Icre de biban prajite
speli sub jet de apa rece icrele,le pui pe un servet sa se scurga bine de apa apoi le presari cu sare si piper. intr-o farfurie pui cateva linguri de faina amestecata cu condimentul pt peste si treci icrele prin acest amestec.le prajesti in ulei ...
Snitel de salau
se spala si se usuca fileurile de salau apoi se presara cu putina sare si piper.ouale se bat cu sare,boia,usturoiul granulat si rozmarinul.se trec fileurile prin faina,apoi prin ou si la final prin pesmet,se prajesc in ulei pe ambele parti pana ...
Peste cu maioneza
Pestele intreg se curata de solzi, de intestine, se spala si se taie bucati potrivite. Daca folositi file de peste, doar trebuie spalat.Intr-o cratita, punem apa si asteptam sa inceapa sa fiarba. Adaugam sare, condimente, foi de dafin, putin vin sau ...
Rulouri picante de salau
Cureti cartofii si ii tai cubulete, iar ardeii, fasii. Intr-o tigaie cu ulei, pui cartofii sa se caleasca usor. Dupa 5 minute, adaugi ardeii, ii lasi sa se caleasca impreuna inca 5 minute si, apoi, torni putina apa in asa fel incat sa se inabuse ...
file de salau pane
Pestele, spalat curatat, taiat pe lungime, curatat de oase, se taie fileu, se trec prin faina, ou batut si pesmet.Se rumenesc pe ambele parti.Se serveste cu felii de lamaie alaturi. ...
1