Dal Shorva- supa de linte indiana
Spala bine lintea si pune-o la fiert cu urmatoarele 6 ingrediente. Fierbe la foc mic pana ce lintea este fiarta. Scoate frunzele de dafin. Amesteca supa sau paseaz-o putin cu o lingura ca sa aibe o consistenta mai fina. Soteza usturoiul si semintele ...
Ciorba de peste la ceaun
Se curata legumele si se toaca (morcovii in fasii subtiri si lunguiete). Se pun la calit in ceaun cu untura, se adauga boiaua si se pune apa peste ,apoi se lasa la fiert.Se adauga orezul si mai tarziu cartoful si frunzele de leustean. Cand ...
Supa banateana de ciuperci
1. legumele se curata si se spala . 2. ceapa taiata marunt, carnea taiata fasii si ardeiul taiat patrate se calesc usor in ulei , se aduga 3 l apa , ciupercile si usturoiul taiate felii . 3. oul se bate cu o furculita si se amesteca ...
Supa de ceapa
Se pun untul, uleiul si zaharul intr-o cratita sau oala incapatoare, pe foc. Cand se infierbanta, se adauga ceapa taiata rondele subtiri si se caleste, la foc potrivit, amestecand din cand in cand, pana capata o culoare galbuie.Se adauga supa, se ...
Ciorba de burta
Se pune apa rece la fiert, in care se pune osul de vita si carnea de manzat. Se ia spuma, si se continua fierberea cam 2 ore. Se adauga sare si boabe de piper. Cand carnea este fiarta, se adauga burta prefiarta si legumele: ceapa, morcovi, patrunjel, ...
Ciorba de burta
Se spala burta in mai multe ape si se curata cu sare pana ramane alba. Se curata si se spala legumele. Se pun la fiert burta, piciorul de vitel, legumele intregi, foaia de dafin si boabele de piper, in apa cu sare. Se indeparteaza spuma care se ...
Dal Shorva- supa de linte indiana
Spala bine lintea si pune-o la fiert cu urmatoarele 6 ingrediente. Fierbe la foc mic pana ce lintea este fiarta. Scoate frunzele de dafin.Amesteca supa sau paseaz-o putin cu o lingura ca sa aibe o consistenta mai fina.Soteza usturoiul si semintele de ...
1