SiteDeBucate » Aperitive » Rulouri festive

Rulouri festive

Categoria Aperitive

Ingrediente - Rulouri festive

4 dovlecei
300 g file de somon
2 linguri unt
cateva ramuri de marar
1 lingura hrean ras
100g germeni de soia, frunze de macris, de untisor, chives sau cozi de ceapa verde
sare
piper.
Mod de preparare - Rulouri festive
Taiati dovleceii (pe lungime) in felii cu grosimea de 2 - 3mm, fara sa-i curatati.
Opariti feliile timp de 3 - 5 minute cu apa sarata si piperata, apoi scoateti-le intr-un vas cu apa rece.
In acest fel, feliile isi vor pastra culoarea placuta.
Scurgeti-le de apa si stergeti-le cu servetele.
Tocati cat mai marunt mararul si amestecati-l cu hreanul ras fin si cu untul.
Ungeti feliile de dovlecel cu un strat din acest amestec si puneti deasupra cate o felie de somon, taiata la fel de mare ca felia de dovlecel.
Presati sa se lipeasca bine cele doua felii, apoi rulati-le si prindeti rulourile cu scobitori, ca sa nu se desfaca.
Puneti aceste rulouri pe un "pat" verde din germeni de soia, macris, untisor, frunze crude de hrean, chives sau cozi de ceapa verde, taiate in segmente de 5-10cm.
Pofta buna!


Comentarii
Fii primul care adauga un comentariu

Comenteaza
Cod validare
 Trimite comentariul 
Retete similare
Review
Voteaza reteta:
Rating: 0 / 5
0 voturi

Scrie propriul review
horoscopul de azi
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Reteta Rulouri festive
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z