SiteDeBucate » Supe, Ciorbe, Borsuri » Bors traditional cu legume de vara

Bors traditional cu legume de vara

Ingrediente - Bors traditional cu legume de vara

  2 morcovi
  1 radacina de patrunjel
  1/2 telina
  2 cartofi
  1 dovlecel
  2 ardei grasi
  1 legatura ceapa verde
  3 linguri ulei
  3-4 rosii mari
  cate 1/2 legatura marar, patrunjel si leustean
  500 ml bors  
  sare
Mod de preparare - Bors traditional cu legume de vara
Pui la fiert 1,5 litri apa cu putina sare. Cureti si speli legumele. Tai radacinoasele si dovlecelul in cubulete, ardeii in fasii inguste, cartofii in cuburi, iar ceapa si verdeata marunt.
Intr-o oala de 3 litri, torni uleiul si inabusi legumele adaugandu-le in urmatoarea ordine: morcovii, patrunjelul, telina, ceapa, cartofii si dovlecelul. Amesteci usor, pentru a se patrunde putin toate legumele, apoi stingi cu apa fierbinte. Continui fierberea, acoperind partial vasul. Separat, fierbi borsul si ii indepartezi spuma.
Dupa 10 minute, oparesti rosiile, le decojesti si le tai marunt. Le adaugi in ciorba impreuna cu sare dupa gust, apoi torni borsul si lasi ciorba sa mai dea in cateva clocote. La sfarsit presari verdeata.


Comentarii
Fii primul care adauga un comentariu

Comenteaza
Cod validare
Trimite comentariul
Review
Voteaza reteta:
Rating: 0 / 5
0 voturi

Scrie propriul review
horoscopul de azi
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Reteta Bors traditional cu legume de vara
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z