SiteDeBucate » Supe, Ciorbe, Borsuri

Retete Supe, Ciorbe, Borsuri

 Ciorba de vitel Ciorba de vitel
Zarzavatul se toaca marunt si se caleste cu putina boia. Se pune la fiert impreuna cu osul de vitel. Cand carnea este gata se adauga orezul. Dupa ce fierbe si orezul se pune tarhonul. Pentru a se acri se pune otet si dupa gust se adauga si ...
 Supa de chimen Supa de chimen
Intr-o oala se pune o lingura de vegeta si 2 litri de apa.Se lasa sa fiarba. Intr-o tigaie se topeste o lingura de unt si se adauga faina. Se amesteca bine si se pune si chimenul. Se stinge cu supa de vegeta si se lasa la fiert 10 minute. Se ...
 Supa de sfecla rosie cu hrean Supa de sfecla rosie cu hrean
Se strecoara sfecla si se taie in fasii subtiri. Zeama ramasa se amesteca apoi cu 1 litru apa si se da in clocot. Smantana se amesteca bine cu faina si se toarna in supa clocotinda, putin cate putin, amestecand incontinuu. Se lasa sa fiarba 10 ...
 Supa de visine Supa de visine
Visinele se fierb in apa cu sare si scortisoara. Galbenusurile de ou se amesteca separat cu smantana si se pun peste supa. Se poate adauga si putin zahar. Se mai fierbe putin si se serveste rece. ...
 Ciorba de spanac Ciorba de spanac
Spanacul se spala si se scurge. Ceapa , morcovii, pastarnacul, patrunjelul se curata si se taie marunt. Cartofii si rosiile se taie in cubulete. Toate ingredientele se pun la fiert in 2 l de apa, timp de 40 de minute, impreuna cu orezul. Cand ...
 Supa - crema de sfecla cu bacon Supa - crema de sfecla cu bacon
Spalati sfeclele si coaceti-le, (invelite in folie) in cuptor, la foc potrivit. Caliti in ulei semintele de coriandru, ceapa taiata marunt, morcovii rasi pe razatoarea mare, telina si cartofii taiati in cubulete. Cand legumele sunt calite, adaugati ...
 Bors de hribi uscati Bors de hribi uscati
Puneti hribii la inmuiat pentru 2-3 ore, apoi taiati-i in felii si puneti-i la fiert in 2,5 l apa. Ceapa tocata marunt caliti-o in ulei, apoi puneti faina si dupa 1 minut stingeti cu 1 ceasca din zeama in care fierb ciupercile. Puneti ceapa in oala ...
 Ciorba bulgareasca Ciorba bulgareasca
Ceapa se curata, se spalã, se taie marunt si se opareste. Rosiile se spala si se taie felii. Cartofii se curata, se spala si se taie cuburi mici. Ardeiul iute se curata, se spala si se taie marunt. Patrunjelul verde se curata si se toaca ...
 Crema supa de rosii Crema supa de rosii
Rosiile se spala, se oparesc si se cojesc. Se taie in bucati. Ceapa se curata, se spala si se toaca marunt. La fel si morcovul. Lamaia se spala si i se rade coaja. Aceste ingrediente, impreuna cu foaia de dafin si boabele de piper se pun intr-o oala ...
 Ciorbita de porc Ciorbita de porc
Taiati carnea in bucati potrivite, spalati-o si puneti-o la fiert in 4 l apa cu 1 lingurita sare. Cand incepe sa dea in clocot, luati spuma si dupa 30 de minute puneti legumele taiate in cubulete, mai putin ceapa. Ceapa curatata, spalata si ...
 Supa de busuioc Supa de busuioc
Rosiile se oparesc cu tot cu coaja si apoi se curata. Se taie in cubulete. Cartofii se spala, se curata si se taie si ei in cubulete. Apa se pune la fiert cu piper si sare. Cand incepe sa dea in fiert se pun rosiile, cartofii si fasolea. Se mai ...
 Supa de mei de la Blaj Supa de mei de la Blaj
Puneti la fiert, in 2l apa cu sare, zarzavaturile taiate marunt (fara ceapa) si meiul. Caliti in ulei semintele de chimen si ceapa taiata marunt, adaugati putina sare, piper si boia. Amestecati si turnati amestecul in oala in care fierb ...
 Supa de rosii cu orez Supa de rosii cu orez
Intr-o oala se pune bulion si se adauga apa. Se adauga si ceapa curatata de coaja intreaga, pasta de tomate si se condimenteaza dupa gust. Cand incepe sa dea in fiert se pune orezul. Cand s-a terminat de fiert se scoate ceapa si se ...
 Ciorba cu omleta Ciorba cu omleta
Ingrediente 7 oua 2 morcovi o ceapa o telina patrunjel 2-3 cartofi 1 l bors sare ...
 Supa de bere Supa de bere
Ceapa se curata si se taie julien. Painea neagra se taie in cubulete si se caleste cu ceapa in unt. Se stinge cu berea si supa si apoi se lasa sa fiarba timp de 20 de minute. Supa se paseaza si apoi se condimenteaza cu sare,piper, scortiosoara ...
