SiteDeBucate » Aperitive

Retete Aperitive cu gelatina

 Aperitiv picant cu rosii si telemea Aperitiv picant cu rosii si telemea
Este ideal ca atunci cand ai invitati mai multi sa ii intrebi dinainte care le sunt preferintele sau te pregatesti tu din timp cu toate tipurile de aperitive, astfel incat sa nu dai gres. ...
 Platou asortat cu pastrama de casa Platou asortat cu pastrama de casa
Se alege si se cumpara carne ( muschi de la picior sau de pe spate) de calitate buna de porc, vitel, piept de gaina sau de curcan. Toate bucatile de carne sa fie cam de aceeasi greutate si  de forma lunguiata, pe masura ...
 Terina de ficat cu sos de afine Terina de ficat cu sos de afine
Se taie ceapa marunt si se caleste in unt pana se topeste, apoi se adauga ficateii curatati si spalati. Se condimenteaza cu sare si piper, se adauga si cimbrul, rozmarinul(proaspete) si dafinul, apoi se lasa la foc mic pana se patrund bine ficateii. ...
 Piftie de post cu zarzavaturi Piftie de post cu zarzavaturi
Se fierb in apa (3 litri) toate zarzavaturile taiate cubulete mici( ma refer la cele care nu sunt congelate) si conopida buchetele foarte mici cu sare si vegeta apoximativ 20-30 minute. Se pune gelatina , usturoiul si la final patrunjelul ...
 Piftie de cocos cu legume Piftie de cocos cu legume
Carnea se pune intr-o oala cu apa rece si se lasa la fiert pana este gata sa dea in fiert si se ridica spuma. Se scoate carnea se spala din nou cu apa rece. Se umple oala din nou cu apa rece, in cantitate dubla fata de carne, se adauga ceapa, morcov, ...
 Mousse de sparanghel verde cu mazare si tarhon Mousse de sparanghel verde cu mazare si tarhon
Unge cu 1 lingurita ulei de masline 3 vase a cate 100 ml si aseaza la baza acestora cate o foaie de copt rotunda. Taie sparanghelul in bucatele si pune-l intr-un blender. Adauga in blender 100 gr mazare si paseaza legumele pana se obtine un piure ...
 Piftie Piftie
Se spala bine carnea apoi se pune la foc cu morcovul,ceapa ,boabele de piper si sarea si se lasa sa fiarba la foc mic 4 ore aproximativ (intre timp se mai spumeaza carnea). Apoi se pune usturoiul pisat si gelatina  si se mai lasa sa fiarba ...
 Terina de somon Terina de somon
Branza se amesteca cu sarea ,piperul si sucul de lamaie,apoi se pune arpagicul taiat foarte fin si ridichea razuita (aproximativ 1 lingura buna) si gelatina racita. Gelatina se taie bucati se se ameteca cu 50 ml apa apoi se topeste ,sa nu fiarba,apoi ...
 Rulada cu branza si ardei copti Rulada cu branza si ardei copti
Ardei kapia se coc si se curata de pielita si de seminte.Se pune putina sare si putin ulei. Se amesteca branza de vaci cu telemeaua si untul moale cu mixerul. Gelatina se pune la hidratat cu putina apa,dupa care se incalzeste pe aburi. Dupa ce ...
 Piftie (racitura)in coaja de oua Piftie (racitura)in coaja de oua
Se pun carnea ,ceapa , morcovii taiati rondele la fiert . Se pune sare,piperul boabe si patrunjelul verde sa fiarba bine toate impreuna, aproximativ 1 ora si jumatate, dupa care se pune gelatina si usturoiul pisat marunt. Se strecoara bine ...
 Oua umplute ptr aperitiv Oua umplute ptr aperitiv
se taie ingredientele cubulete mici, apoi se potriveste gustul de sare , piper si se adauga si verdeata tocata marunt . separat se dizolva gelatina exact dupa indicatiile de pe plic .Dupa ce am facut acesta manopera gaurim oul la virf usor sa nu-l ...
 Terina de praz cu branza Terina de praz cu branza
Curatati prazul si taiati-l in bucati egale cu lungimea unei tavi de chec. Este bine sa alegeti mai mult partea alba a prazului, care este mai frageda. Fierbeti prazul in apa sarata timp de 25 minute, apoi scoateti-l din apa in care a fiert si ...
 LEGUME IN ASPIC LEGUME IN ASPIC
Gelatina se inmoaia cu putina apa.Se curata morcovii, se spala, 4 dintre ei se taie in fasii , iar restul in rondele. Se fierb in aburi. Se curata ceapa si se toaca. Rosiile se oparesc, se scoate pielita, se taie si se scot semintele.Gelatina se ...
 Piftie banateana Piftie banateana
Tai bucati carnea, cureti morcovii, telina si radacina de patrunjel si le pui pe toate la fiert in apa cu sare si boabele de mustar.Separat fierbi ouale.Cand e gatacarnea, strecori zeama si dizolvi in ea toata gelatina.Tai apoi carnea bucatele, ...
 PATEU DIN BRINZA SI LEURDA ~I~(usturoi salbatc) PATEU DIN BRINZA SI LEURDA ~I~(usturoi salbatc)
Leurda spalat , zvintata si taiata marunt se mixeaza(blender/mixer bat) cu smintina,urmata ori de unt/marg, ori de laptele cu gelatina.Se adaoga pe rind cite 1 ls din brinza de vaci, iar cind totul a devenit precum o cre,ma se condimenteaza cu ...
 Racituri Racituri
Rasolul de porc si pulpele se curata, se spala si se fierb la foc potrivit intr-un vas cu apa descoperit. La mijlocul timpului de fierbere se adaugazarzavatul curatat, spalat, taiat bucati mari si o lingura de sare. Cind se desprinde carnea de pe os, ...
 Rulouri cu salata de cruditati Rulouri cu salata de cruditati
Telina si morcovi se curata si se rad pe razatoarea mica, merele se curata de coaja se rad pe aceeasi razatoare se storc si se amesteca cu celalalte legume, se pune sare, piper se curata si se sfarama usturoiul se amesteca cu maioneza (sa nu fie ...
 PATEU DIN TON CU GELATINA PATEU DIN TON CU GELATINA
Conservele de peste se desfac si se scurg bine.Untul,maioneza,smintina se amesteca bine si se adaoga carnea de ton.Acestea se mixeaza bine(blender/mixer bat/stabmixer ) si se adaoga gelatina dizolvata in laptele caldut.Se mixeaza pina ...
1
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Aperitive cu gelatina
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z