SiteDeBucate » Aperitive

Retete Aperitive cu susan

 Pernute picante de cartofi Pernute picante de cartofi
-Dam cartofii pe razatoare -adaugam ouale -apoi untul si cascavalul -date pe razatoare, susanul, curry, praful de usturoi, piperul, sarea si amestecam -adaugam faina -amestecam pana nu se mai leaga de mana -infainam bine de tot locul unde lucram si ...
 Chiftelute de naut Chiftelute de naut
-Nautul se lasa la muiat de seara pe dimineata. A doua zi se pune la fiert in apa cu sare si vegeta -se zdrobeste nautu cu furculita ca sa ramana bucatele mai mari -toate ingredientele se pun intr-un vas incapator si se amesteca bine -se formeaza ...
 Placinta cu rosii si masline Placinta cu rosii si masline
Intr-un castron amestecam uleiul de masline, zeama de porto, plantele aromatice, sarea, piperul si zaharul. Separat amestecam faina cu malaiul si praful de copt, peste acestea adaugandu-se amestecul de ulei de masline, oul, si laptele, apoi ...
 Humus libanez Humus libanez
Pregatirea incepe de cu seara cand alegem nautul si il punem la inmuiat pana a doua zi de dimineata, cand il fierbem bine in apa cu sare. Oprim o cana din apa in care a fiert nautul. Dupa ce s-a fiert, il curatam de coji (dureaza o ora doua ...dar e ...
 Cartofi la cuptor Cartofi la cuptor
Curatam cartofii, ii taiem in bucati mari si ii fierbem pe jumatate in apa cu sare. Ii punem pe o farfurie si ii stropim cu ulei de masline, condimentam cu sare si piper. Amestecam pesmetul, boia si susanul. Tavalim bucatile de cartofii prin acest ...
 Varza de Bruxelles gratinata Varza de Bruxelles gratinata
Punem varza in apa fierbinte sa se opareasca pt cca 10 minute, apoi o lasam la scurs intr-o strecuratoare. Intr-un ibric punem untul la topit si adaugam amidonul, stingem cu lapte si smantana. Condimentam cu oregano, piper si sare. ...
 Saratele Saratele
Foaia de aluat o ungem cu oul batut. Separat dam pe razatoare cascavalul,apoi presaram peste aluat. Presaram si mac sau susan. Apoi cu un sucitor tasam bine amestecul de branza. Taiem fasii (sau alte forme preferate),punem in tava tapetata cu hartie ...
 Biscuiti cu telemea Biscuiti cu telemea
Se framanta un aluat din faina, unt, telemea rasa, 1 ou si 1 albus, sare in functie de cat de sarata este telemeaua si pasta de gulas iute (puteti inlocui cu boia iute sau nu si pasta de tomate). Se lasa 30 de minute la frigider. Se intinde apoi o ...
 Pizzette frantuzesti super-rapide Pizzette frantuzesti super-rapide
intinde cu sucitorul putin aluatul chiar pe folia pe care e asezat si taie-l in patrate de 10x10 cm; taie feliute salamul, ardeii sau gogosarii,ceapa rosie iar ouale fierte tari taie-le bucati potrivit de mari; condimenteaza pasta de rosii dupa gust ...
 Salata de vinete Salata de vinete
Vinetele se spala, se sterg cu un prosop si se inteapa din loc in loc cu furculita. Se aseaza in tava pe hartie de copt si se coc aproximativ o ora. Se lasa apoi sa se raceasca si se decojesc. Mie nu imi plac facute la robot, imi place sa mai gasesc ...
 Bulgarasi din cartofi cu branza Bulgarasi din cartofi cu branza
Cartofii ii fierbem in coaja in apa cu sare. Dupa ce-au fiert ii curatam si ii pasam. Adaugam untul, telemeaua si cascavalul rase, oul si patrunjelul. Potrivim gustul de sare si piper. Intr-un vas separat amestecam susanul cu pesmetul, in care vom ...
 Saleuri cu susan Saleuri cu susan
Se decongeleaza aluatul, se taie fasii, se unge cu galbenus, se presara cascaval ras, sare si susan. Intr-o tava se pune hartie de copt, se aseaza saleurile si se dau la cuptorul incins, pana se umfla si se rumenesc. ...
 Chiftelute de linte cu susan Chiftelute de linte cu susan
Lintea se fierbe in supa cu dafin 30 min, Se scoate foaia de dafin. Se curata morcovul si ceapa, se rad si se calesc. Se amesteca apoi cu verdeata, susan, oua, faina, smantana, fulgi de ovaz si linte si se condimenteaza. Cuptorul se incinge  la ...
 Aperitiv cu salate Aperitiv cu salate
Tartele sarate sunt cupmparate . Se face salata beof si salata de pui cu ciuperci cu care se umplu aceste cosulete.pentru buretele de branza se amesteca feta cu braza de vaci se condimeteza.Se formeaza bilute care se tavalesc prin boia,, ...
 Bretzel Bretzel
Se topeste drojdia si zaharul in 100 ml apa calduta.Se lasa la dospit pana se formeaza o spuma densa deasupra.Se cerne faina ,se adauga untul topit si racit,sarea (topita in 50 ml apa calduta),apoi se toarna si drojdia....se framanta un aluat elastic ...
 Cartofi cu susan Cartofi cu susan
Se curata cartofii, se spala si se taie in sferturi. Se pun le fiert pentru 15 minute in apa cu putina sare.Cand sunt gata se pun intr-o sita ca sa se scurga bine. Se incinge ulei intr-o tigaie si se pun sferturile de cartofi scurse bine de apa. Se ...
 Painici cu carne Painici cu carne
Se framanta aluatul si se lasa la crescut.Eu l-am facut la masina de paine. Carnea tocata o amestecam cu ou si condimente. Dupa ce a crescut aluatul rupem  bucati potrivite le aplatizam in palma punem carnita si rulam ca la sarmalute.Procedam ...
 Cabanos in foietaj Cabanos in foietaj
se desfac  cele doua foi din pachet [ operatiunea se efectueaza usor , foile find impaturate in folie ] fiecare foaie se imparte in 9 parti . in fiecare dreptunghi de foie se aseaza o bucata de cabanos si se ruleaza si se fac crestaturi. ...
 Cremvursti in foietaj Cremvursti in foietaj
Se lasa sa se dezghete foietajul la temperatura camerei,se intinde si se imparte in opt fiecare bucata,se taie cu un cutit bine ascutit.Se pune pe fiecare bucata cate un cremvursti,se ruleaza,se unge cu galbenus de ou,se cresteaza aluatul si se ...
 Cremwursti in foietaj Cremwursti in foietaj
Se lasa foaia de foietaj cateva minute la dezghetat. Se portioneaza in patrate, se ruleaza cate un cremwurst intr-un patrat de foaie, se aseza pe hartie de copt in tava de cuptor, se ung cu ou batut , se presara cu seminte de susan, se dau apoi la ...
Filtreaza retetele
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Aperitive cu susan
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z