SiteDeBucate » Supe, Ciorbe, Borsuri

Retete Supe, Ciorbe, Borsuri cu crap

 Ciorba de peste Ciorba de peste
Se spala zarzavaturile, se toaca marunt sau la blender si se pun la fiert. Cand zarzavatul este fiert se adauga orezul. Cand orezul este fiert se adauga   rosiile blenduite (maruntite la blender)si dupa cateva clocote  zeama de varza. ...
 Ciorba cu perisoare de peste Ciorba cu perisoare de peste
Morcovul,telina,pastarnacul le-am dat pe razatoarea mare.am tocat gogosarul,ceapa,cartofii.le-am pus la fiert impreuna cu orezul,eu am pus dupa ochi:). am pregatit perisoarele:am tocat (la robot sau masina de tocat)pestele,o ceapa,un morcov mai ...
 Ciorba de peste la ceaun Ciorba de peste la ceaun
Se curata legumele si se toaca (morcovii in fasii subtiri si lunguiete). Se pun la calit in ceaun cu untura, se adauga boiaua si se pune apa peste ,apoi se lasa la fiert.Se adauga orezul si mai tarziu cartoful si frunzele de leustean.   Cand ...
 Bors de peste Bors de peste
am pus la fiert o ceapa ,morcovul,pastarnacul, ardei rosu proaspat si galben de la borcan (ASA AM AVUT EU)cand au fost aproape fierte am adaugat o mana de orez spalat bine si scurs,putin ulei .Am adaugat dupa gust bors de putina si am lasat sa ...
 Bors de cega si caras Bors de cega si caras
     Se pune zarzavatul la fiert, in apa cu sare. Cand e gata, adaugam rosiile taiate cubulete  si  turnam borsul fierbinte si 3-4 linguri cu otet. Punem in oala cu grija si bucatile de peste si mai lasam sa clocoteasca de ...
 Ciorba de peste cu zeama de varza Ciorba de peste cu zeama de varza
Puneti zarzavatul curatat, spalat si tocat marunt, la fiert, in putina apa, circa 500ml. Dupa 10 minute, adaugati zeama de varza si lasati sa fiarba la foc mic. Cand zarzavatul este aproape fiert, puneti pestele curatat, spalat si taiat in bucati ...
 Ciorba de peste Ciorba de peste
Pestele se curata de solzi, de branhii, intestine si se taie in bucati potrivit de mari. Zarzavatul se taie si acesta in bucati mici si se pune la fiert. Rosiile se curata de coaja dupa ce in prealabil au fost oparite. Se dau prin razatoare ...
 Ciorba din mai multe feluri de peste Ciorba din mai multe feluri de peste
Pui 2L de apa la fiert si pana da in clocot cureti, speli si dai prin razatoarea cu ochiuri mari morcovul, patrunjelul si telina, apoi le pui in oala. Tai marunt ceapa, cureti cartofii, ii tai cubulete si le adaugi in ciorba.Numai dupa ce toate ...
 Bors de peste Bors de peste
Cartofii, ceapa si 2 ardeii se spala si se curata. Legumele se pun la fiert intregi sau taiate in doua. Cand sunt fierte, se adauga pestele mic, curatat si spalat in prealabil. Se mai lasa pe foc 5-10 minute, dupa care se strecoara si se paseaza ...
 CIORBA DE PESTE TARANEASCA CIORBA DE PESTE TARANEASCA
Zarzavatul se curata,se spala,se toaca cubulete,se da prin razatoare sau se taie pestisori si se pune la fiert in apa rece.Cand zarzavatul este patruns se adauga orezul ales si spalat foarte bine.Se curata pestele,se scoate osul amar de la cap,iar ...
 Bors din crap romanesc Bors din crap romanesc
Se toaca ceapa marunt, morcovii se dau prin razatoarea mare, telina la fel, ardeii se taie fideluta si toate se pun la fiert in apa rece. Se pune ulei si se lasa sa fiarba pana cand zarzavatul este fiert. Se pune apoi orezul si sucul de rosii si se ...
 Ciorba de peste Ciorba de peste
Ceapa se taie cubulete si se caleste in ulei pana se inmoaie putin. Se adauga ardeiul(gras si iute) taiat tot cubulete peste care se adauga restul de zarzavat pana ce uleiul capata putina culoare, mai ales de la morcov.Se stinge cu trei litri de ...
 Bors cu somon si crap Bors cu somon si crap
Se caleste ceapa in uleiul de masline,se taie radacinoasele si se pun peste ceapa.Se adauga sucul de rosii,peste care se toarna un l de apa.Se lasa sa fiarba 20 min.,se adauga pestele.Se fierbe cca.15 min.dupa care se adauga borsul fiert inaite.Se ...
 bors de crap bors de crap
se curata ceapa , morcovul, ardeiul se taie bucatele si se pun la fiert cu sare. cand sunt fierte de adauga rosiile decojite si taiate cubulete. duapa ce au fiert rosiile se pune bors dupa gust si se lasa sa se fiarba 5 min .se curata pestele si se ...
 bors de peste dobrogean bors de peste dobrogean
Se pune intr-o oala zarzavatul taiat marunt (ceapa, ardeiul, rosiile), sare si se fierb cu 3 cani de apa 30 min. Se adauga borsul. Dupa ce a inceput sa fiarba, se adauga bucatelele de peste si se mai fierbe 15 min.Se opreste focul, se adauga ...
 Ciorba pescareasca acrita Ciorba pescareasca acrita
Se pune la fiert pestele marunt. Cind este gata, se strecoara zeama si in ea se fierbe tot zarzavatul. Cind este gata se strecoara din nou zeama si se adauga bucatile de peste mare. Dupa ce a fiert, se acreste cu agurida, corcoduse sau sare de ...
 Ostropel de peste Ostropel de peste
Dupa ce curatati pestele,puneti o tigaie cu ulei la incins si adaugati pestele tras prin faina.Intre timp puneti apa la fiert impreuna cu condimentele si cu usturoiul(pisat sau dat prin razatoare).Dupa primul clocot se adauga pestele si rosiile ...
1
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Supe, Ciorbe, Borsuri cu crap
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z