SiteDeBucate » Supe, Ciorbe, Borsuri

Retete Supe, Ciorbe, Borsuri cu margarina

Supa Westfalia
Se fierbe inabusit ceapa taiata marunt, in margarina si putina apa.Se adauga restul de apa, prunele uscate, zahar dupa gust si se fierb cca 20 minute. ...
Supa Julienne
Este o supa care se pregateste cu legume de sezon. Legumele spalate, curatate si taiate marunt, se fierb in putina pa cu margarina. ...
Supa de napi
Se pun la fiert in apa rece, la foc slab, legumele taiate si painea, timp de 1 ora si jumatate. ...
 Supa de chimen Supa de chimen
Intr-o oala se pune o lingura de vegeta si 2 litri de apa.Se lasa sa fiarba. Intr-o tigaie se topeste o lingura de unt si se adauga faina. Se amesteca bine si se pune si chimenul. Se stinge cu supa de vegeta si se lasa la fiert 10 minute. Se ...
 Ciorba deasa de sfecla Ciorba deasa de sfecla
Cureti sfecla, morcovul si cartoful, le tai bucati si le pui la fiert in apa cu sare. Dupa ce au fiert foarte bine, le strecori, dar pastrezi zeama si le treci printr-o sita. Cureti ceapa, o tai marunt si o pui sa se caleasca in margarina topita, pui ...
 ciorba de legume ciorba de legume
Tot zarzavatul se curata si se taie : ceapa se taie marunt, morcovul, patrunjelul, varza si telina in fire subtiri, dovlecelul, vinata, cartofii in bucati, rosiile si ardeii in felii. Se recomanda ca rosiile sa se opareasca si sa se curete de ...
 Ciorba de zarzavat si legume Ciorba de zarzavat si legume
Tot zarzavatul se curata si se taie: ceapa se taie marunt, morcovul, patrunjelul si telina in fire subtiri, dovleceii, vinata, cartofii in bucati, rosiile si ardeii in felii. Se recomanda ca rosiile sa se opareasca si sa se curete de pielita. ...
 Supa alba cu branza topita Supa alba cu branza topita
Ungi oala cu usturopi, pui margarina si cand aceasta s-a topit adaugi faina. O rumenesti putin si torni apa. Lasi pe foc 5 minute si, dupa ce a clocotit, adaugi concentratul de pui, branza si sare, dupa gust. Lasi sa fiarba si o dregi cu smantana si ...
 Supa de ciuperci Supa de ciuperci
Intr-o cratita mare, sotati in unt ciupercile si ceapa pana se fragezesc, adaugati cubul Knorr. Presarati faina, sarea si piperul, amestecati bine. Gradual adaugati laptele si supa de pui, apoi dati in fiert. Lasati sa fiarba si mai amestecati din ...
 Supa de ceapa cu cascaval Supa de ceapa cu cascaval
Se curata ceapa, se taie rondele si se rumeneste cu untul sau margarina intr-un vas termorezistent timp de 8 minute la putere maxima.Se adauga apoi faina, frecata bine sa nu existe cocoloase, se toarna zeama de carne. se pune capacul pe vas si se ...
 ciulama cu ciuperci ciulama cu ciuperci
Ciupercile se inabusa in 100 g de margarina . Faina se dizolva in 300 ml de lapte rece si se adauga 100 g de margarina topita, se fierb si se amesteca continuu.In sosul format se adauga restul de lapte, ciuperci, sare si se continua fierberea 15-20 ...
1
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Supe, Ciorbe, Borsuri cu margarina
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z