SiteDeBucate » Aperitive

Retete Aperitive

 Cosulete cu pasta de broccoli Cosulete cu pasta de broccoli
Cureti si speli ciupercile, apoi le lasi sa se scurga. Desfaci broccoli in buchetele, pe care le speli repede, sub jet de apa si le fierbi pentru 10 minute, la foc mijlociu, in apa clocotita, usor sarata. Pui ciupercile la fript, la foc mic, pe ...
 Chifle umplute Chifle umplute
Tai cate un capacel chiflelor si le indepartezi miezul cu o lingurita.Cureti, speli si toci marunt ceapa si verdeata. Razi fin telemeaua, iar daca este cazul, pasezi branza dulce. Tai sunca in cubulete.Pregatesti umplutura din branza dulce, ...
 Margarete cu oua Margarete cu oua
Razi fin cascavalul. Tai jumatatea de bagheta in trei bucati. Ungi cu ulei o tava sau un vas termorezistent.Stropesti bucatile de  bagheta cu laptele caldut.Presezi mijlocul fiecarei bucati sau felii de paine cu dosul unei linguri, facand o mica ...
 Saleuri cu cascaval Saleuri cu cascaval
Dizolvi drojdia in putina apa calduta. Dai 100 g margarina pe razatoarea mare, apoi o mixezi cu smantana, drojdia si oul batut cu putina sare. incorporezi treptat faina cat cuprinde, pentru un aluat potrivit de tare, pe care il framanti bine.Aprinzi ...
 Tartine cu crema picanta de branza Tartine cu crema picanta de branza
Pune branza intr-un bol si sfaram-o cu o furculita. Adauga apoi branza de vaci si amesteca-le bine. Adauga iaurtul si freaca energic pana obtii o compozitie cremoasa. Spala si toaca marunt cateva fire de patrunjel verde. Adauga-l peste crema de ...
 Ardei umpluti cu branza Ardei umpluti cu branza
 Amesteca untul cu ceapa tocata marunt, inclusiv partea verde, si branza.. Cand s-a omogenizat, adauga chimenul, sare si piper si amesteca bine. Umple ardeii, carora le-ai inlaturat capacul si semintele, indesand bine. Dai la rece ...
 Turnulet de vinete Turnulet de vinete
Taie vinetele rondele, cascavalul si sunca felii subtiri, incepi sa cladesti: o felie de vanata,  una de sunca.Pui acum o felie de cascaval, din nou o felie de vanata si una de sunca. Repeti de trei, patru ori per portie.La sfarsit pui capac o ...
 Vinete umplute cu legume Vinete umplute cu legume
Decupezi in fiecare vanata cate o fanta. Feliile scoase vor fi tocate cuburi, la fel dovleceii.Mai scobesti un pic vinetele, in asa fel incat sa ramana o coaja de 1 cm. Presari sare si lasi 15 minute.Tragi la tigaie cuburile de vinete si dovlecei, ...
 Strudel cu legume Strudel cu legume
Framanta faina cu 200 ml apa, ulei si un praf de sare. Lasa la rece aproximativ 30 de minute.Spala bine legumele si taie-le marunt sau fideluta.Scufunda-le apoi in apa clocotita, cam 3 minute. Scurge-le bine, dupa care trage-le intr-o lingura cu unt ...
 Pepene galben cu sunca Pepene galben cu sunca
Tai pepenele galben in doua, cureti semintele, apoi il tai in felii subtiri.Decojesti fiecare felie de pepene, in asa fel incat sa nu arunci prea mult.Tai pepenele in batoane si cascavalul asijderea. Le pui unul langa celalalt.Infasori aceste batoane ...
 Soarecele si bufnita avocado Soarecele si bufnita avocado
Taie avocado in doua, pe lung, apoi scobeste miezul, jumatate il pui intr-un castron, jumatate in altul.Amesteci jumatate din miez cu pestele si zeama de la jumatate de lamaie. Poti adauga jumatate in altul. si cateva bucatele de ardei.Trecem la ...
 Pateuri cu branza si chimen Pateuri cu branza si chimen
Framanti faina cu 100 g margarina, apoi adaugi 2 galbenusuri, sarea dupa gust, drojdia si treptat smantana. Framanti bine, apoi acoperi aluatul cu un prosop sau il dai la rece pentru 2-3 ore.Poate sa stea si mai mult. Rupi apoi aluatul in bucati de ...
 Aperitive de toamna Aperitive de toamna
Fierbi ouale tari, dupa care le cureti, le tai in jumatate, le scoti galbenusurile si le amesteci cu jumatate din cantitatea de unt si branza topita pana obtii o pasta omogena cu care umpli jumatatile de albusuri fierte. Speli apoi rosiile, le tai si ...
 Aperitiv cu rosii la cuptor Aperitiv cu rosii la cuptor
Topesti untul in 100 ml apa calduta, apoi il torni peste faina pui si drojdia faramitata, putina sare si framanti aluatul pana se omogenizeaza. Il acoperi apoi cu un prosop curat si-l lasi 30 de minute intr-un loc mai cald ca sa creasca.In  ...
 Pasta cu branza dulce si maioneza Pasta cu branza dulce si maioneza
Pui un ou la fiert pentru maioneza si cand e gata il cureti si amesteci galbenusul fiert cu cel crud si ulei pana obtii maioneza. Adaugi mustarul si sare dupa gust si o dai la rece. Cureti ceapa, o tai marunt, apoi o amesteci cu branza, maioneza si ...
 Rulouri de sunca si salata beouf Rulouri de sunca si salata beouf
