SiteDeBucate » Aperitive

Retete Aperitive

 zucchini slice-felia cu dovlecei zucchini slice-felia cu dovlecei
Se spala bine dovlecelul/zucchini si se taie in 2 pe lungime si apoi in felii nici prea groase nici prea subtiri.atentie!!!dovlecelul nu se curata de coaja.Se amesteca in castron dovleceii cu ceapa verde taiata,branza rasa,sare,piper,un ardei iute ...
 APERITIV DIN CARTOFI NOI APERITIV DIN CARTOFI NOI
Se spala bine cartofii si se pun la fiert in apa cu sare.Dupa ce s-au fiert, se lasa putin la racit se se taie in 2(nu trebuie curatati de coaj).Se pune intr-o tava uleiul si se aseaja cartofii cu partea lata in jos.Din varf se scoate o parte din ...
 Dovlecei cu smintina la cuptor Dovlecei cu smintina la cuptor
Se spala dovlecelul, se taie felii si se sareaza. Se lasa pentru citeva minute sa se scurga apa din el.Se bat cu telul ouale peste care se adauga smintina, brinza rasa si grisul.Se amesteca cu grija si se adauga mararul tocat, piperul si sarea (daca ...
 Drob de vara Drob de vara
Vinetele se coc, se curata de coaja si se toaca marunt. Ceapa se toaca marunt si se pune la prajit in putin ulei. Rosiile se curata de coaja si se toaca marunt. Se amesteca vinetele tocate, ceapa, rosiile si oul. Casul il taiem cuburi subtiri si il ...
 Castraveti  umpluti Castraveti umpluti
Se spala se curata castravetele, ardeiul, ciuperca (se da in citeva clocote), rosia. Se taie in doua si se scoate miezul de la castravete, dupa care se umple cu rosie, ardei, ciuperca tocate marunt si amestecate cu sare, piper, verdeata dupa gust. ...
 Salata aperitiv Salata aperitiv
Se curata, spala, fierb pastaile. Se scurg intr-o strecuratoare. Dupa ce s-au racit, se mixeaza, se aduga sare dupa gust, facultativ usturoi tocat fin, se amesteca cu maioneza, se orneaza, servindu-se ca aperitiv etc. ...
 Dovlecei pane Dovlecei pane
Se face un aluat ca de clatite prin care se trec feliile de dovlecel care in prealabil a fost curatat de coaja. Se coc in ulei si se scot pe un prosop de hartie pentru a absorbi surplusul de ulei.Se servesc cu mujdei de usturoi sau cu rosii. ...
 Piure de macris Piure de macris
Cureti macrisul,il speli si-l pui la fiert pe foc iute.Dupa ce a fiert,il strecori si il toci marunt.Faci un sos alb din unt,faina si lapte pe care il amesteci cu macrisul.Potrivesti de sare si gata!Piureul e bun si asa simplu,dar si cu ochiuri sau ...
 Rosii/castravetzi umpluti cu crema de branza Rosii/castravetzi umpluti cu crema de branza
Mai intai, se taie rosiile in jumatate si se lasa la scurs alaturi de castravetzi.Castravetzii se taie pe lungime.Se ia felia de branza si se da pe razatoare. Ulterior, se freaca (cu ajutorul mixer-ului) cu untul si apoi se trece la tocarea ...
 bruschete de rosii cu busuioc bruschete de rosii cu busuioc
rosia se spala si se taie cubulete marunte. usturoiul se da pe razatoarea mica si se amesteca cu rosia taiata, busuiocul se toaca marunt. toate ingredientele se omogenizeaza si se da la rece vreo 20 min. intre timp se taie painea feliute subtiri si ...
 cartofi " gratin" cartofi " gratin"
cartofii se spala si se taie semiluna. se fierb 5 minute si se pun la scurs.se face o campozitie din oua,smantana,100gr parmezan ras si 1/2 legatura marar tocat.cartofii pe jumatate fierti se stropeste cu vin,ulei de masline si se amesteca cu toate ...
 Inele de ceapa Inele de ceapa
Cepele de taie in rondele potrivite, se desface fiecare cerculet, se sareaza, separat se pregateste amestecul din faina si lapte caldut, ouale se sparg se amesteca si se pune un praf de sare, dupa ce ouale sunt batute bine se incorporeaza in ...
 pachetel pachetel
Se toaca varza julien,se prepara cu zeama de lamaie,putin piper,sare,marar si ulei.Se taie mangoul pe jumatate si se scoate miezul (se pastreaza doar coaja) ,se prajesc ciupercile pleurotes si se sareaza.Se umple coaja de mango cu salata de varza si ...
 Dovlecei umpluti cu branza Dovlecei umpluti cu branza
Cureti dovlecei de coaja, ii tai pe lungime in jumatati si ii scobesti de miez pe care nu-l arunci. Pui dovlecei sa se prajeasca si apoi ii scoti si ii lasi sa se scurga foarte bine de ulei. Intre tinp , amesteci miezul dovleciloe cu orez fiert, ...
 SALATA FOARTE PICANTA SALATA FOARTE PICANTA
Se coc ardeii si rosiile. Vinetele se taie felii groase (cat un deget), se pun intr-un castron, se presara sare si se lasa 2-3 ore pana iese zeama din ele. Intr-o tigaie se incinge ulei si se pun la prajit vinetele dupa ce se storc de zeama, apoi se ...
 Ciuperci Umplute Ciuperci Umplute
