SiteDeBucate » Supe, Ciorbe, Borsuri

Retete Supe, Ciorbe, Borsuri cu galbenus

 Supa de conopida cu pui si smantana Supa de conopida cu pui si smantana
Supa de conopida cu pui si smantana, savuroasa si delicata, este recomandata si de faptul ca poate fi realizata intr- un timp scurt si mai ales de numarul scazut de calorii.Ce zici, te bagi? ...
 Ciorba aita Ciorba aita
Se pune la fiert costita cu orezul ,morcovul si ceapa. Cand acestea s-au fiert , se face un amestec din lapte , smantana si galbenusul de ou si se adauga in oala. Usturoil se face mujdei si se adauga si acesta in oala. In ultimul clocot se adauga ...
 Ciorba bunicii (cu tarhon) Ciorba bunicii (cu tarhon)
morcovii, ceapa , telina si patrunjelul ardeiul , se curata ,  se spala si se taie cuburi mici . se calesc usor  intr-o oala in ulei , se adauga carnea taiata cuburi [care in prealabil a fost spalata ]. se pune 4l apa ,sare . cand ...
 Supa cremoasa de dovlecel cu mar si telina Supa cremoasa de dovlecel cu mar si telina
Am fiert 1/2 dovlecel, 1/2 mar, 1 bucatica mica de radacina de telina, putin unt si 1/2 galbenus de ou fiert.Fierbem impreuna legumele fara coaja si taiate cubulete mici, apoi le scoatem si le pasam cu blenderul si adaugam putin unt la final, un varf ...
 Ciorba de cartofi cu smantana Ciorba de cartofi cu smantana
Morcovii si telina le dam pe razatoarea mare. Ciupercile, ceapa,cartofii si sunca le taiem cubulete. Dezosam pulpa si taiem si carnea in bucati. Intr-o oala de 5L, punem putin ulei, adaugam sunca si prajim putin pentru aroma, punem legumele si ...
 Ciorba de burta cu smantana Ciorba de burta cu smantana
Se decongeleaza burta suvite si se pune apoi in apa cu putina sare. Intr-o oala mare cu apa se pune la fiert osul de vita cu carne si putina sare.Se lasa sa fiarba bine de tot,  sa dea gust zemii, se ia spuma si apoi se scoate si se ...
 Ciorba de burta Ciorba de burta
morcovul si patrunjelul le dai pe razatoarea mare,ceapa si ardeiul le tai cubulete.pui zarzavatul impreuna cu burta intr-o oala cu 4 l de apa si lasi sa fiarba pana cand burta este moale.daca apa scade prea mult poti sa adaugi apa fierbinte.acresti ...
 Ciorba de varza dulce, cu afumatura Ciorba de varza dulce, cu afumatura
Punem la foc o oala cu apa, in care adaugam o lingurita de sare. Intre timp taiem varza fideluta si cand apa fierbe, adaugam varza pe care o lasam cam 5’ la oparit, apoi o scoatem intr-o strecuratoare. Curatam legumele si le taiem cubulete. ...
 Supa cremoasa de cascaval Supa cremoasa de cascaval
Am frecat galbenusul cu untul si am adaugat jumatate din cascavalul ras foarte marunt.Am pus intr-o craticioar la bain marie, am lasat putin sa inceapa sa se topeasca cascavalul si untul amestecand cu un tel nemetalic.Am adaugat faina si imediat apoi ...
 Ciorba bulgareasca Ciorba bulgareasca
Ceapa se taie marunt si se prajeste cu zarzavatul taiat fideluta. Se presara faina si se adauga si 2 litri de apa. Se pun maruntaiele, sare, piper si se fierbe pana se inmoaie. Galbenusul se amesteca bine cu smantana intr-un castron si se ...
 Supa de visine Supa de visine
Visinele se fierb in apa cu sare si scortisoara. Galbenusurile de ou se amesteca separat cu smantana si se pun peste supa. Se poate adauga si putin zahar. Se mai fierbe putin si se serveste rece. ...
 Ciorba aita Ciorba aita
Cureti si speli aripioarele, le pui la fiert intr-o oala cu 3-4 l de apa si sare si spumuiesti din cand in cand. Cureti legumele, tai apoi marunt ceapa, cartofii si 1 morcov, le adaugi in oala o data ; cu orezul spalat si scurs bine si ardeiul taiat ...
 Bors de dovlecei Bors de dovlecei
Cureti zarzavatul, il tai marunt si-l pui la fiert in apa rece cu sare. Intre timp, cureti si tai dovleceii cuburi, pe care le adaugi in oala dupa ce au fiert zarzavaturile. Lasi sa fiarba si aproape de final, pui sucul de rosii sau rosii in bulion ...
 Ciorba de perisoare Ciorba de perisoare
Cureti morcovul, radacina de patrunjel, telina si 2 cepe le tai marunt si le pui la fiert impreuna cu osul bine spalat in apa cu putina sare, dar ai grija sa iei spuma din cand in cand. Intre timp, pregatesti perisoarele: pui  orezul  sa se ...
 Ciorba de ciuperci Ciorba de ciuperci
Pui apa la fiert, iar cand clocoteste adaugi morcovii intregi curatati, ciupercile taiate felii si condiment dupa gust. Cand sunt toate fierte tragi oala deoparte pentru 20 de minute, lasi sa se raceasca si scoti morcovii.Intr-un castron bati bine ...
 Ciorba de perisoare Ciorba de perisoare
Pune la fiert apa, 1 lingurita cu vegeta, morcovul, radacina de patrunjel, o ceapa, toate taiate cubulete. Separat, pregateste perisoarele. Amesteca bine carnea tocata cu painea inmuiata si stoarsa. Adauga restul de ceapa tocata, orezul, oul batut cu ...
 Supa Prier Supa Prier
Alegi spanacul, il speli in mai multe ape si-l pui la foc in apa clocotita. Prajesti putin faina in unt si apoi o stingi cu apa in care ai fiert spanacul. Torni rantasul in oala cu spanac. Treci totul printr-o sita, potrivesti de sare si mai lasi sa ...
 Bors verde Bors verde
Cureti bine si speli stevia, spanacul si salata si le tai fideluta.Intr-o oala cu 2 I apa, pui 2 lingurite de vegeta si lasi sa fiarba. Calesti putin in unt verdeturile, adaugi faina desfacuta in apa si numai dupa ce s-au inmuiat bine, adaugi supa ...
 Ciorba de pleurotus Ciorba de pleurotus
Pui buretii pe foc cu ceapa, cu ulei si apa si lasi sa fiarba. Adaugi si 1 lingura de faina si lasi pana se inmoaie bine. Adaugi morcovul dat pe razatoare si condimentele, verdeturi, usturoi si lasi sa fiarba bine. Cand este gata, se drege ciorba cu ...
 CIORBA DE PESTE TARANEASCA CIORBA DE PESTE TARANEASCA
Zarzavatul se curata,se spala,se toaca cubulete,se da prin razatoare sau se taie pestisori si se pune la fiert in apa rece.Cand zarzavatul este patruns se adauga orezul ales si spalat foarte bine.Se curata pestele,se scoate osul amar de la cap,iar ...
123
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Supe, Ciorbe, Borsuri cu galbenus
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z