SiteDeBucate » Supe, Ciorbe, Borsuri

Retete Supe, Ciorbe, Borsuri cu loboda

 Ciorba de loboda Ciorba de loboda
Am spalat toate legumele, am tocat marunt morcovul,pastranacul si le-am pus la fiert  in apa calda ,am adaugat sarea si uleiul si dupa 10 minute ceapa tocata marunt si gogosarul, am lasat sa fiarba la foc mediu inca 10 minute si am adaugat ...
 Ciorba cu loboda si afumatura Ciorba cu loboda si afumatura
Carnea si legumele se taie bucatele mici. Se pun la fiert pt inceput ceapa, morcovii, gogosarul, carnea, pe la jumatate se adauga cartofii, sucul de rosii, sarea. In final punem si borsul, ouale, verdeata si gata ciorba. ...
 Ciorba de miel a la Radu Anton Ciorba de miel a la Radu Anton
 Preparare :  Spalam si pregatim bucatile de carne . Dupa aceae spalam si curatam zarzavatul . Eu le-am maruntit  cubulete iar telina si pastranacul le-am facut cu robotul.    Se pune zarzavatul si carnea de miel la fiert ina ...
 Ciorba de loboda cu ou intreg Ciorba de loboda cu ou intreg
Loboda o spalam si o oparim in apa fiarta cu sare, apoi scoatem loboda din apa si o tocam marunt.  Nu aruncam apa, o punem in ciorba, cand fierbem legumele. Punem legumele la fiert, apoi adaugam rosiile sau sucul de rosii si loboda tocata. Lasam ...
 Ciorba de loboda Ciorba de loboda
Curatam si spalam bine legumele in mod special loboda si stevia in multe ape.Morcovii si albitura se curata si se dau prin razatoarea mare. Ceapa si usturoiul se toaca cu tot cu frunze apoi se calesc in ulei. Adaugam morcovii si albitura si mai ...
 Ciorba cu loboda Ciorba cu loboda
Cartofii se curata,se spala si se taie cuburi dar nu foarte mari. ardeiul rosu si galben se spala si se toaca marunt. ceapa se curata,se spala si se taie rondele. morcovul se curata,se spala si se da pe razatoarea cu ochiuri mari. patrunjelul si ...
 Bors de loboda cu perisoare Bors de loboda cu perisoare
Pui la fiert legumele in apa rece. Carnea o amesteci cu ceapa verde si patrunjelul tocate fin,cu orezul,oul,sare si piper si formezi perisoare. Cand legumele sunt pe jumatate fierte,adaugi perisoarele,loboda tocata marunt si lasi sa fiarba la foc ...
 Ciorba de legume, cu bors de casa Ciorba de legume, cu bors de casa
          Legumele spalate se taie in bucati mici, apoi se pun la fiert in apa cu sare  ( dovleceii se pun la fiert  ultimii, fiindca fierb mai repede), apoi  adaugam  si  loboda tocata  ...
 Supa de vara dreasa cu oua Supa de vara dreasa cu oua
Cureti si speli zarzavatul, il tai marunt si il pui la fiert, pentru 15 minute, intr-un vas cu 2 litri apa clocotita, acoperit cu un capac.Intre timp, oparesti rosiile, le decojesti si le maruntesti in blender sau le strivesti cu furculita. Cureti ...
 Zama de gaina cu tocmagi Zama de gaina cu tocmagi
Amesteci ouale cu faina si cu un praf de sare si framanti un aluat elastic. Intinzi o foaie subtire pe care o tai taietei subtiri si-l lasi sa se usuce.Cureti gaina, o speli si o pui la fiert in apa cu un praf de sare si cu ceapa intreaga curatata. ...
 Bors cu gaina Bors cu gaina
Cureti gaina, o speli si o pui la fiert cu apa rece. Dupa ce a fiert, scoti gaina pe un platou si in zeama pui fideaua sa fiarba. Pui verdeata si loboda, sarea si borsul si lasi sa dea un clocot. Acest bors nu se drege. Tai gaina in bucati si mananci ...
 Bors de loboda Bors de loboda
Se curata morcovul si telina, se dau pe razatoarea mica si se pun la fiert in oala cu apa rece. Se lasa pana sunt aproape fierte. In timpul acesta se curata prazul, se taie marunt si se pune peste morcovul si telina aproape fierte. Se pune si cana de ...
 Bors de miel Bors de miel
Se tine carnea in apa rece cam 1 ora, schimband din cand in cand apa ca sa iasa bine sangelele. Puneti-o apoi la fiert in 4 litri de apa rece cu putina sare. Cand clocoteste luati spuma si lasati-o la fiert la foc mic. Dupa 40-45 minute adaugati ...
 Ciorba de fasole cu afumatura Ciorba de fasole cu afumatura
Fasolea se spala si se lasa in apa rece cu o seara inainte. Afumatura se parleste daca mai trebuie, se rade cu cutitul si se spala bine.Intr-o oala (de fiert sub presiune) se pune carnea la fiert in apa rece fara sare. Spalati fasolea, alegeti-o ...
 Ciorba de oase Ciorba de oase
Cea mai buna carnita pentru ciorbe este cea de pe oasele cu maduva si zgarciuri multe la capete. E o placere sa le rontai. Ne abtinem si dam si la catei cate ceva. Spalati oasele si puneti-le la fiert in 4 litri de apa rece cu putina sare. Cand ...
 Zama de loboda rosie cu paparaie Zama de loboda rosie cu paparaie
Intro oala de 3 litri punem la fiert ceapa, morcovii, telina, curatate si spalate.Intre timp intro farfurie adanca batem bine ouale, adaugam grisul, amestecam bine si punem la prajit aceasta paparaie cu gris intro tigaie in care am incins cele 3 ...
 Bors cu de toate Bors cu de toate
Calesc usor ceapa, adaug legumele date pe robot, le calesc 2-3 minute impreuna, adaug zeama in care a fiert spanacul,le las sa fiarba. Adaug loboda si leusteanul taiate marunt. Cand legumele sunt fierte,condimentez, acresc dupa gust, presar cu ...
 Ciorba de fasole cu jambon crud Ciorba de fasole cu jambon crud
Fasolea se spala si se lasa in apa rece cu o seara inainte. Jambonul se parleste daca mai trebuie, se rade cu cutitul si se spala bine.Intr-o oala (de fiert sub presiune) se pune carnea la fiert in 3 litri de apa rece cu putina sare. Spalati fasolea, ...
 Bors de gaina cu loboda Bors de gaina cu loboda
Aluatul de taitei:Oul impreuna cu praful de sare si faina se amesteca si se framanta bine.Am folosit ou de tara si taiteii au iesit o culoare galbuie ,frumoasa foc...Se intinde o foaie subtire,se ruleaza si se taie fasii subtiri sau mai groase in ...
 Ciorba de vitel cu legume si perisoare Ciorba de vitel cu legume si perisoare
Puneti la fiert, la foc mic, in 3 litri de apa ceapa mare, morcovii si albitura, impreuna cu 1/3 din carne taiata bucati mari. Adaugati ardeiul rosu taiat cubulete mici si 2 lingurite baza pentru mancaruri. Lasati sa fiarba la foc mic, cu capac, ...
123
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Supe, Ciorbe, Borsuri cu loboda
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z