul se amesteca se adauga sarea si uleiul.Se framinta se bate de masa pina devine elastic,se lasa la dospit 30 min.Se pudeeaza cu faina si se intinde aluatul,se unge cu mustarul,se presara condimentele.Cu ...
 Drob de miel-reteta mea Drob de miel-reteta mea
-organele se spala bine,dupa care se pun in lapte pentru 3-4 ore.-dupa aceea se pun in apa la fiert-dupa ce au fiert si s-au racit le taiem cubulete-franzela o feliem si o punem la inmuiat in lapte-tocam legumele(ceapa,usturoiul) si ...
 Budinca de spanac Budinca de spanac
Se scoate spanacul congelat si se lasa la dezghetat intr-o strecuratoare. Separat amestecam toate celelalte ingrediente: branza de vaci proaspata, cele 10 oua batute bine cu telul, 8 linguri de faina se incorporeaza bine, smantana groasa, ceapa ...
 Tabouleh- Salata de grau sfaramat-specific tarilor arabe Tabouleh- Salata de grau sfaramat-specific tarilor arabe
Bulgurul se opareste si se lasa 10 minute sa se inmoaie; se spala bine si se scurge bine in maini de surplusul de apa si se pune intr-un bol.Se taie marunt rosia, frunzele de menta si castravetii.Bulgurul se sareaza, se stropeste cu uleiul de masline ...
 Sare aromatizata Sare aromatizata
Salvia se amesteca cu rosmarinul se toaca ft fin sau se pun in robotul de bucatarie,seadauga sarea,se macina ft putin,trebuie sa ramana mare,se aseaza pe o tava tapetata cu hartie,se lasa sa se usuce bine,se conserva in borcane sigilateLa fel se ...
 Sarmalute din foi de vita de vie ,fara carne(specific arab) Sarmalute din foi de vita de vie ,fara carne(specific arab)
Frunzele de vita,curate,se oparesc.Orezul,curat, se pune la inmuiat in apa calduta;se lasa 30 minute;dupa aceea se spala bine, se pune intr-o strecuratoare, sa se scurga putin.Cele 2 rosii se taie patra tele de cca 1/2 cm.Patrunjelul se toaca;menta ...
 Omleta cu branza de oaie,ardei gras si sunca Omleta cu branza de oaie,ardei gras si sunca
Dam pe razatoare o bucata de branza(circa 200 gr),taiem 2 felii de sunca in cubulete,taiem si ardeiul gras in cubulete sau julien(cum ne place).Spargem ouale,le dam un praf de sare si piper,le batem cu un tel.Separat taiem fideluta ceapa si o punem ...
1
Filtreaza retetele
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Aperitive cu menta
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z