SiteDeBucate » Aperitive

Retete Aperitive cu nuca

Sufle de carne cu nuci
Sufleul de carne cu nuci face parte din categoria aperitivelor usor de facut, in primul rand pentru ca nu sunt \"la bucata\", deci nu sunt atat de migaloase si in plus pot fi servite atat reci cat si calde, astfel ca pot fi preparate in avans. ...
Rulouri de aluat cu sunca afumata
aluat: amesteci faina cu uleiul, drojdia apa si framanti un aluat elastic pe care il lasi la crecut. umplutura ...
 Varzari cu varza dulce Varzari cu varza dulce
Am pregatit intr-un castron ingredientele pentru paine. Am amestecat apa calduta cu ouale, zaharul, sarea, uleiul, laptele praf si drojdia pana s-au dizolvat complet, apoi am pus acest amestec in vasul de la masina de facut paine si am adaugat ...
 Chef de joaca - Bruschettine vesele Chef de joaca - Bruschettine vesele
1. Prajiti feliile de paine in toaster, foarte putin, cat sa primeasca o culoare usor aurie. Taiati-le in patrate de 4x4 cm si ungeti-le cu putin ulei de masline, usturoi zdrobit. Asezati de-asupra feliile de rosii, taiate subtire. 2. Radeti branza ...
 Carnaciorii..vegetarieni Carnaciorii..vegetarieni
Se separa ouale.Albusurile se bat spuma,galbenusurile se freaca bine si se amesteca cu lapteSe separa ouale.Albusurile se bat spuma,galbenusurile se freaca bine si se amesteca cu laptele in care o fost dizolvata drojdia,se incorporeaza cu albusul ...
 Carnaciori vegetarieni Carnaciori vegetarieni
Se separa ouale.Albusurile se bat spuma,galbenusurile se freaca bine si se amesteca cu laptele in care o fost dizolvata drojdia,se incorporeaza cu albusul spuma se adauga grisul si pesmetul si se lasa la odihnit 30 min. Apoi se adauga si celelalte ...
 Briose pizza Briose pizza
am facut un aluat din ingrediente si am lasat la crescut! se toaca ceapa,ardeiul si se calesc in ulei si apa,sare si oregano,ciupercile se curata si se taie feliute apoi se calesc. crenvusti se taie rondele,cascavalul se razuie ungem tavile pentru ...
 Varza cu ciuperci in aluat frantuzesc (masa de Craciun poloneza) Varza cu ciuperci in aluat frantuzesc (masa de Craciun poloneza)
Se amesteca varza cu ciuperci cu ouale fierte curatate de coaja si taiate cubulete, cu coaja de lamaie si miezul de nuca. Eu am avut 2 foi de aluat cumparat de vreo 270 de grame si am taiat fasii din el (de pe margini) pe care le-am folosit la ...
 Dovlecei cu branza la cuptor Dovlecei cu branza la cuptor
Se curata dovlecelul, se da pe razatoarea mare si se stoarce. Branza de vaca faramitata se amesteca cu telemeaua de oaie data prin razatoarea mica  si se condimenteaza cu putina vegeta si piper. Se adauga mararul sau alte verdeturi.Se face un ...
 Rulada ,,Veselie in culori" Rulada ,,Veselie in culori"
1. Spanacul decongelat si scurs bine se amesteca cu ceapa si verdeata tocate marunt,cu cele 4 galbenusuri,cu condimentele si se amesteca bine ,pana se omogenizeaza perfect,apoi icorporam albusul batut spuma tare cu un praf de sare si faina turnata in ...
 Cornuri copilaresti cu salata de primavara Cornuri copilaresti cu salata de primavara
Se coc cornurile cu lapte unse cu unt si presarate cu susan deasupra in tava cu hartie de copt la cuptorul preincins. Se scot si se lasa sa se raceasca . Se sectioneaza pe mijloc de-a lungul. Se scoate miezul si se amesteca cu branzeturile date ...
 Placinta cu cartofi Placinta cu cartofi
Aluatul l-am facut la masina de paine. Curatam cartofii, ii spalam si apoi ii taiem cubulete.Ii punem la fiert in apa cu putina sare si putin ulei.Cand sunt gata fierti ii scurgem de apa. Separat, intr-o cratita se inabuse in putin ulei ceapa si ...
 Budinca cu brocoli , telemea si kaizer Budinca cu brocoli , telemea si kaizer
Se pun buchetelele de brocoli intr-un vas cu apa si sare si se dau in cateva clocote.Se scot apoi cu ajutorul unei palete si se lasa la scurs intr-o strecuratoare. Se unge un vas cu unt si se pun pe rand:un strat de brocolli, un strat de telemea rasa ...
 Cartofi deliciosi Cartofi deliciosi
- cartofii se spala bine, dar nu se curata - se taie cubulete in 2 sau in 3 - se pun la calin intr-o oala cu capac, in putin ulei de masline - peste ei se presara sare, piper, marar - din cand in cand se adauga un strop de apa pentru a se innabusi - ...
 Saratele fragede Saratele fragede
Drojdia se amesteca cu laptele caldut si zaharul.Faina se amesteca bine cu untura si margarina RAMA,pina se obtine un aluat sfarimicios.Se adauga galbenusurile frecate cu sare,drojdia inmuiata in lapte,smintina si se framinta un aluat care se intinde ...
 Spanac gratinat Spanac gratinat
Ceapa taiata marunt si spanacul decongelat se calesc in putin unt.Se ia de pe foc si se adauga jumatate din cascavalul ras  si cele doua linguri cu faina.Se condimenteaza cu sare si piper dupa gust , se amesteca bine si apoi se adauga laptele.Se ...
 Briose cu spanac Briose cu spanac
Spanacul dezghetat si ceapa taiata marunt se calesc in unt.Se lasa sa se raceasca  si apoi se adauga pe rand branza de vaci ,ouale  si faina.Se condimenteaza dupa gust cu sare.Amestecul obtinut se toarna in forme de briose unse cu unt si ...
 Covrigei Covrigei
Se framanta bine faina cu untura, se adauga sarea, ouale si drojdia si se face o maia. Se intinde o foaie de aprox. jumatate de cm si se taie cu forma covrigeii. Se preincalzeste cuptorul la 200 de grade. Se pune intr-o tava hartie de copt, se aseaza ...
 Maki & Californian Rolls Maki & Californian Rolls
Orezul se fierbe cu ~660ml de apa timp de 10 minute, dam deoparte si acoperim cu un capac 20 de minute, fara sa ridicam in acest timp capacul. Separat otetul de orez, zaharul si sarea se da in clocot. Dupa ce orezul s-a racorit amestecam cu sosul ...
 PETITE PETITE
Se decongelaza patratelele de aluat si se decupeaza cu gura unui paharel discuri ce se coc pur si simplu pe hartie de copt intr-o tava la cuptor.Apoi se scot si ele fiind foarte umflate se desprind foarte usor si cu mana sau folositi un cutit pentru ...
12
Filtreaza retetele
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Aperitive cu nuca
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z