SiteDeBucate » Aperitive

Retete Aperitive cu chimen

 OUA CU CREMA DE CURRY OUA CU CREMA DE CURRY
1.Ouale fierte se taie in doua pe orizontala.Galbenusurile se zdrobesc cu furculita, se amesteca cu crema de branza ,cu usturoiul zdrobit, cu sucul de lamaie , cu chimenul macinat si cu praful de curry. 2.Se umplu ouale cu aceasta compozitie ...
 Saratele cu branza la aparatul de vaffe Saratele cu branza la aparatul de vaffe
Dizolvam drojdia in apa calduta, ouale le batem si le amestecam cu apa, adaugam si uleiul, razuim branza pe care o amestecam cu restul ingredientelor. Cu tehnologia asta totul este mai sumplu. Am pus toate ingredientele in masina de paine, am adaugat ...
 Shakshuka Shakshuka
Cartofii se taie cubulete si se rumenesc in putin ulei pana devin galbeni aurii apoi se scot pe o farfurie. In tigaia in care s-au rumenit cartofii se adauga rosia taiata cuburi grof, ardeii tocati, conserva de pasta de rosii si putina apa, sarea, ...
 Pogacele cu cascaval Pogacele cu cascaval
Margarina se bate spuma,se adauga casul de oaie framantat sau cascavalul si se framanta bine pana se obtine un amestec moale.Cuptorul se incalzeste la 200 grade,se ung doua tavi cu unt.faina si boabele de pin sau fistic se aduga la acest amestec si ...
 Chiftelute de cartofi cu branza Chiftelute de cartofi cu branza
  Cartofii se spala bine, se pun la fiert cu tot cu coaja si dupa ce au fiert se dau la racit.  Cand sunt reci se decojesc si se paseaza, ca la piure. Se pune sare, piper si chimen, dupa gust. Ouale se bat ca la omleta si se pun peste ...
 Orez simplu Orez simplu
Spala orezul, lasa-l la inmuiat in apa calda pentru 30 min. Scurge bine orezul. Intr-o craticioara pune uleiul la incalzit si adauga orezul. Amesteca pana ce se absoarbe toata apa si se prajeste putin (ai grija sa nu se prinda de fund). Pune, daca ...
 Saratele Saratele
  Ouale se bat bine si se freaca cu untul. Se pune si telemeaua data pe razatoare. Daca telemeaua este foarte sarata nu mai adaugati decat un praf de sare. Apoi se pune treptat faina amestecata cu prafuld e copt, aluatul trebuie sa fie ...
 Salata persana cu snitel umplut Salata persana cu snitel umplut
cartofii se curata , se spala , se taie in opt , se fierbin apa cu sare . dupa fierbere se scurg si se amesteca cu putin ulei si piper. din sfecla rosie se face o salata obisnuita . se spala ,fierbe , ,  curata , feliaza si se amesteca  ...
 Stelute cu telemea Stelute cu telemea
Intr-u vas incapator punem faina si peste ea se pun untul la temperatura camerei, telemeaua rasa pe razatoarea cu ochiuri mici, oul, condimentul pentru cartofi prajiti si boiaua. Se framanta un aluat care se lasa la rece 15 minute. Se intinde pe masa ...
 Pogacele cu jumari Pogacele cu jumari
Se amesteca faina cu garantul si putina sare, se adauga 1 galbenus, uleiul, apoi treptat laptele si se framanta bine. Se lasa la dospit dupa care se intinde o foaie dreptunghiulara. Jumarile macinate se impart in trei. Se intinde 1/3 pe foaia de ...
 Saratele cu branza Saratele cu branza
 Se framanta un aluat din faina, untul taiat cubulete, branza rasa, 1 ou, condimentele, si se tine 1 ora la frigider in folie alimentara. Se intinde o foaie potrivita din care se taie diverse forma, spirale, bucati de aluat rasucite sau pur si ...
 Cartofi cu seminte Cartofi cu seminte
Fierbe cartofii in coaja, lasa-i sa se raceasca, curata-i de coaja si taie-i cubulete. Incinge uleiul intr-o tigaie mare. Pune condimentele in urmatoarea ordine (prajeste putin pe fiecare): chimen, schinduf, susan, curcuma. Adauga cartofii, pune ...
 Neptun lux Neptun lux
1. Se fierb pastele in apa cu sofran , boia ,curcuma ,se scurge apa si se lasa sa se raceasca bine. 2. Se prepara sosul din ceapa , zahar sos soia si sos peste, 1 lingura apa si usturoi se incalzeste apa cu sosul de soia si de peste ,se adauga ...
 Saratele Saratele
Am pus toate ingredientele la masina de paine si am selectat programul de framantare si dospire. Cand a fost gata l+am impartit in bilute potrivite, apoi le-am copt la aparatul de vafe pana s-au rumenit (neuns in prealabil). ...
 Rulada de somon fume cu urda si andive Rulada de somon fume cu urda si andive
Amestecati intr-un castron urda cu ceapa taiata marunt, adaugati chimenul macinat, coaja de la jumatate de lamaie, 3-4 linguri de ulei, mararul tocat fin, sare si piper dupa gust. Omogenizati bine compozitia. Intindeti amestecul de urda pe fileurile ...
 Inele de foi cu branza si verdeata Inele de foi cu branza si verdeata
Foaia se lasa sa se decongeleze la temperatura camerei. Se face un amestec din branza, chimen, verdeata tocata, piper si smantana care se intinde pe foaia de aluat, apoi o taiem in dreptunghiuri. Se rasuceste fiecare bucata ca sa obtinem un inel ...
 Aperitiv rapid din aluat de foetaj Aperitiv rapid din aluat de foetaj
Intr-o tava de chec tapetata cu hartie de copt asternem o foaie de aluat foetaj si facem cateva gaurele cu furculita. Compozitia se amesteca manual se aseaza pe foaie si cu o alta bucata de aluat o acoperim cat mai artistic.Ungem cu galbenus si ...
 Tarta cu ciuperci Tarta cu ciuperci
Ouale se bat bine cu un praf de sare, apoi se adauga mezelul taiat cubulete, cascavalul ras, usturoiul pisat si celelalte ingrediente. Am intins foarte putin foaia, am asezat-o intr-o craticioara rotunda tapetata cu hartie de copt. Am lasat colturile ...
 Saratele Saratele
Se framanta o coca din ingredientele mentionate mai sus, se intinde o foaie si se taie dupa preferinta. Se ung cu ou si se presara cascaval razuit, mac si chimen. Se dau la cuptor pana cand se rumenesc. ...
 Budinca de conopida Budinca de conopida
Conopida se fierbe in steamer sau clasic la aragaz. Intr-un castron se amesteca iaurtul, smintina, ouale, chimenul, busuiocul, sarea si piperul. Se unge o cratita cu putin unt, se tapeteaza cu pesmet. Se pune conopida scursa de apa in vas, se adauga ...
1234
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Aperitive cu chimen
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z