SiteDeBucate » Aperitive

Retete Aperitive cu tarhon

 Crenvursti fierti "Ceva bun" Crenvursti fierti "Ceva bun"
Reteta am gasit-o la prietenii nostri de la CevaBun.ro, un blog culinar foarte, foarte misto. Si, am testat-o, preparind mai intii crenvursti normali, fierti in apa, apoi altii fierti in mirodenii (vezi ingrediente). Diferenta este cu multe +++ in ...
 Omleta cu mamaliguta prajita Omleta cu mamaliguta prajita
Mamaliga care ne ramane de pe o zi pe alta,daca cumva am facut mai multa,o taiem cubulete si o prajim in 4 linguri de ulei de masline extravirgin. Amestecam 5 oua intr-un bol dupa care adaugam condimentele care ne plac mai mult(eu pun tarhon uscat si ...
 Mousse de sparanghel verde cu mazare si tarhon Mousse de sparanghel verde cu mazare si tarhon
Unge cu 1 lingurita ulei de masline 3 vase a cate 100 ml si aseaza la baza acestora cate o foaie de copt rotunda. Taie sparanghelul in bucatele si pune-l intr-un blender. Adauga in blender 100 gr mazare si paseaza legumele pana se obtine un piure ...
 Cartofi in lapte prins Cartofi in lapte prins
Se pun cartofii la fiert in coaja, dupa ce au fiert ii taiem felii si ii punem feliile intr-o tava pt cuptor, dupa primul strat condimentam si facem batem ouale cu putina sare si amestecam cu cascaval ras si punem jumatate din compozitie peste primul ...
 Conopida la cuptor cu spanac si iaurt aromat Conopida la cuptor cu spanac si iaurt aromat
Se incalzeste cuptorul la 200ᵒC. Intr-un vas termorezistent, se aseaza felii de conopida.Se imprastie printre felii 2-3 catei de usturoi curatati, apoi se imprastie spanacul decongelat.Se imprastie deasupra restul cateilor de usturoi. Iaurtul se ...
 Placintele cu ciuperci si tarhon Placintele cu ciuperci si tarhon
Prajeste ceapa usor in putin ulei pana ce s-a inmuiat si incepe sa capete o culoare aurie, aprox.10 minute.Adauga ciupercile si prajeste-le timp de 5-10 minute, pana ce capata o culoare maronie, iar lichidul din tigaie s-a evaporat.Adauga mazarea, ...
 Stroganoff de ciuperci cu tarhon Stroganoff de ciuperci cu tarhon
Incinge o tigaie la foc potrivit, apoi adauga untul.Caleste ceapa impreuna cu usturoiul, pana se vor inmuia, apoi scoate-le din tigaie si pune-le deoparte.Adauga ciupercile si prajeste-le pana lichidul din tigaie s-a evaporat 5-10 minute. Pune din ...
 Tarta cu peste Tarta cu peste
Framatam un aluat din : faina, 2 linguri smantana, praf copt, branza, margarina RAMA moale, sare,un galbenus. Va rezulta un aluat moale, elastic pe care-l intindem frumos in forma de tarta. Deasupra asezam bucatile de peste dupa ce am scurs uleiul ...
 Clatite brasovene Clatite brasovene
Se bat bine ouale cu un praf de sare, se adauga faina si laptele si se amesteca pana se omogenizeaza. Se da aluatul la frigider ptr aprox. o ora.  Ciupercile (sau carnea) se spala si se curata (daca este cazul) si se toaca marunt. Se curata si ...
 Crema de branza delicioasa Crema de branza delicioasa
Toci ceapa marunt si o amesteci cu branza de vaci scurba bine.Adaugi smantana, laptele, untul moale si mixezi pana cand amestecul devine ca o crema.Pui peste compozitia de branza tarhonul, patrunjelul si mararul tocate marunt si condimentezi cu sare ...
 Unt cu tarhon Unt cu tarhon
Este delicios pentru sandwich-uri,la diferite preparate din carne, peste ,preparate pe gratar carne, frigarui, peste sau carne si peste rasol. Untul se freaca spuma cu zeama de lamaie,se adauga apoi tarhonul si se continua amestecarea pana devine o ...
 Pasta de branza de vaci cu marar Pasta de branza de vaci cu marar
Branza de vaci proaspata se scurge bine de zer, se amesteca cu smantana si iaurt pana se omogenizeaza formandu-se o pasta fina.Se amesteca cu mararul tocat fin si condimentele.Cu aceasta pasta puteti umple jumatati de rosii,ardei gras si sa faceti ...
 Drob de miel - reteta casei Drob de miel - reteta casei
Prapurele se spala foarte bine si se tine cateva minute in apa rece cu sare si cu otet.Maruntaiele pregatite se pun la fiet in apa rece.Cand da in clocot luati spuma si puneti putina ceapa uscata,putin morcov la fiert sa dea gust.Cand sunt fierte,se ...
 Limba cu sos remulad (Potrivit pentru orice ocazie) Limba cu sos remulad (Potrivit pentru orice ocazie)
Limba se opareste si se curata .Se curata legumele si se spala.Limba se pune la fiert in apa impreuna cu morcovul, ceapa, piperul, sare, si foaia de dafin.Se face maioneza din galbenusul de ou, 1 lingurita de mustar, sare, zeama de lamaie, si uleiul ...
 DROB DE MIEL DROB DE MIEL
Ceapa,taiata marunt, se prajeste putin in cca 60 ml ulei;se pune apoi carnea si maruntaiele,taiate bucati(curatate f bine,sa nu aiba fire de par,apoi spalate, repede.Nu se lasa in apa);maruntaiele se pun in ordinea ...
 ciorba ardeleneasca cu loboda ciorba ardeleneasca cu loboda
Supa de oase se fierbe impreuna cu morcovii, ceapa si telina inabusite in ulei. Cand legumele sunt aproape fierte, se adauga ceapa verde, orezul si loboda.Dupa 10 min de fierbere se adauga otetul si compozitia formata din faina ,galbenusuri si iaurt ...
 Omleta cu branza de oaie,ardei gras si sunca Omleta cu branza de oaie,ardei gras si sunca
Dam pe razatoare o bucata de branza(circa 200 gr),taiem 2 felii de sunca in cubulete,taiem si ardeiul gras in cubulete sau julien(cum ne place).Spargem ouale,le dam un praf de sare si piper,le batem cu un tel.Separat taiem fideluta ceapa si o punem ...
 Omleta cu mamaliga prajita Omleta cu mamaliga prajita
Mamaliga care ne ramane de pe o zi pe alta,daca cumva am facut mai multa,o taiem cubulete si o prajim in 4 linguri de ulei de masline extravirgin.Amestecam 5 oua intr-un bol dupa care adaugam condimentele care ne plac mai mult(eu pun tarhon uscat si ...
 Rulada din omleta Rulada din omleta
Fiecare omleta se face din 2 oua .Se bat cele 2 oua cu putin piper ,condimente, se amesteca cu putin marar tocat marunt si se adauga in tigaia cu putin ulei incins.Se prajeste omleta pe o parte, iar pt intoarcerea ei se pune o farfurie deasupra(mai ...
 Cartofi frantuzesti Cartofi frantuzesti
Cartofii se fierb,cu coaja.Se fierb si ouale(tari).Cartofii si ouale se curata,apoi,se lasa sa se raceasca.Cind sint reci,cartofii se taie rondele;cind sint reci(chiar f. reci),se taie mult mai bine;nu se "sparg".Si ouale,reci,se taie rondele.Intr-o ...
12
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Aperitive cu tarhon
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z