Curatam ciupercile, le spalam si le punem la scurs.Separat tocam coditele ciupercilor, ceapa, usturoiul, ardeiul si le calim intr-o tigaie cu ulei de masline...le lasam 5 minute apoi adaugam si kaizerul taiat si amestecam, turnam vinul si lasam sa ...
 Chiftele din morcovi si cartofi Chiftele din morcovi si cartofi
Cartofii si morcovii se rad pe razatoarea mica, se spala sub un jet de apa si se scurg bine. Apoi se pun intr-un bol, se adauga sare, piper, usturoiul zdrobit (daca nu doriti nu puneti), ouale si faina. Se amesteca bine si se adauga maghiranul sau ...
 Budinca din dovlecei Budinca din dovlecei
Dovleceii curatati se taie cu un cutit econom (din acela pentru curatat) sa iasa ca niste tagliatele. Se sareaza si se pun sa se scurga intr-o strecuratoare, cel putin o ora.Se bat ouale, smantana si iaurtul si se adauga restul ingredientelor. Se ...
 Salata de rosii,prajite Salata de rosii,prajite
Intr-o tigaie,se pune ulei de masline;se prajeste in el (impreuna)ardeiul iute si rosiile.Rosiile, spalate,se taie in 2;ardeiul iute doar se spala.Cind ardeiul iute este facut,se scoate din tigaie,se lasa sa se raceasca putin;rosiile se decojesc si ...
 Barcute cu ciuperci Barcute cu ciuperci
Ciupercile spalate si curatate de pielite se fierb in apa cu sare,dupa care se lasa la scurs.Usturoiul pisat il amestecam cu maioneza.Ciupercile le tocam marunt (eu le-am pus la robot),dupa care le amestecam cu maioneza cu usturoi. Potrivim gustul de ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-9091-100101-110111-120121-130131-140141-150151-156
Filtreaza retetele
Ingredient:
aluat (157) piept de pui (153) mustar (151)
cimbru (142) ardei gras (131) busuioc (126)
otet (123) salam (115) zahar (114)
iaurt (111) margarina (107) orez (104)
vinete (104) parmezan (99) susan (98)
verdeata (97) bacon (96) ficat (93)
dovlecei (92) carne tocata (91) praf de copt (87)
branza de vaci (86) galbenus (86) vin (83)
oregano (82) porumb (80) castraveti (74)
spanac (70) vegeta (69) telina (66)
salata verde (65) peste (64) malai (63)
chimen (61) vita (61) vin alb (61)
ton (60) branza topita (60) mazare (60)
dafin (58) conopida (54) rozmarin (53)
carnati (51) nucsoara (51) ardei iute (51)
gogosar (50) mozzarella (50) sunca presata (49)
icre (46) somon (44) mac (43)
praz (42) carne de porc (42) ketchup (41)
apa minerala (38) curry (38) nuca (37)
varza (37) castraveti murati (37) coriandru (37)
aluat foietaj (36) gris (33) bulion (30)
feta (29) amidon (28) franzela (27)
sos de soia (25) fasole verde (25) ridichi (24)
untura (24) tarhon (23) drojdie uscata (22)
slanina (21) gaina (20) mere (19)
menta (19) gelatina (19) ghimbir (19)
parizer (19) menta (19) suc de lamaie (18)
bicarbonat (18) foi de placinta (18) piper boabe (18)
hrean (17) capere (17) suc de lamaie (16)
carne de vita (16) suc de rosii (16) salam uscat (15)
miere (15) drojdie proaspata (14) costita afumata (13)
ienibahar (13) bagheta (13) kaiser (13)
supa de pui (12) muschi de porc (11) telemea de oaie (11)
sfecla rosie (11) pastarnac (11) lipii (11)
scortisoara (10) crap (10) ardei kapia (9)
paste (9) salvie (9) maghiran (9)
sardele (8) leustean (8) vanilie (8)
albus (8) cuisoare (8) stafide (8)
fasole boabe (8) portocale (8) carne de miel (7)
sofran (7) arpagic (7) zahar pudra (7)
sparanghel (7) alune (6) broccoli (6)
coaja de lamaie (6) salau (6) struguri (6)
andive (6) prosciuto (6) vin rosu (6)
ananas (6) caise (5) rom (5)
fulgi de ovaz (5) pateu de ficat (5) migdale (5)
loboda (5) wasabi (5) pulpe de pui (5)
pepene galben (4) zahar vanilat (4) fistic (4)
cafea (4) mozarella (4) fidea (4)
carne de vitel (4) frisca (4) carne de curcan (4)
crenvusti (4) varza rosie (4) file de peste (4)
gorgonzola (3) kiwi (3) compot (3)
anason (3) esenta de rom (3) lapte batut (3)
pasta tomate (3) zmeura (3) zmeura (3)
coacaze (2) dulceata (2) suc natural (2)
aripioare de pui (2) fenicul (2) visine (2)
anchois (2) banane (2) macris (2)
esenta de vanilie (2) kefir (2) mango (2)
leurda (2) capsuni (2) chilli iute (2)
macaroane (2) nuca de cocos (1) ciocolata alba (1)
cacao (1) piersici (1) barnza (1)
carne de pasare (1) foi lasagna (1) mascarpone (1)
spaghetti (1) jambon de porc (1) cirese (1)
fructe de padure (1) ementaler (1) sirop (1)
vanat (1) ceapa ciorii (1) ierburi de provance (1)
ciocolata (1) patrunjel radacina (1) coaja de portocala (1)
ciolan afumat (1) melci (1) tortellini (1)
afine (1) pere (1) gulii (1)
macrou in ulei (1) cardamon (1) stevie (1)
varza de bruxelles (1) file de cod (1) biscuiti (1)
cotlet de porc (1)
+ vezi toate
 
Tara:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Aperitive - Pagina 121
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z