Cureti cartoful, morcovul si le pui la fiert, iar separat fierbi si carnea in apa cu sare.Freci galbenusul cu ulei pana obtii o maioneza, potrivesti de sare, pui si putin mustar si zeama de lamaie, si amesteci.Cand sunt fierte legumele si carnea, le ...
 Piftie de curcan Piftie de curcan
Speli bine bucatile de carne si le pui la fiert cu apa rece cat sa le acopere de 5 degete. Pui si sare si lasi sa fiarba, dar ai grija ca din cand sa iei spuma. Cureti morcovul si radacina de patrunjei, le speli, Ie adaugi in zeama de piftie si ...
 Piftie banateana Piftie banateana
Tai bucati carnea, cureti morcovii, telina si radacina de patrunjel si le pui pe toate la fiert in apa cu sare si boabele de mustar.Separat fierbi ouale.Cand e gatacarnea, strecori zeama si dizolvi in ea toata gelatina.Tai apoi carnea bucatele, ...
 Crochete de cascaval Crochete de cascaval
Intr-un vas pe foc se topeste margarina si apoi se adauga faina dizolvata in laptele rece. Se amesteca energic si continuu ca sa nu se formeze cocoloase. Compozitia se fierbe 10-15 minute.Dupa asta se da vasul de pe foc si se adauga ouale, cascavalul ...
 Branza ca la Salaj Branza ca la Salaj
Cureti si maruntesti usturoiul, apoi il amesteci cu branza si mararul tocat marunt. Separat pregatesti o maioneza din cele doua galbenusuri, ulei si mustar. La urma, subtiezi maioneza cu smantana. Torni acest sos peste branza, amesteci foarte bine si ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-9091-100101-110111-120121-130131-140141-150151-156
Filtreaza retetele
Ingredient:
morcov (157) piept de pui (153) mustar (151)
cimbru (142) ardei gras (131) busuioc (126)
otet (123) salam (115) zahar (114)
iaurt (111) margarina (107) orez (104)
vinete (104) parmezan (99) susan (98)
verdeata (97) bacon (96) ficat (93)
dovlecei (92) carne tocata (91) praf de copt (87)
branza de vaci (86) galbenus (86) vin (83)
oregano (82) porumb (80) castraveti (74)
spanac (70) vegeta (69) telina (66)
salata verde (65) peste (64) malai (63)
chimen (61) vita (61) vin alb (61)
mazare (60) ton (60) branza topita (60)
dafin (58) conopida (54) rozmarin (53)
ardei iute (51) carnati (51) nucsoara (51)
mozzarella (50) gogosar (50) sunca presata (49)
icre (46) somon (44) mac (43)
carne de porc (42) praz (42) ketchup (41)
apa minerala (38) curry (38) castraveti murati (37)
coriandru (37) nuca (37) varza (37)
aluat foietaj (36) gris (33) bulion (30)
feta (29) amidon (28) franzela (27)
fasole verde (25) sos de soia (25) untura (24)
ridichi (24) tarhon (23) drojdie uscata (22)
slanina (21) gaina (20) mere (19)
menta (19) gelatina (19) ghimbir (19)
parizer (19) menta (19) suc de lamaie (18)
bicarbonat (18) foi de placinta (18) piper boabe (18)
capere (17) hrean (17) suc de lamaie (16)
carne de vita (16) suc de rosii (16) miere (15)
salam uscat (15) drojdie proaspata (14) kaiser (13)
costita afumata (13) ienibahar (13) bagheta (13)
supa de pui (12) pastarnac (11) lipii (11)
muschi de porc (11) telemea de oaie (11) sfecla rosie (11)
scortisoara (10) crap (10) ardei kapia (9)
paste (9) salvie (9) maghiran (9)
portocale (8) sardele (8) leustean (8)
vanilie (8) albus (8) cuisoare (8)
stafide (8) fasole boabe (8) sparanghel (7)
carne de miel (7) sofran (7) arpagic (7)
zahar pudra (7) vin rosu (6) ananas (6)
alune (6) coaja de lamaie (6) broccoli (6)
salau (6) struguri (6) andive (6)
prosciuto (6) pulpe de pui (5) caise (5)
rom (5) fulgi de ovaz (5) pateu de ficat (5)
migdale (5) loboda (5) wasabi (5)
varza rosie (4) file de peste (4) pepene galben (4)
zahar vanilat (4) fistic (4) cafea (4)
mozarella (4) fidea (4) carne de vitel (4)
frisca (4) carne de curcan (4) crenvusti (4)
zmeura (3) zmeura (3) gorgonzola (3)
kiwi (3) compot (3) anason (3)
esenta de rom (3) lapte batut (3) pasta tomate (3)
chilli iute (2) macaroane (2) coacaze (2)
dulceata (2) suc natural (2) aripioare de pui (2)
fenicul (2) visine (2) anchois (2)
banane (2) macris (2) esenta de vanilie (2)
kefir (2) mango (2) leurda (2)
capsuni (2) cardamon (1) stevie (1)
varza de bruxelles (1) file de cod (1) biscuiti (1)
cotlet de porc (1) nuca de cocos (1) ciocolata alba (1)
cacao (1) piersici (1) barnza (1)
carne de pasare (1) foi lasagna (1) mascarpone (1)
spaghetti (1) jambon de porc (1) cirese (1)
fructe de padure (1) ementaler (1) vanat (1)
ceapa ciorii (1) sirop (1) ierburi de provance (1)
ciocolata (1) patrunjel radacina (1) coaja de portocala (1)
melci (1) tortellini (1) ciolan afumat (1)
afine (1) pere (1) gulii (1)
macrou in ulei (1)
+ vezi toate
 
Tara:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Aperitive - Pagina 85
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z