SiteDeBucate » Supe, Ciorbe, Borsuri

Retete Supe, Ciorbe, Borsuri cu vin

 Ciorba de fasole verde cu carne de vita Ciorba de fasole verde cu carne de vita
Pentru inceput spalam si curatam carnea de pielite si o punem la fiert ( timpul de firbere depinde de cat de cruda sau nu este carnea) Intre timp spalam si curatam fasolea, rupem capetele pastailor si eliminam atele. Curatam morcovii si telina si le ...
 Ciorbita de sir Ciorbita de sir
Fierbem intr-o oala mare de cam 2 litri bucatile de carne in apa cu putina sare, luam spuma , apoi adaugam rondelute mici de morcov,bucatele de telina si pastarnac si mai lasam sa fiarba.Intr-o tigaita calim usor ceapa taiata patratele si adaugam ...
 Supa de ceapa frantuzesca Supa de ceapa frantuzesca
Se pun la fierb toate legumele taiate bucati. Se pastreaza 2 cepe mici. Se taie bucatele mici o ceapa si se caleste in putin unt sau ulei de masline pana devine sticloasa. Se stinge apoi cu vinul alb si se mai fierbe nitel. Se adauga continutul ...
 Supa de ceapa Supa de ceapa
Ceapa poate sa fie doar alba sau puteti sa puneti si ceapa rosie. Se curata ceapa si se taie in doua , apoi se taie rondele subtiri. Curatam si usturoiul si unul il taiem marunt. Punem la topit untul si calim ceapa si catelul de usturoi pina devine ...
 Supa frantuzeasca Supa frantuzeasca
Ceapa se taie marunt si se caleste in ulei. Inainte de a incepe sa se prajeasca se presara faina. Se adauga 1,5 litri de apa, se adauga condimente si se fierbe aproximativ o ora. Se amesteca foarte bine, se pune vin si ceapa taiata rondele. Se ...
 Supa de ceapa gratinata Supa de ceapa gratinata
Curatati ceapa, taiati-o marunt si caliti-o in unt amestecat cu putin ulei de masline. Sarati si piperati. Acoperiti vasul in timpul acestei operatiuni care se face la foc mic. Cand ceapa s-a inmuiat, adaugati faina, amestecati si lasati 1 - 2 minute ...
 Gaspacho Gaspacho
Ardeiul gras se curata de seminte si se taie in fasii. Ceapa verde se curata si se taie in rondele. Castravetii se spala, se curata si se taie in cubulete. Se curata si usturoiul. Intr-un vas inalt se paseaza cu blenderul usturoiul, ceapa si ...
 Supa gulas Supa gulas
Carnea de vitel se spala , se sterge, apoi se trece printr-un amestec de maghiran, boia, chimen, sare si piper si se lasa deoparte.In ulei se calesc cepele tocate mai mare,ardeii taiati cubulete si usturoiul zdrobit.Dupa ce s-au calit se adauga si ...
 Supa de vita cu spanac Supa de vita cu spanac
Speli carnea de vitel si o tai bucati foarte mici pe care le pui la fiert. Tai ciupercile fasii si le adaugi in oala de supa. Cureti morcovul, ardeiul si cartoful si ii tai marunt. Apoi calesti cartoful impreuna cu morcovul si ardeiul timp de 1 minut ...
 Supa de praz cu crutoane Supa de praz cu crutoane
Toci marunt prazul si il calesti in unt timp de 2 minute. Presari faina si o amesteci continuu cu o lingura de lemn. Torni supa de pui si vinul alb. Adaugi sare si piper dupa gust. Lasi sa fiarba la foc mic timp de 30 de minute. Pui feliile de paine ...
 Ciorba de burta Ciorba de burta
Sseparat se da intr-un clocot oasele de vita pentru a se curata si spala, dupa care in oala pentru preparat ciorba se dau la fiert, oala va fi aproape plina cu apa. Cand a inceput sa scada un pic se pun: cepele, 1 morcov, telina si usturoiul curatat, ...
 Ciorba de peste de duminica Ciorba de peste de duminica
Puneti ulei intr-o oala mare si caliti putin legumele tocate cubulete. Stingeti cu suc de rosii si adaugati cartofii. Dupa ce legumele au fiert bine adaugati pestele taiat fasii si vinul alb si mai fierbeti pana e gata ciorba cca. 10 min. Puneti ...
 ciorba de burta ciorba de burta
Punem burta la fiert intr-o oala de 5 l(fara capac), in alta oala de 3 l se pune la fiert osul cu ceapa, un morcov si sare.Cand incepe sa fiarba burta punem 50ml otet si adunam spuma care se formeaza,curatam morcovul, il radem pe razatoarea mica si ...
 Supa de linte si pui Supa de linte si pui
1.Se taie cubulete ceapa, morcovul, telina, ciupercile. Intr-o oala de 3 l se topeste untul la foc mediu si se adauga legumele taiate si putina apa, cam 50 ml. Se calesc 5 minute pana incep sa se inmoaie, amestecand din cand in cand. Se adauga supa, ...
 Supa de pui si ou Supa de pui si ou
oul se sparge int-o farfurie se fierbe in apa cu putin otet pana se coaguleaza albusul(aproximativ 2 minute). Separat se trag in baie de ulei incins (aproximativ 1 minut)pieptul de pui,ciupercile taiate feliute, prazul taiat rondele,brocoli desfacut ...
 Supa cu ceapa Supa cu ceapa
Se curata ceapa si se taie felii.(eu am lasat-o timp de 1 ora in apa rece pt a nu fi foarte iute la taiat).Intr-o oala ,se topeste untul si se toarna ceapa ,lasand focul mic si amestecand continuu cu o lingura de lemn.Se sareaza,se presara si zaharul ...
 Supa de salata verde Supa de salata verde
Se pune apa la fiert. Când începe să fiarbă se adaugă usturoiul pisat. Separat se bate făina cu oţetul şi se adaugă apă evitându-se cu grijă crearea de cocoloaşe. Cînd supa fierbe din nou se adaugă sosul de făina şi oţet diluat cu ...
 Supa frantuzeasca de ceapa Supa frantuzeasca de ceapa
Ceapa se curata,se taie rondele,marund,cum doriti sa o eveti in supa. Uleiul se incinge si ceapa se prajeste usor,pina prinde culoare. (eu aici pun si 1lingurita zahar si las sa se caramelizeze,impreuna cu ceapa.) Se stinge cu otet sau zeama de ...
 Supa crema de rosii Supa crema de rosii
Se decojesc rosiile. Se scot si semintele si se pun impreuna cu pielitele de la rosii la fiert in 2 litri de apa, pentru aproximativ 30 minute.Se strecoara apoi apa si se asaza deoparte pentru a fi pusa peste crema de legume. Separat, intr-o cratita, ...
12
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Supe, Ciorbe, Borsuri cu vin
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z