SiteDeBucate » Supe, Ciorbe, Borsuri

Retete Supe, Ciorbe, Borsuri cu piper boabe

 Ciorba radauteana Ciorba radauteana
  Pregatim carnea si o spalam bine, eu am pus 2 piepturi de pui cu 2 bucati de spate.   Pregatim si curatam legumele pe care le vom pune impreuna cu carnea sa fiarba intregi, cu putina sare si piper si crenguta de cimbru. ...
 Ciorba de burta Ciorba de burta
 Preparare: eu folosesc oala sub presiune pentru a fierbe burta pentru ca se face mult mai repede , la fel si pentru a fierbe carnea de vita. Intr-o oala cu 4,5 l apa punem la fiert burta intreaga, cu sare si cateva foi de dafin si o lasam sa ...
 Supa de gaina cu taietei Supa de gaina cu taietei
Gaina se curata, se spala si se se taie in patru. Se pune la fiert cu apa rece, cat sa o acopere si se pune putina sare. Cind se ridica spuma, aceasta se indeparteaza cu atentie. Cand gaina este pe jumatate fiarta, se adauga zarzavatul curatat si ...
 Ciorba radauteana Ciorba radauteana
Se pune pieptul la fiert impreuna cu condimentele.Separat,tai ceapa marunt si o calesti in putin ulei,apoi adaugi si morcovul dat pe razatoare.Cand este carnea fiarta o scoti si o tai cubulete,iar in zeama(strecurata) in care a fiert adaugi legumele ...
 Supa de gaina cu galuste imperiale Supa de gaina cu galuste imperiale
Gaina curatata, spalata si portionata se pune la fiert in 4 litri de apa impreuna cu zarzavatul curatat si legatura de verdeata, sare si cateva boabe de piper. Se fierbe cca o ora la foc potrivit.  Ouale se bat bine impreuna cu cascavalul, sare ...
 Ciorba de pui a la grec Ciorba de pui a la grec
am pus carnea la foc in cca 3 l apa, am lasat sa iasa spuma si am curatat-o bine. am adaugat telina si ceapa intreaga, boabele de piper si am adaugat putina sare, am lasat sa fiarba domol.cand carnea a fiert pe trei sferturi am adaugat morcovii ...
 Ciorba cu iz american Ciorba cu iz american
puiul se portioneaza si se fierbe in apa cu sare circa 20 minute. separat se caleste in ulei ceapa tocata marunt,morcovul dat pe razatoare,ardeiul gras taiat fasii si vanata taiata rondele.se lasa circa 5 minute cat sa le patrunda uleiul,se adauga ...
 Ciorba de gaina Ciorba de gaina
Se spala gaina si se pune la fiert in apa rece. Se indeparteaza spuma de fiecare data cand se formeaza si se fierbe incet. Intre timp, se curata zarzavaturile, se taie bucati si se pun in supa impreuna cu ceapa intreaga, dar curatata. Se ia spuma din ...
 Ciorba de burta Ciorba de burta
Burta spalata si curatata bine se pune la fiert cu putina sare, boabele de piper si legumele intregi si osul pentru cca 1 ora (pana cand burta este fiarta bine).Se ia spuma ori de cate ori este nevoie. Cand burta este fiarta, se scoate se taie fasii ...
 Ciorba de burta alla Sidy Ciorba de burta alla Sidy
Burta curatata si prefiarta, asa taiata fideluta, o punem la fiert in oala sub presiune impreuna cu foile de dafin, piperul boabe( o lingura) sare si 4-5 catei de usturoi. Din momentul cand incepe sa fiarba o lasam 30-40 minute, sa fiarba bine ...
 Ciorba de burta bihoreana Ciorba de burta bihoreana
Rasolul de vita il pun la fiert cu putina sare, il spumez si adaug : morcovii, radacinile de patrunjel, telina mica, gulia,ceapa , lingura delikat, piper boabe. Intr-un vas sub presiune, pun burta curatata, putina foaie de dafin, boabe de piper, ...
 Ciorba de burta Ciorba de burta
Cureti bine burta, o lasi o ora in apa cu otet, boabe de piper, foaie de dafin, o ceapa. Scoti burta din baitz. Dai un clocot in apa cu sare, strecori, apoi pui burta la fiert cu ceapa, boabe de piper, foi de dafin. Dupa ce este fiarta, o tai ...
 Supa cu taitei Supa cu taitei
Curat, spal pulpele, le dau un clocot, vars apa. Le clatesc si le dau la fiert in apa rece. Spumuiesc daca mai este nevoie, adaug legumele, boabe de piper si foaia de dafin. Intre timp fierb separat taiteii in apa clocotita, cu sare si 2 linguri ...
 Supa de gaina cu taitei Supa de gaina cu taitei
Se curata bine gaina si se portioneaza. Se pune in oala de supa impreuna cu o lingura rasa cu sare si se lasa sa fiarba. Cain toata spuma s-a adunat sus se aduna cu ajutorul unei strecuratoare.Se curata zarzavatul si se taie in bucati.Adaugam cateii ...
 Supa de pasare cu taitei de casa Supa de pasare cu taitei de casa
Carnea de pasare se curata, se spala, se portioneaza si se pune la fiert in apa rece. Se spumeaza, apoi se adauga o lingurita de Knorr Delikat si zarzavatul curatat si taiat bucati. Se fierbe incet la foc mic, timp de aproximativ o jumatate de ora. ...
 Ciorba radauteana Ciorba radauteana
Puiul curatat,transat, se da la fiert in apa clocotita.Dupa un clocot, schimbi apa, de data asta sa fie apa rece. Spumuiesti supa, adaugi legumele, sare, piper boabe, foaie de dafin. Cand carnea este fiarta, o scoti din supa, lasi sa se raceasca si o ...
 ciorba de burta ciorba de burta
Amestecul pentru ciorba de burta se fierbe cca 6 ore,in 8 litri de apa si se spumeaza, dupa care se adauga morcovii, ceapa, radacina de telina, piperul, usturoiul intreg si sarea. Dupa fierbere, carnea se taie fasii subtiri, lungi de 5 cm. Zeama se ...
 Supa de verdeturi Tradaro Supa de verdeturi Tradaro
Morcovul se rade, conopida se rupe in bucatele, telina, varza, ceapa si usturoiul se taie marunt si toate se pun la fiert cu apa rece si se adauga ulei, delikat si cateva boabe de piper.Cand verdeturile au fiert se stinge focul si se presara ...
1
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Supe, Ciorbe, Borsuri cu piper boabe
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z