SiteDeBucate » Supe, Ciorbe, Borsuri

Retete Supe, Ciorbe, Borsuri

 Supa de scoici Supa de scoici
Scoicile se spala bine si se pun la fiert in apa. Se pune putina sare in functie de preferinte. Cand incepe sa dea in fiert, se face focul mai mic si se adauga usturoiul si ceapa taiate rondele. Dupa ce scoicile incep sa se deschida se mai lasa ...
 Supa de rosii cu paste fainoase Supa de rosii cu paste fainoase
Spalati legumele, curatati-le de coaja si pielite. Taiati cartoful, morcovii si ceapa in cubulete, puneti-le la fiert in 1,5l apa cu putina sare. Dupa 10 minute, adaugati rosiile decojite, taiate in cubulete. Cand legumele s-au inmuiat, luati vasul ...
 Supa de rata Supa de rata
Ingrediente 1/2 kg carne de rata 150 g ceapa 100 g ardei 150 g morcovi 100 g telina 250 g rosii taitei patrunjel sare ...
 Supa de ceapa gratinata Supa de ceapa gratinata
Curatati ceapa, taiati-o marunt si caliti-o in unt amestecat cu putin ulei de masline. Sarati si piperati. Acoperiti vasul in timpul acestei operatiuni care se face la foc mic. Cand ceapa s-a inmuiat, adaugati faina, amestecati si lasati 1 - 2 minute ...
 Ciorba radauteana Ciorba radauteana
Pulpele si legumele se pun la fiert in aproximativ 2,5 litri de apa. Se pune si o lingura de sare. Se tine la fiert pana in momentul in care carnea devine frageda. Supa se strecoara si apoi carnea si legumele se taie in mici bucati.Se lasa iar ...
 Gaspacho Gaspacho
Ardeiul gras se curata de seminte si se taie in fasii. Ceapa verde se curata si se taie in rondele. Castravetii se spala, se curata si se taie in cubulete. Se curata si usturoiul. Intr-un vas inalt se paseaza cu blenderul usturoiul, ceapa si ...
 Ciorba de macris Ciorba de macris
Macrisul se spala bine si se taie marunt. Se pune apa intr-o oala si apoi se adauga costita putin prajita inainte. Se lasa la fiert apoi se adauga morcovii taiati marunt si ceapa tocata marunt. Se pune sarea, orezul si macrisul. Doar cand ...
 Crema de telina si cartofi Crema de telina si cartofi
Cartofii se spala si se fierb. Dupa ce se racesc, se curata de coaja si se taie in cuburi. Ceapa se curata si se toaca marunt. La fel si telina. Frunzele de telina se spala si se toaca marunt. Intr-o oala se topeste untul si se caleste putin ...
 Ciorba taraneasca de vacuta Ciorba taraneasca de vacuta
1)Curatati rasolul si pieptul de vita de pielite, tendoane si eventuale aschii de os, spalati-l, apoi pieptul taiati-l in bucati potrivite. Rasolul lasati-l intreg. 2)Puneti carnea la fiert intr-o oala mare in 4 l apa cu sare. Ideal ar fi sa o ...
 Ciorba de stevie Ciorba de stevie
Ingrediente necesare 3 morcovi o ceapa 4-5 cartofi o telina 2 linguri de orez bors Mod de pregatire Telina se da prin razatoare pentru a fi cat mai potrivita pentru ciorba, cartofii se taie in cuburi potrivite si ceapa se toaca fin. ...
 Ciorba de linte Ciorba de linte
Alegeti lintea, spalati-o si punetio la fiert intr-un vas cu apa rece. Cand este aproape fiarta, adaugati ceapa calita in ulei, usturoiul tocat marunt, piper si sare, dupa gust. Cand ceapa si usturoiul s-au inmuiat, ciorba este gata. Adaugati otet ...
 Tzatziki Tzatziki
Castravetii se dau prin razatoare si se storc putin. Se pun intr-un castron si se adauga 7 linguri de smantana. Se curata usturoiul, se piseaza si se amesteca si acesta cu smantana. La final se mai pune si sare dupa gust. ...
 Supa de rosii Supa de rosii
Ceapa si usturoiul se calesc in putin unt. Se pun rosiile, bulionul, zaharul, cimbrul si se lasa pe foc timp de un sfert de ora. Se amesteca din cand in cand, se ia de pe foc si se mai lasa putin sa se raceasca. Totul se pune intr-un vas inalt de ...
 Harira Harira
Se taie carnea de miel cuburi, se toaca rosiile, telina si ceapa. Lintea si nautul se lasa la inmuiat separat, lintea 3 ore, nautul 12 ore, apoi se scurg. Separat, se caleste carnea cu ceapa, lintea, nautul, telina si rosiile. Se adauga ...
 Ciorba de fasole verde cu smantana Ciorba de fasole verde cu smantana
Caliti ceapa tocata marunt impreuna cu radacinoasele taiate in cubulete, in ulei, circa 10 minute, apoi adaugati fasolea verde taiata in bucatele. Dupa 10 minute adaugati 2,5 l apa, acoperiti oala cu capac si lasati sa fiarba la foc mic, 30 de ...
