SiteDeBucate » Supe, Ciorbe, Borsuri

Retete Supe, Ciorbe, Borsuri cu iaurt

 Ciorba de salata verde Ciorba de salata verde
-Am spalat salata verde si am taiat-o bucatele mici, apoi am pus-o la fiert. -Intre timp am batut ouale si am facut o omleta pe care am taiat-o bucatele deasemenea. -Sunculita taiata feliute se prajeste in ulei incins apoi se lasa deoparte. ...
 Supa de castraveti Supa de castraveti
Castravetele se decojeste si se rade, ceapa se toaca marunt, iar usturoiul se zdrobeste cu sare. Se amesteca toate ingredientele intr-un vas, se adauga iaurt, suc de lamaie, smantana si menta. Supa rezultata se condimenteaza cu sare si piper, dupa ...
 Ciorba de dovlecei cu iaurt Ciorba de dovlecei cu iaurt
Zarzavatul se taie marunt si se pune la fiert in apa sau in zeama de carne. Se fierbe cam 10 minute, dupa care se adauga orezul spalat. Dovleceii taiati cubulete se adauga in ciorba. Dupa ce toate ingredientele sunt bine fierte, se adauga iaurtul si ...
 Supa rece cu avocado Supa rece cu avocado
Mixam toate ingredientele si servim rece. Decoram cu patrunjel. Pofta buna! ...
 Supa Alpina Supa Alpina
Supa de gaina se pune la fiert intr-un vas,se presara orezul in supa si se fierbe acoperit la foc potrivit aproximativ 20 minute.Intre timp,se rup frunzele de pe firele de menta si se taie marunt..Iaurtul,faina si uleiul se amesteca cu un polonic de ...
 Supa crema de conopida cu iaurt Supa crema de conopida cu iaurt
Legumele se curata, se spala bine sub jet de apa rece si se pun la fiert in litrul de apa. Se acopera oala cu capac si se fierb la foc ptrivit pana se inmoaie. Se strecoara apoi legumele si se pastreaza zeama, ar trebui sa fie jumatate de litru de ...
 Ciorba falsa de burta Ciorba falsa de burta
Ceapa si morcovii se curata, se spala si se toaca marunt, respectiv se dau pe razatoarea cu ochiuri mici. Se pun la calit in ulei si apoi se adauga cam 2 l de apa. Se lasa sa fiarba la foc mic. Cand sunt gata se adauga ciupercile spalate si taiate ...
 Ciorba de curcan cu tarhon Ciorba de curcan cu tarhon
Aripa se taie in doua si se pune la fiert in apa rece. Se toaca legumele. Cand carnea e gata ( dureaza cam multicel) se scoate din supa si se da la racit. In supa ramasa se adauga orezul spalat si legumele tocate si se lasa sa fiarba. Cand sunt ...
 Ciorba de salata reteta mamei mele Ciorba de salata reteta mamei mele
  Preparare: se spala bine salata in mai multe ape si se scurge bine, la final vom avea un bol mare de salata verde .   Se pune oala cu apa pe aragaz si pana incepe sa clocoteasca se taie salata fidelute marunte nu mai lungi de 3 cm. In apa ...
 Ciorba de salata verde Ciorba de salata verde
Se taie slanina in fasii si se pune sa se prajeasca in grasimea proprie. Se taie ceapa marunt si se pune peste slanina sa se rumeneasca si ea. Dupa ce s-a rumenit se adauga si salata si se lasa cateva minute. Se turna apa peste ingrediente, atat cat ...
 Bors de dovlecei cu iaurt Bors de dovlecei cu iaurt
Ceapa se toaca marunt. Morcovul, telina si pastarnacul se dau pe razatoarea cu ochiuri mari. Se pun legumele la calit in putin ulei, se adauga si orezul , apoi se pune apa cat sa le acopere. Se fierb la foc mic cam 20-25 minute, apoi se adauga ...
 Ciorba de salata verde Ciorba de salata verde
Se caleste ceapa si slanina, dupa care se pune si morcovul (dat pe razatoare). Salata se spala si se rupe (sau se taie).  Legumele se pun la fiert in oala de ciorba si se lasapana cand sunt pe jumatate gata, apoi se pune si salata. Dupa ce s-a ...
 Ciorba de salata Ciorba de salata
Se spala salata frunza cu frunz si se taie in fasii de 1 cm latime Slaninuta se taie cubulete si se pune la prajit in oala in care v-om pregati ciorbica.Cand e prajita bine se adauga frunzele de salata si se calesc putin.Se adauga 3-4 l de apa ,sare ...
 Ciorba de miel Ciorba de miel
Preparare: Taiem carnea de miel bucatele mici si o clatim bine cu apa rece. Ceapa se toaca fin si morcovul se curata si se da pe razatoare. Intr-o oala mai mare calim intr-o lingura de ulei ceapa si morcovul si dupa cateva minute adaugam si ...
 Supa rece de iaurt si castraveti Supa rece de iaurt si castraveti
Pregatire ingrediente: Stoarceti lamaia si curatati castravetele de coaja. Taiati castravetele pe jumatate, pe lungime, si scoateti samburii cu ajutorul unei lingurite. Taiati apoi castravetele cuburi mici (chiar daca va doare sufletul - dedicatie ...
 Ciorba de legume Ciorba de legume
Se pregatesc legumele : ceapa se toaca marunt, morcovii, pastarnacul si telina se rad pe razatoarea mare. Se pun la calit in putin ulei impreuna cu orezul spalat si scurs bine de apa, apoi se adauga apa cam 2 l si se lasa sa fiarba la foc mic. ...
 Ciorba de salata Ciorba de salata
Preparare ciorba de salata: Tocati salata marunt si puneti-o intr-un bol. In oala in care o sa faceti ciorba, adaugati 5-6 linguri de ulei si puneti baconul sa se rumeneasca. Cand s-a rumenit baconul, adaugati ceapa si usturoiul, tocate marunt, si ...
 Supa de cirese Supa de cirese
Se spala ciresele se scot samburii apoi se pun la fiert in apa cu putina sare si 4 linguri de zahar.Se lasa sa fiarba 10 minute .Intre timp se amesteca 2 linguri de faina cu iautul si sucul de lamaie sa nu ramana cocoloase ,apoi se pune peste supa de ...
 Cioba cu legume si perisoare de pui Cioba cu legume si perisoare de pui
  Preparare : punem apa la fiert si atunci cand sta sa clocoteasca adaugam legumele maruntite cubulete mici, fasolea verde am taiat-o bucati mici de tot si adaugam lingura de ulei. Saram dupa gust si lasam sa clocoteasca 10 minute cu ...
 Ciorba deasa de vara cu dovlecel Ciorba deasa de vara cu dovlecel
  Preparare : pregatim legumele, le spalam si le uscam bine cu un servet absorbant.   Tocam legumele cubulete si le punem intr-un vas inalt cu o lingura de ulei de masline si le lasam pret de un minut doua sa se inmoaie putin cu putina sare ...
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Supe, Ciorbe, Borsuri cu iaurt
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z