Ciorba de legume/zarzavat cu perisoare din carne de vita
Ceapa, usturoiul, morcovii tocati,varza alba, cea rosie,varza de brussel, tulpina de telina tocata , ardeiul,se pun toate in oala in putin ulei de masline amestecandu-se si se lasa la dustuit pana cand legumele incep sa-si lase miros. Se adauga apa, ...
Ciorba taraneasca de vacuta
1. legumele se curata si se spala , se taie cuburi mici . 2. ceapa , morcovii , telina , patrunjelul si ardeiul se calesc in ulei , se pune boia , sare , pasta de rosii si rosiile taiate marunt .se adauga zeama de vacuta, cartofii tot cubulete ...
Ciorba de legume
Cureti morcovii de coaja, radacina de patrunjel si telina, le speli si le tai felii potrivit de groase, apoi cubulete.Cureti cepele de foi, le speli si le tai sferturi sau cubulete.Incingi uleiul intr-o tigaie, pui legumele tocate si le calesti 10 ...
Ciorba caleidoscop
Se spala si se curata toate legumele.Ceapa se lasa intreaga si dupa fierbere se arunca.Morcovii si patrunjelul se taie rondele iar rosia si ardeiul fasii.Varza se taie fasii mai late.Conopida se desface in buchetele iat dovlecelul si cartoful se taie ...
1