 Bors de gogonele Bors de gogonele
Taiati gogonelele in bucatele si calitile impreuna cu ceapa tocata marunt in ulei. Puneti 2 l apa si morcovii taiati in cubulete. Lasati sa fiarba la foc potrivit circa 30 de minute, apoi puneti cartofii taiati in cubulete. Dupa ce cartofii au fiert ...
 Ciorba bulgareasca Ciorba bulgareasca
Ceapa se taie marunt si se prajeste cu zarzavatul taiat fideluta. Se presara faina si se adauga si 2 litri de apa. Se pun maruntaiele, sare, piper si se fierbe pana se inmoaie. Galbenusul se amesteca bine cu smantana intr-un castron si se ...
 Crema de legume cu pui Crema de legume cu pui
Curatati legumele, spalati-le bine, taiati-le in bucatele si puneti-le la fiert in 3 l apa si 1 lingurita sare grunjoasa. Fierbeti legumele 40-45 de minute, apoi scurgeti-le de apa, apa pastrati-o, dupa care pasati-le trecandule printr-o sita deasa. ...
 Supa de pui cu taitei Supa de pui cu taitei
Patrunjelul, morcovii si pastarnacul se taie in feliute. Ceapa se taie in patru bucati. Pieptul de pui se pune la fiert intr-o oala cu apa. Se adauga si putina sare. Dupa ce fierbe aproximativ o jumatate de ora se adauga legumele. Cand au ...
 Ciorba de zarzavat Ciorba de zarzavat
Zarzavatul se taie marunt si se caleste in 2 linguri de ulei intr-o oala de aproximativ 2,5 litri. Se pune apa, se fierbe zarzavatul si orezul timp de o jumatate de ora. Rosiile se curata, se taie marunt si se pun la fiert cu borsul ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-90
Filtreaza retetele
Ingredient:
porc (127) cimbru (121) tarhon (120)
suc de rosii (117) dafin (114) mazare (113)
ceapa verde (111) boia (109) gris (108)
verdeata (101) zahar (91) iaurt (90)
ciuperci (90) fasole verde (88) praz (84)
fidea (78) carne tocata (77) conopida (71)
piept de pui (66) galbenus (60) peste (60)
gaina (60) ardei iute (56) spanac (52)
gogosar (50) dovlecei (43) loboda (41)
supa de pui (38) paste (37) patrunjel radacina (36)
busuioc (35) cascaval (35) carne de porc (31)
chimen (30) sfecla rosie (29) branza (28)
fasole boabe (28) carne de vita (27) ciolan afumat (25)
stevie (25) costita afumata (24) porumb (23)
pulpe de pui (23) slanina (23) vin (21)
bacon (21) piper boabe (19) taietei (18)
parmezan (18) crap (18) salata verde (17)
bicarbonat (16) ketchup (15) broccoli (15)
menta (15) menta (15) nucsoara (14)
carnati (14) coriandru (14) sunca (14)
untura (13) margarina (13) gulii (13)
mere (12) castraveti (12) ghimbir (12)
lapte batut (12) macris (11) vin alb (11)
hrean (11) nuca (11) curry (11)
carne de miel (10) oregano (10) pesmet (10)
amidon (10) ardei kapia (10) maghiran (9)
carne de pasare (9) scortisoara (9) cuisoare (9)
aripioare de pui (8) rozmarin (8) sparanghel (8)
apa minerala (7) ficat (7) franzela (7)
carne de vitel (7) frisca (7) mustar (7)
pasta tomate (7) cafea (7) somon (6)
carne de curcan (6) salau (6) portocale (6)
ienibahar (5) suc de lamaie (5) vanilie (4)
visine (4) suc de lamaie (4) leurda (4)
albus (4) sos de soia (4) praf de copt (4)
varza rosie (4) malai (4) fenicul (3)
mozzarella (3) smantana dulce (3) miere (3)
drojdie proaspata (3) bagheta (3) struguri (3)
feta (3) vin rosu (2) telemea (2)
ananas (2) ridichi (2) kaiser (2)
arpagic (2) gutui (2) melci (2)
salvie (2) susan (2) aluat (2)
file de peste (2) anason (2) cirese (2)
banane (2) sofran (2) zahar vanilat (2)
cacao (1) drojdie uscata (1) muschi de porc (1)
mozarella (1) capsuni (1) vinete (1)
pepene galben (1) fulgi de ovaz (1) rom (1)
zahar pudra (1) alune (1) castraveti murati (1)
branza de vaci (1) caise (1) salam (1)
spaghetti (1) coaja de lamaie (1) mac (1)
sirop (1) ciocolata (1) varza de bruxelles (1)
telemea de oaie (1) esenta de vanilie (1) stafide (1)
icre (1) branza topita (1) crenvusti (1)
supa instant (1) compot (1) pepene verde (1)
prosciuto (1) tortellini (1)
+ vezi toate
 
Tara:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Supe, Ciorbe, Borsuri - Pagina 38
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z