SiteDeBucate » Supe, Ciorbe, Borsuri

Retete Supe, Ciorbe, Borsuri

 Supa crema de morcovi Supa crema de morcovi
Se taie morcovii in felii subtiri si se punintr-o cratita cu untul si cu ceapa taiata in feliute. Cand morcovul a inceput sa se inmoaie, se pune sarea, zaharul, cateva frunze de patrunjel, cartofii curatati si taiati felii in prealabil. Se ...
 Supa cu ceapa Supa cu ceapa
Cartofii se fierb, apoi ceapa se taie marunt si se caleste intr-o tigaie in care s-a pus untul. Se adauga smantana, sare, piper, lapte, putina branza rasa si se lasa pe foc cam 10-15 minute. Cand este gata se amesteca foarte bine si se poate ...
 Ciorba de mazare cu pui Ciorba de mazare cu pui
Taiati puiul in bucati si prajiti-l 15 minute in ulei. Ceapa si morcovii, curatate si spalate, taiati-le marunt, apoi caliti-le 5-6 minute in ulei. Adaugati mazarea si sucul de roșii maruntite, si mai caliti inca 10 minute. Adaugati 3 litri apa, ...
 Ciorba de peste Ciorba de peste
Pestele se curata de solzi, de branhii, intestine si se taie in bucati potrivit de mari. Zarzavatul se taie si acesta in bucati mici si se pune la fiert. Rosiile se curata de coaja dupa ce in prealabil au fost oparite. Se dau prin razatoare ...
 Ciorba de burta Ciorba de burta
Burta se spala si daca are miros se tine cateva ore in apa cu cateva linguri de otet. Timp de 2 ore se fierbe burta si dupa aceea se taie in fasii potrivite. Legumele se curata si se fierb si ele cu bucatelele de burta. Se adauga sare dupa ...
 Supa rece de telina Supa rece de telina
Se amesteca toate ingredientele cu mixerul pana se formeaza o spuma. Inainte de a se servi se pune verdeata tocata pe deasupra. Pofta buna! ...
 Ciorba de crenvursti Ciorba de crenvursti
Puneti la fiert in 2 litri apa ceapa si morcovul, curatate, spalate si tocate marunt. Dupa 25 de minute puneti crenvurstii, fierti separat, si taiati in rondele. Lasati sa fiarba 10 minute, apoi puneti iaurtul, amestecat cu faina si patrunjelul tocat ...
 Ciorba greceasca Ciorba greceasca
Carnea se taie in bucati si se pune la fiert in apa. Cand da in fiert, se indeparteaza spuma si se adauga ceapa si zarzavaturile intregi. Dupa ce au fiert se scoate zarzavatul si se pune orezul spalat. Cand a fiert orezul se pune sare dupa ...
 Bors traditional cu legume de vara Bors traditional cu legume de vara
Pui la fiert 1,5 litri apa cu putina sare. Cureti si speli legumele. Tai radacinoasele si dovlecelul in cubulete, ardeii in fasii inguste, cartofii in cuburi, iar ceapa si verdeata marunt.Intr-o oala de 3 litri, torni uleiul si inabusi legumele ...
 Ciorba de varza dulce Ciorba de varza dulce
Speli varza, o tai in jumatate, ii indepartezi cotoarele si nervurile mai groase.O tai in cubulete de 2 cm, pe care le oparesti cu apa fierbinte, usor sarata. Tai kaizerul in felii subtiri, apoi in fasii inguste. Oparesti rosia, o decojesti si o tai ...
 Supa de ceapa si telina Supa de ceapa si telina
Cureti ceapa si telina. Tai ceapa solzisori, iar telina in cubulete.In oala pentru supa, torni uleiul si calesti putin legumele, pana se inmoaie.Stingi cu apa calda, apoi adaugi treptat sucul de rosii si praf de usturoi dupa gust si continui ...
 Supa crema cu mazare Supa crema cu mazare
Fierbi cuburile de concentrat in apa, pana se dizolva. Cureti dovleceii, ceapa si mazarea. Tai ceapa marunt, iar dovleceii in cubulete.Inabusi in unt topit, timp de 3 minute, ceapa si dovleceii, acoperind vasul.Torni supa fierbinte, adaugi mazarea si ...
 Supa crema de cartofi si telina Supa crema de cartofi si telina
Cureti legumele si le speli. Tai cartofii in bucati, iar telina in cubulete si le pui in oala sub presiune. Adaugi laptele si supa de legume. Inchizi ermetic capacul si fierbi timp de 15 minute, cronometrand din momentul in care oala incepe sa ...
 Supa de rosii cu orez Supa de rosii cu orez
Speli rosiile si le tai in felii. Cureti si toci marunt ceapa. Pui la incalzit apa.Topesti untul in oala pentru supa. Calesti ceapa si feliile de rosii, apoi stingi cu apa fierbinte si continui fierberea timp de 10-15 minute.Intre timp, alegi si ...
 Supa crema de dovlecei cu sunca Supa crema de dovlecei cu sunca
