SiteDeBucate » Supe, Ciorbe, Borsuri

Retete Supe, Ciorbe, Borsuri cu smantana

Ciorba de pui cu smantana
Da, din pui se poate face si ciorba si inca una foarte buna, ramane doar sa o incercati si sa o comparati cu celelalte. Va asigur ca veti fi de-a dreptul multumiti. ...
Ciorba de vacuta
Bogata in legume, aceasta ciorba place tuturor pentru ca este lipsita de grasimi si este plina de savoare. Poate fi servita la un pranz in familia sau atunci cand aveti musafiri. ...
Supa crema de conopida
Supele creme se obtin prin trecerea legumelor fierte prin sita astfel incat piuerul obtinut ingroasa supa dandu-i un aspect de crema.Supele creme sunt foarte hranitoare deoarece piureul de legume contine multe vitamine. Reteta de mai jos este o reteta obisnuita de supa crema de data aceasta cu conopida dar puteti sa o incercati si cu alte legume cum ar fi cartofii. ...
Supa crema de ciuperci
O supa crema irezistibila, care servita cu crutoane proaspat pregatite, iti va incalzi si mangaia sufletul cu delicatetea ei! ...
Supa de mere
Se curata merele de coaja si de samburi, se taie felii si se pun la fiert in 2l de apa cu sare ...
Supa crema englezeasca
Zarzavatul curatat, spalat si taiat rondele se soteaza in 30 g unt. Se drege supa de mazare luata de pe foc cu smanatana si galbenusurile batute. ...
Supa crema Balzac
La supa crema de arpacas se adauga 250 g telina care a fost facuta piure.Prazul si restul de telina taiate in bucati potrivite se sotaza in 40 g de unt. ...
 Ciorba de porc cu smantana si usturoi Ciorba de porc cu smantana si usturoi
Carnea se taie fasii subtiri si se pune la fiert. Ceapa se toaca marunt si se caleste in putin ulei. Se adauga carnea fiarta, ardeiul iute tocat si trei litri de apa. Se adauga apoi morcovul dat pe razatoarea cu gauri mici, gogosarul murat tocat ...
 Ciorba de salata verde cu jumari de ou si costita Ciorba de salata verde cu jumari de ou si costita
Legumele se taie marunt si se pun la fiert in supa de carne sau apa. Dupa 7-8 minute, se adauga salata verde spalata si taiata fideluta. Costita se pune intr-o tigaie teflonata, fara a adauga alta grasime, si se lasa la rumenit cateva minute, dupa ...
 Ciorba cu conopida si mazare Ciorba cu conopida si mazare
Ceapa si ardeiul se toaca marunt si se calesc in putin ulei. Se adauga morcovii taiati rondele si apa. Buchetelele de conopida se desfac marunt si se adauga la ciorba. Se adauga delikat si se lasa la fiert. Cand conopida este fiarta se adauga mazarea ...
 Ciorba de salata verde Ciorba de salata verde
-Am spalat salata verde si am taiat-o bucatele mici, apoi am pus-o la fiert. -Intre timp am batut ouale si am facut o omleta pe care am taiat-o bucatele deasemenea. -Sunculita taiata feliute se prajeste in ulei incins apoi se lasa deoparte. ...
 Ciorba din cuburi de omleta de ou cu spanac Ciorba din cuburi de omleta de ou cu spanac
Se pune la fiert costita cu morcovul, ceapa si un pic de vegeta. Separat se bat ouale , se adauga 4 linguri faina si vegeta. Spanacul se spala ,se opareste, se scurge si se taie marunt, dupa care se adauga peste ouale batute si se amesteca bine. ...
 Ciorba de perisoare Ciorba de perisoare
Se pun la fiert: morcovii, ceapa si canrnacirii. ...
 Supa de castraveti Supa de castraveti
Castravetele se decojeste si se rade, ceapa se toaca marunt, iar usturoiul se zdrobeste cu sare. Se amesteca toate ingredientele intr-un vas, se adauga iaurt, suc de lamaie, smantana si menta. Supa rezultata se condimenteaza cu sare si piper, dupa ...
 Supa de pastai Supa de pastai
Se toaca ceapa si se caleste putin. Se adauga morcovul dat prin razatoare, apoi pastaii, apa si delikat. Se lasa sa fiarba pana cand pastaii sunt aproape gata. Se adauga smantana, otetul, leusteanul tocat si se condimenteaza dupa gust. Se mai lasa ...
 Ciorba de vita Ciorba de vita
Oasele de vita se pun la fiert in oala cu apa, cand a dat apa in clocot se pune si pulpa de vita taiata cubulete. Se lasa sa fiarba bine si se scot oasele din oala. Se adauga legumele si orezul si se lasa sa fiarba bine.Se adauga sarea, sucul de ...
 Supa de dovlecel cu smantana Supa de dovlecel cu smantana
Se toaca ceapa si ardeiul si se calesc putin. Se adauga dovleceii dati prin razatoare, apoi apa. Se lasa la fiert pana cand dovlecelul este proape gata. Se condimenteaza. Faina se amesteca bine cu smantana si se adauga putina zeama fierbinte, apoi se ...
 Ciorba aita Ciorba aita
Se pune la fiert costita cu orezul ,morcovul si ceapa. Cand acestea s-au fiert , se face un amestec din lapte , smantana si galbenusul de ou si se adauga in oala. Usturoil se face mujdei si se adauga si acesta in oala. In ultimul clocot se adauga ...
 Ciorba radauteana Ciorba radauteana
Se pune carnea la fiert,se spumuieste de cate ori este nevoie.Se adauga legumele curatate,intregi. Dupa ce au fiert,se strecoara supa.Pieptul de pui se taie fasii,iar legumele se paseaza. Se pune supa din nou la fiert,dupa care se suspenda carnea si ...
 Ciorba de cartofi ardeleneasca Ciorba de cartofi ardeleneasca
Se taie mocovii (jumati de rondele), se pune ceapa intreaga (la sfarsit se scoate afara), iar ardeiul tot asa bucati mari, ca sa poata fi scos din ciorba afara. Se pun morcovii, ceapa si afumatura se da la fiert, iar cind sunt morcovi pe jumate ...
1-1011-2021-24
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Supe, Ciorbe, Borsuri cu smantana
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z