SiteDeBucate » Aperitive

Retete Aperitive cu mazare

 Chapati (lipie Indiana) cu ghiveci de legume Chapati (lipie Indiana) cu ghiveci de legume
Ghivciul de legume il preparam in felul urmator: Fierbem ciupercile, porumbul, mazarea, ardeiul, morcovul si orezul intr-o craticioara timp de 20 minute. Separat intr-o tigaie incingem 2 linguri de ulei si calim ceapa cu usturoiul. Scurgem legumele ...
 Garnitura de mazare Garnitura de mazare
-Fierbem mazarea,apoi o scurgem si o amestecam cu restul ingredientelor.Simplu,nu? ...
 Omleta cu mazare si porumb Omleta cu mazare si porumb
Se caleste ceapa in putin ulei, se adauga porumbul si mazarea, apoi ouale. Se amesteca din cand in cand, iar la final se adauga branza taiata cubulete si se condimenteaza. ...
 Salata cu paste si porumb Salata cu paste si porumb
Le amesteci pe toate si.....POFTA BUNA. ...
 Rulada de carne Rulada de carne
Se fac 8 foi de clatita. Se caleste in ulei ceapa,se adauga legumele,sarea, piperul,cimbrul si mararul. Se lasa sa se raceasca putin, apoi se adauga carnea. Intreaga compozitie se imparte in 8 parti si se intinde pe folile de clatita . Peste carne se ...
 Riz cantonais Riz cantonais
  Preparare : Intr-un vas cu apa cu sare clocotita punem orezul la fiert si il lasam sa fiare 15-18 minute in functie de indicatia de pe cutie. Intr-un vas separat se pun impreuna mazarea si morcovul, se calesc cateva minute cu o lingurita de ...
 Cosulete cu salata Cosulete cu salata
Pentru aluat, se amesteca faina cu sarea, se adauga untul rece taiat cubulete, galbenusul si apa si se framanta bine. Se lasa sa stea la temperatura camerei o ora, dupa care se intinde o foaie, se decupeaza si se intinde in formele unse si tapetate ...
 Placinta cu pui si ciuperci Placinta cu pui si ciuperci
Pentru crusta, se amesteca toate ingredientele (fara apa) pana cand se aseamana cu firimiturile, apoi se adauga apa cat sa se tina aluatul. Se formeaza o bila, se infasoara in celofan si se tine la frigider 30min. 25g de unt se topesc intr-o tigaie, ...
 Piure de cartofi marmorati Piure de cartofi marmorati
Fierbe cartofii in apa cu sare apoi scurge-i si fa-i piure cu 40 gr unt, 150 ml lapte, sare si piper, dupa gust. Fierbe mazarea cu lichidul din conserva timp de 3 minute apoi fa-o piure cu restul de unt si lapte, sare si piper, dupa gust. Amesteca ...
 Piftie de post cu zarzavaturi Piftie de post cu zarzavaturi
Se fierb in apa (3 litri) toate zarzavaturile taiate cubulete mici( ma refer la cele care nu sunt congelate) si conopida buchetele foarte mici cu sare si vegeta apoximativ 20-30 minute. Se pune gelatina , usturoiul si la final patrunjelul ...
 Orez cu legume Orez cu legume
Se incinge un wok. Se pune uleiul la incins dupa care se adauga ceapa taiata marunt si se caleste cateva minute. Se adauga apoi morcovul taiat cubulete, ardeiul rosu tocat si la sfarsit mazarea. Daca aveti mazare congelata aceasta trebuie lasata la ...
 Piftie de curcan Piftie de curcan
Carnea se spala si se pune intr-o oala mai mare. Cu cat se pune curcan mai mult cu atat se va inchega mai bine. Se adauga peste ea apa rece atat cat sa o acopere doar cu doua trei degete. Se pun in oala doi trei catei de usturoi pentru gust, boabele ...
 Orez cu legume si ou Orez cu legume si ou
 Se incinge un wok si se caleste in ulei la foc rapid morcovul taiat cubulete mici apoi se adauga ghimbirul si mazarea decongelata dinainte. Orezul se fierbe in supa pentru 15 minute acoperit cu folie de aluminiu si capac iar dupa cele 15 minute ...
 Orez rosu si alb cu legume si creveti Orez rosu si alb cu legume si creveti
Se pune orezul rosu in 4 cantitati de supa, se adauga  putin cardamon, sare, piper si cand incepe sa fiarba se acopera cu o folie de aluminiu si se strange etans la gura. Se pune deasupra un capac si se lasa pe foc foarte mic pentru 40-45 ...
 SALATA DE BOEUF CU BACON SI CASCAVAL SALATA DE BOEUF CU BACON SI CASCAVAL
Se taia toate cubulete mici ,apoi se pune mazarea ,(daca vreti puteti sa tocati pieptul ,noi l-am taiat cubulete mici) si smantana se ameteca bine toate apoi se pune maioneza Se decoreaza dupa bunul plac al fiecaruia daca puneti smantana e mult mai ...
 Salata de boeuf Salata de boeuf
    --maioneza: doua galbenusuri(unul crud,unul fiert) 400gr ulei sare zeama de lamaie galbenusul fiert se trece printr-o sita fina si se amesteca cu cel crud se adauga o lingura de ulei si se amesteca bine,apoi se adauga in fir subtire ...
 Mousse de sparanghel verde cu mazare si tarhon Mousse de sparanghel verde cu mazare si tarhon
Unge cu 1 lingurita ulei de masline 3 vase a cate 100 ml si aseaza la baza acestora cate o foaie de copt rotunda. Taie sparanghelul in bucatele si pune-l intr-un blender. Adauga in blender 100 gr mazare si paseaza legumele pana se obtine un piure ...
 Legume la tigaie cu sunculita de pui Legume la tigaie cu sunculita de pui
Se pune cubuletul de unt intr-o tigaie de teflon, se lasa pana se topeste si adaugam legumele congelate peste care vom pune un capac si le vom lasa asa pana se vor inmuia. Intre timp taiem sunculita cubulete si o punem si pe ea peste legume, mai ...
 Oua cu legume la cuptor Oua cu legume la cuptor
Legumele le punem la inabusit cu putin unt, dupa care adaugam branza si sunculita taiata cubulete, lasam putin si acest amestec il punem intr-o tava de chec pe care o ungem cu ulei, iar deasupra vom une ouale taiate pe jumatate, apoi peste oua vom ...
 salata boeuf salata boeuf
carnea , morcovul , telina , patrunjelul si cartofii se fiebin apa cu sare [ eu le fierb en-gros in oala cu aburi sub presiune legumele nu se sfarima , zeama ramane limpede si fac galuste in ea astfel am si supica ] se scurg , se lasa sa se raceasca ...
123
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Aperitive cu mazare
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z