Cureti dovleceii de coaja si ii tai in cuburi. Cureti ceapa si usturoiul. Toci marunt ceapa, iar usturoiul il dai pe razatoarea mica sau il zdrobesti cu putina sare. Pui la incalzit supa de legume.Intr-o oala de 2,5 litri, calesti ceapa si usturoiul ...
 Supa de vara dreasa cu oua Supa de vara dreasa cu oua
Cureti si speli zarzavatul, il tai marunt si il pui la fiert, pentru 15 minute, intr-un vas cu 2 litri apa clocotita, acoperit cu un capac.Intre timp, oparesti rosiile, le decojesti si le maruntesti in blender sau le strivesti cu furculita. Cureti ...
 Supa de rosii cu taitei de dovlecei Supa de rosii cu taitei de dovlecei
Spala rosiile, taie-le bucati si pune-le la fiert in cei 2 l de apa, impreuna cu ceapa. Curata dovleceii, scoate-le semintele cu o lingurita, da-i pe razatoare, pune-le deasupra doar un praf cu sare si lasa-i la inmuiat.Scoate rosiile fierte din oala ...
 Supa de chimen Supa de chimen
Zarzavaturile taiate ca taiteii se fierb impreuna cu chimenul. Cand au fiert, se strecoara, se pune zeama din nou la foc, adaugand faina foarte usor rumenita in untura.Se sareaza dupa gust. Se mai lasa cateva clocote, apoi se da la masa. Cu crutoane! ...
 Supa rece de castraveti Supa rece de castraveti
Spala castravetii si curata-i de coaja.Intr-un vas de sticla sau plastic, da castravetii pe razatoare, amesteca-i cu putina sare, dupa care lasa la rece o ora. Amesteca restul ingredientelor si combina cu castravetii, impreuna cu sucul lasat.Serveste ...
 Supa de zarzavat cu razalei Supa de zarzavat cu razalei
Pui apa la fiert si in acest timp cureti si tai morcovii, radacina de patrunjel si telina si cartofii cubulete, iar ceapa o tai marunt. Jumatate din cantitatea de zarzavaturi o calesti 2-3 minute in ulei, iar zarzavaturile ramase le pui in apa la ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-90
Filtreaza retetele
Ingredient:
porc (127) cimbru (121) tarhon (120)
suc de rosii (117) dafin (114) mazare (113)
ceapa verde (111) boia (109) gris (108)
verdeata (101) zahar (91) iaurt (90)
ciuperci (90) fasole verde (88) praz (84)
fidea (78) carne tocata (77) conopida (71)
piept de pui (66) galbenus (60) peste (60)
gaina (60) ardei iute (56) spanac (52)
gogosar (50) dovlecei (43) loboda (41)
supa de pui (38) paste (37) patrunjel radacina (36)
cascaval (35) busuioc (35) carne de porc (31)
chimen (30) sfecla rosie (29) branza (28)
fasole boabe (28) carne de vita (27) ciolan afumat (25)
stevie (25) costita afumata (24) slanina (23)
porumb (23) pulpe de pui (23) bacon (21)
vin (21) piper boabe (19) crap (18)
taietei (18) parmezan (18) salata verde (17)
bicarbonat (16) menta (15) menta (15)
ketchup (15) broccoli (15) nucsoara (14)
coriandru (14) carnati (14) sunca (14)
untura (13) margarina (13) gulii (13)
mere (12) ghimbir (12) castraveti (12)
lapte batut (12) macris (11) vin alb (11)
hrean (11) nuca (11) curry (11)
ardei kapia (10) carne de miel (10) oregano (10)
pesmet (10) amidon (10) cuisoare (9)
carne de pasare (9) maghiran (9) scortisoara (9)
sparanghel (8) aripioare de pui (8) rozmarin (8)
pasta tomate (7) cafea (7) apa minerala (7)
ficat (7) franzela (7) carne de vitel (7)
frisca (7) mustar (7) salau (6)
portocale (6) somon (6) carne de curcan (6)
suc de lamaie (5) ienibahar (5) praf de copt (4)
varza rosie (4) malai (4) vanilie (4)
visine (4) suc de lamaie (4) leurda (4)
albus (4) sos de soia (4) feta (3)
fenicul (3) mozzarella (3) smantana dulce (3)
miere (3) drojdie proaspata (3) bagheta (3)
struguri (3) banane (2) sofran (2)
zahar vanilat (2) vin rosu (2) telemea (2)
ananas (2) ridichi (2) kaiser (2)
arpagic (2) gutui (2) melci (2)
salvie (2) susan (2) aluat (2)
file de peste (2) cirese (2) anason (2)
esenta de vanilie (1) icre (1) stafide (1)
crenvusti (1) branza topita (1) supa instant (1)
compot (1) pepene verde (1) prosciuto (1)
tortellini (1) cacao (1) drojdie uscata (1)
mozarella (1) muschi de porc (1) capsuni (1)
fulgi de ovaz (1) vinete (1) pepene galben (1)
rom (1) zahar pudra (1) castraveti murati (1)
alune (1) branza de vaci (1) caise (1)
salam (1) spaghetti (1) coaja de lamaie (1)
mac (1) sirop (1) varza de bruxelles (1)
ciocolata (1) telemea de oaie (1)
+ vezi toate
 
Tara:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Supe, Ciorbe, Borsuri - Pagina 40
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z