 Crema de dovlecei Crema de dovlecei
se curata cartofii si dovleceii de coaja si se pun la fiert impreuna cu ceapa si sare dupa gustsi 50 ml de ulei de maslineintr-o cratita cu apa cat sa acopere ingredientele.dupa ce au fiert se bate cu mixerul si se adauga oul fiert taiat marunt si ...
 Supa de ciuperci Supa de ciuperci
Ciupercile se curata si se taie in feliute. Morcovii se curata, se spala si se taie rondele. Ceapa se taie marunt. Mararul se curata, se spala si se taie marunt. Patrunjelul radacina se curata, se si se taie marunt. Morcovul, patrunjelul ...
 Ciorba de gulii Ciorba de gulii
Curatati si spalati bine toate legumele si verdeata. Taiati ceapa julienne, prazul rondele, guliile si morcovul cubulete de circa 1 cm. Caliti-le in ulei si 2 linguri apa, circa 5 minute, la foc potrivit, apoi adaugati rosiile, curatate de pielita si ...
 Minestrone Minestrone
Telina se spala si se curata, la fel conopida, prazul si morcovii. Se taie marunt si sunculita se taie in cubulete. Ceapa se curata si se toaca marunt. Toate ingredientele se calesc in ulei. Pe deasupra se toarna supa si se fierb legumele pana ...
 Supa de ciuperci Supa de ciuperci
Curatati zarzavatul si puneti-l la fiert in 2l apa sarata. Curatati ciupercile si taiati-le in jumatati. Caliti-le 10 minute in unt, apoi turnati deasupra lor apa in care au fiert zarzavaturile. Faceti un piure din zarzavaturile fierte, treceti-l ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-90
Filtreaza retetele
Ingredient:
porc (127) cimbru (121) tarhon (120)
suc de rosii (117) dafin (114) mazare (113)
ceapa verde (111) boia (109) gris (108)
verdeata (101) zahar (91) iaurt (90)
ciuperci (90) fasole verde (88) praz (84)
fidea (78) carne tocata (77) conopida (71)
piept de pui (66) galbenus (60) peste (60)
gaina (60) ardei iute (56) spanac (52)
gogosar (50) dovlecei (43) loboda (41)
supa de pui (38) paste (37) patrunjel radacina (36)
cascaval (35) busuioc (35) carne de porc (31)
chimen (30) sfecla rosie (29) branza (28)
fasole boabe (28) carne de vita (27) ciolan afumat (25)
stevie (25) costita afumata (24) slanina (23)
porumb (23) pulpe de pui (23) bacon (21)
vin (21) piper boabe (19) crap (18)
taietei (18) parmezan (18) salata verde (17)
bicarbonat (16) menta (15) menta (15)
ketchup (15) broccoli (15) nucsoara (14)
coriandru (14) carnati (14) sunca (14)
untura (13) margarina (13) gulii (13)
mere (12) ghimbir (12) castraveti (12)
lapte batut (12) macris (11) vin alb (11)
hrean (11) nuca (11) curry (11)
ardei kapia (10) carne de miel (10) oregano (10)
pesmet (10) amidon (10) cuisoare (9)
carne de pasare (9) maghiran (9) scortisoara (9)
sparanghel (8) aripioare de pui (8) rozmarin (8)
pasta tomate (7) cafea (7) apa minerala (7)
ficat (7) franzela (7) carne de vitel (7)
frisca (7) mustar (7) salau (6)
portocale (6) somon (6) carne de curcan (6)
suc de lamaie (5) ienibahar (5) praf de copt (4)
varza rosie (4) malai (4) vanilie (4)
visine (4) suc de lamaie (4) leurda (4)
albus (4) sos de soia (4) feta (3)
fenicul (3) mozzarella (3) smantana dulce (3)
miere (3) drojdie proaspata (3) bagheta (3)
struguri (3) banane (2) sofran (2)
zahar vanilat (2) vin rosu (2) telemea (2)
ananas (2) ridichi (2) kaiser (2)
arpagic (2) gutui (2) melci (2)
salvie (2) susan (2) aluat (2)
file de peste (2) cirese (2) anason (2)
esenta de vanilie (1) icre (1) stafide (1)
crenvusti (1) branza topita (1) supa instant (1)
compot (1) pepene verde (1) prosciuto (1)
tortellini (1) cacao (1) drojdie uscata (1)
mozarella (1) muschi de porc (1) capsuni (1)
fulgi de ovaz (1) vinete (1) pepene galben (1)
rom (1) zahar pudra (1) castraveti murati (1)
alune (1) branza de vaci (1) caise (1)
salam (1) spaghetti (1) coaja de lamaie (1)
mac (1) sirop (1) varza de bruxelles (1)
ciocolata (1) telemea de oaie (1)
+ vezi toate
 
Tara:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Supe, Ciorbe, Borsuri - Pagina 39
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z