SiteDeBucate » Supe, Ciorbe, Borsuri

Retete Supe, Ciorbe, Borsuri cu carne de pasare

 Bors de sfecla ( sfecolinic ) Bors de sfecla ( sfecolinic )
1. carne de pasare s-au de porc 500~700 gr se fierbe aparte supa la o cratita de 5 litri se ea spuma 150 gr fasole se pun sa se umfle peste noapte in apa si se fierb pina cind sint aproape gata apoi se adauga la bulionul de carne. 2. adaugati ...
 Supa de pasare cu galuste Supa de pasare cu galuste
    Se pune la fiert  carnea  de pasare si se aduna  spuma din cand in cand.  Se adauga  2 morcovi, o ceapa, un pastarnac taiate in bucati mari  si se fierb pana intra usor furculita in carne si morcov. ...
 CIORBA DE PERISOARE CIORBA DE PERISOARE
Ceapa se curata,se spala si se toaca marunt sau pestisori.Rosiile se spala,se oparesc cca un minut ,se decojesc si se toaca marunt.Morcovul,telina si albitura se curata,se spala, se taie cubulete sau se rad pe razatoarea mare dupa preferinta.Ardeiul ...
 CIORBA TARANEASCA DE PASARE CIORBA TARANEASCA DE PASARE
Punem la fiert carnea cu legumele curatate, spalate, taiate cubulete mici. Carnea fiarta se scoate, se taie marunt, se adauga iar in supa, adaugam si rosiile decojie si se mai fierbe 5 minute. La sfarsit se adauga verdeata. ...
 CIORBA CU CARNE DE PASARE CIORBA CU CARNE DE PASARE
Carnea de pasare se portioneaza si se pune la fiert in apa cu sare.Dupa ce a dat in fiert, se spumeaza, se adauga zarzavatul taiat rondele, ceapa tocata si calita in ulei si orezul care a fost ales, spalat, scurs. Cand carnea este gata, se adauga ...
 Ciorba de potroace cu leustean Ciorba de potroace cu leustean
Se pune carnea la fiert cu apa rece, ceapa taiata marunt si foarte putina sare. Se pune apa atit cit sa acopere bine bucatile de carne, iar in timpul fiertului se mai adauga daca este nevoie. Cind carnea este pe jumatate fiarta, se adauga zarzavatul ...
 Supa cu galuste Supa cu galuste
Se spala carnea de pasare si se pune la fiert. Se ia spuma pe care o lasa, se adauga ceapa, pastarnacul, morcovul, telina,intregi sau bucati mai mari, curatate si spalate. Se adauga putina sare si se lasa la fiert, la foc mic, acoperite. Dupa un timp ...
 Supa de pasare cu taitei de casa Supa de pasare cu taitei de casa
Carnea de pasare se curata, se spala, se portioneaza si se pune la fiert in apa rece. Se spumeaza, apoi se adauga o lingurita de Knorr Delikat si zarzavatul curatat si taiat bucati. Se fierbe incet la foc mic, timp de aproximativ o jumatate de ora. ...
 Supa de pasare cu galuste de gris Supa de pasare cu galuste de gris
Carnea de pasare, curatata, spalata si transata in bucati, este pe jumatate fiarta in apa cu sare si dupa ce s-a luat spuma, se adauga legumele. Dupa ce au fiert toate, se strecoara supa in alt vas si se adauga uleiul.Pentru prepararea galustelor (la ...
1
Filtreaza retetele
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Supe, Ciorbe, Borsuri cu carne de pasare
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z