Ciorba de perisoare
Se pune o oala cu 2 l de apa la fiert la foc mare. Se pun legumele curatate si taiate cubulete la fiert (pastrati 1/3 din ceapa pentru perisoare). Perisoarele: Se inmoaie felia de paine si se taie marunt, se amesteca cu carnea, orezul, ceapa ramasa, ...
Supa frantuzeasca
Ceapa se taie marunt si se caleste in ulei. Inainte de a incepe sa se prajeasca se presara faina.
Se adauga 1,5 litri de apa, se adauga condimente si se fierbe aproximativ o ora.
Se amesteca foarte bine, se pune vin si ceapa taiata rondele. Se ...
Ciorba de perisoare
Se pune o oala cu 2 l de apa la fiert la foc mare. Se pun legumele curatate si taiate cubulete la fiert (pastrati 1/3 din ceapa pentru perisoare).Perisoarele: Se inmoaie felia de paine si se taie marunt, se amesteca cu carnea, orezul, ceapa ramasa, ...
Supa de gulas
Carnea se taie bucatele,toci ceapa marunt si le calesti impreuna in 50 gr unt.Adaugi sare,boia iute,chimen si usturoiul pisat.Cand carnea sa inmuiat,adaugi o lingura cu varf de faina si amesteci pana se coloreaza.Stingi cu zeama de carne si lasi sa ...
supa de rosi cu crutoane aromate
intr-o olita de 2,5 litri se pune uleiul,zarzavatul curatat ,spalat,si maruntit, inclusiv tijele de telina + orezul, se inabuse 1-2 minute ,se adauga apa si un praf de sare si se lasa la fiert pt 30 minrosile se dezpieliteaza se pun in aparatul de ...
1